Acasă Opinii Apel pentru 1 Decembrie. Le Covid -19 pretexte pour commencer a instaurer...

Apel pentru 1 Decembrie. Le Covid -19 pretexte pour commencer a instaurer le nouvel ordre mondial?

78
1

Românce, Români, sărbătorim Ziua Națională a Reîntregirii României, 1 Decembrie, când toate ținuturile Patriei Mame au fost reunificate, în condiții deosebit de dificile. Pentru prima oară în istoria umanității, o pandemie malefică a reușit să acopere cu o masca față miliardelor de oameni. Trăim o adevărată schimbare de societate.

Această pandemie urmează unor precedente acțiuni de punere în aplicare a așa zisei Marii Resetări și o Nouă Ordine Mondială. Se proiectează astfel o tabăra mondialistă, globalistă, care dorește să transforme lumea noastră într-o masă informa, ascultătoare unui așa zis Guvern Mondial, menit să ne conducă destinele. În față acestei incredibile amenințări, noi oamenii, bărbații și femeile, care iubesc libertatea, tradiția, suveranistii legați de valorile naționale, de miile de ