Acasă Opinii Anul 2021: Remediul contra Covid sau lent genocid?

Anul 2021: Remediul contra Covid sau lent genocid?

355
0

În prag de început al celui de-al treilea deceniu, al secolului XXI, cum este tradiția, voi încerca să trasez un tablou al celui mai zbuciumat și neașteptat an prin evenimente care au fost în 2020. Fără îndoială că această incredibilă apariție a unei pandemii mondiale, rămâne piatră de hotar a ceea ce a fost până în 2020 și nouă era de acum încolo. Primele cazuri care izbucnesc în Italia în februarie vor declanșa pe tot globul o alertă inimaginabilă în alte timpuri.

Începută deja din toamna lui 2019 în China, malefică pandemie începe să secere oamenii în nordul Italiei. Nimeni nu av ști niciodată dacă virusul ucigător al covidului 19, a fost sau nu fabricat în laborator, scăpat sau lăsat intenționat să circule, sau varianta că ar fi eventual de la neplăcutul animal care este liliacul. Profesorul francez Luc Montagnier (medic francez, laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 2008, împreună cu Françoise Barré-Sinoussi, pentru descoperirea virusului imunodeficienței umane) descoperitor al virusului Sida, HIV, declara că acest virus este prea bine constituit și prea inteligent și complex pentru a nu fi fabricat expre în laborator. Ceea ce va urma va fi ceva nemaiîntâlnit în istoria omenirii. Niciodată, niciodată, întreg globul nu a putut să fie în această stare de paralizie și anxietate. Și primul și al doilea război mondial au lăsat regiuni întregi ale globului să își continue viață în mod aproape normal. Această pandemie și-a întins influență malefică până în cel mai mic cotlon al pământului nostru. Nimeni nu a scăpat de teroarea contaminării iar peste tot, chiar și în toate țările cele mai dezvoltate, spitalele erau complet supra aglomerate și depășite, nemaiputând face față nici prin personal sau echipamente și mai ales incapabile să asigure un tratament eficace în față unui virus căruia nu i se cunoștea comportamentul și tratamentul adegvat.

Dar lumea și-a continuat viață, și conflictele de putere s-au acutizat peste tot. În Marea Mediterană, Turcia și-a continuat atitudinea belicista și provocatoare. În dorința de a acapara zăcămintele de gaz sau petroliere în Sud-Estul Mediteranei, în Arealul Maritim Grec și Cipriot. Mai mult, Turcia în continuarea expansiunii ei în toate zonele, sprijină cu trupe mercenare și teroriști islamiști aduși din zonele de război din orientul apropriat, facțiunea islamistă din Libia. Ca de-obicei Uniunea Europeană în afară de proteste gălăgioase nu a acționat cu nimic. Începutul toamnei a însemnat de asemenea alegerile Prezidențiale Americane care au marcat cea mai extraordinară fraudă din istoria SUA. Contra Președintelui Donald Trump, o extraordinară coaliție s-a format de la islamiști, până la Neocomuniști, care au sprijinit Partidul Democrat și jalnicul lui candidat, păpușă îmbătrânita care este Joe Biden. Având în spate principalul Păpușar, inamicul public nr. 1 al Omenirii, alături de complicii Clinton și Obama, candidatul Biden cu neocomunistă de culoare, Kamala Harris, sprijinit practic de toată administrația americană de la CIA, FBA, Departamentul de Stat, și restul Admnistrației Federale, Biden, cu sprijinul nemijlocit a două structuri Sequioia, Dominion și sistemul Smartmob, au reușit să deturneze milioane de voturi în favoarea lui Biden și Compania! Cu toate probele evidente este probabil că forțele răului, islamiștii și mondialistii, aliați cu neocomunistii, vor avea conducerea Casei Albe pe 20 ianuarie 2021.

Lumea își continuă viață politică și conflictele nu se opresc. Alegerile care au loc în Africa Centrală și de Vest, demonstrează instabilitatea acestui continent și penetrarea totală a structurilor criminale, islamiste, practic în toate statele. Președinți autoritari, dacă nu dictatori, sunt înlocuiți în parodii de alegeri, de alții dictatori sau dacă dacă nu ei înșiși se aleg a două sau a treia oară. Islamismul își continuă însă efectele distrugătoare și vedem cu durere cum Armenia și Teritoriul istoric Nagorno Karabach sunt învinse de Alzerbaigean sprijinit de noul imperialism Otoman al Turciei. Rusia, suporter tradițional al Armeniei, adopta o atitudine foarte moderată și permite victoria Islamului. Peste 90.000 de refugiați armeni vor părașii teritoriul lor istoric după ce populația a suferit atacuri cu bombe cu fosfor din partea aviației Azeri, bombe interzise de conventile internaționale. În Etiopia de asemeni regiunea Tigrai, cu o populație creștină, este ocupată de trupele regimului Etiopian central care după ce ani de zile era condus de un lider al majorității creștine, are în frunte un Prim Ministru musulman. În Europa valul migrator continuă inexorabil și mii și mii de imigranți debarca pe malurile greciei, Italiei, Spaniei și Franței. Imagini de televiziune încearcă să emoționeze opinia publică arătând că acești imigranți în zăpezile groaznice și a altor țări europene unde zăpadă a venit deja în acest sezon.

Sunt imigrati veniți din țările calde. Se pune întrebarea, de ce au venit la noi în europa? Motivația războaielor este de mult depășită, căci este vorba de o invazie economică planificată și organizată. Și dacă punem problema că îi acceptăm pe acești sărmani tineri, care toți au în majoritate în jur de 20 de ani, dar de ce nu pe următorii? De ce nu numai unul, 10 sau 20 de milioane, și nu 100 de milioane care din Africa profundă vor coloniza și invada inevitabil Europa Noastră. Orbi și surzi, liderii europeni în imensă majoritate au trădat popoarele, și permit distrugerea societății Iudeo-Creștine și a vechii culturi Greco-române a continentului nostru.

Sfârșitul anului vedem începând cu ziua crăciunului, începutul unei tragic comedii orchestrate,dar care în fond este o mare drama, sosirea vaccinului și începutul injectării sale în capitalele europene. Pentru prima oară în lume, un vaccin fabricat” în câteva luni, când se știe că trebuiesc ani de zile pentru a trece prin faza unu, doi și trei, este inoculat publicului. Tot pentru prima oară un vaccin care atinge patrimoniul genetic al oamenilor, ARN, cu consecințe incalculabile, este inoculat astfel, transformându-ne fără îndoială în cobai umani. Până acum toate experimentele și manipulările genetice au fost pe domeniul vegetal al semințelor, cu încercări în domeniul animal, dar niciodată în domeniul uman. Toți marii specialiști spun același lucru, că trebuiesc 10 până la 15 ani de zile pentru a observă și măsură efectele transformării genetice în organismul uman prin inocularea unui vaccin care patrude în patrimoniul nostru genetic uman.

Mai mult, acest vaccin nu este eliminat din patrimoniul nostru genetic, iar efectele sale modificatoare sunt transmisibile urmașilor. Este practic o crimă pentru a injecta o omenire întreagă cu două efecte imorale, dacă nu chiar înspăimântătoare. Obținerea de beneficii uriașe pentru două companii farmaceutice, și crearea de zombii umani, manipulați și la cheremul Cui? Firmele de science-fiction care le vedeam până acum, devin realitate. Cu complicitatea tacită a majoritățîi liderilor și guvernelor, la nivel mondial, întrăm intr-o era a distrugerii, nu numai fizice, dar și intelectuale și spirituale ale umanității. George Orwell, cu faimosul sau roman 1984” este mult depășit!

Patria Română

Bibliografie

Apel pentru 1 Decembrie. Le Covid -19 pretexte pour commencer a instaurer le nouvel ordre mondial?

De ce Patria Română?

Sisteme complexe. Subiect de teză de doctorat inter-pluri și transdisciplinar. Formalismul (modelul) matematic al algebrei și analizei matriciale în contaminarea unui „human specimen” cu un virus (agent patogen inframicrobian, inclusiv, Covid-2019/SARS-CoV-2). Aplicații la crearea unui vaccin rezistent contra acestuia. [Subject of inter-pluri and transdisciplinary doctoral thesis. Mathematical (model) of algebra and matrix analysis in contamination of a „human specimen” with a virus (inframicrobial pathogen, including Covid-2019/SARS-CoV-2). Applications to create a resistant vaccine against it. (Multi-and inter-disciplinary dissertation topic. The mathematical algebraic and matrix model in the contamination of a human specimen with a virus)].

Articolul precedentProtejat: „Caii putere” în flagrant delict, în Grand Paris și în „Micul Paris” (București). Istoria și isteria unei escrocherii de mare anvergură în domeniul asigurărilor (auto)vehiculelor rutiere. Anchetă și dezvăluiri.
Articolul următorLegenda Peșterii Muierilor
Fizician teoretician și matematiciancian de formaţie pluri-inter și transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă (gifted education) şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, specializat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale), în studiul fenomenelor socio - judiciare cu ajutorul unor structuri matematice complexe (teoria haosului - sisteme complexe, teoria ergodică, teoria teoria categoriilor și rețelelor, cercetarea operațională și teoria sistemelor formale de tip Gödel). Cofondator al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate în Educaţia de Excelenţă), de peste un deceniu și jumătate, este Director de studii în cadrul CUFR România (Conseil Universitaire-Formation-Rechereche auprès des Grandes Ecoles Françaises-Consultanţă Universitară, Studii şi Cercetări de pe lângă Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii), organism educaţional franco-român agreat de stat, având ca obiectiv, consilierea, orientarea şi pregătirea candidaţilor români cu Diplomă de bacalaureat, respectiv ai studenţilor din primul ciclu universitar (Licenţă), la concursurile de admitere în sistemul elitist de învatamânt superior „La conférence des grandes écoles françaises” (Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii - CPGE-Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles, Grandes Ecoles) şi Universităţile elitiste franceze (Licenţă, Master). Este autor a peste 600 de lucrări cu caracter științifico–didactic (articole și cărți de matematică și fizică, respectiv, de investigație jurnalistică – atât în limba română cât și în limba franceză, repertoriate și în BNF – Bilibioteca Națională a Franței, „François, Mitterrand”), care au contribuit la promovarea culturii și civilizației franceze în lume, precum și la admiterea a peste 1.000 de tineri români cu abilități intelectuale înalte (absolvenți de liceu și studenți) în școlile superioare franceze de înalte studii – Les Grandes Ecoles (un sistem educațional elitist și unic în lume), în special, în cele științifico–inginerești și economico–comerciale, dintre care, astăzi, majoritatea ca absolvenți, contribuie în calitate de cadre superioare sau de conducere la prosperitatea spirituală și materială a națiunii franceze în cadrul unor prestigioase instituții de învatamânt superior și de cercetare, mari companii private sau de stat, civile si militare, multinaționale, specializate în tehnologia de vârf, respectiv, în cadrul administrației locale și centrale de stat.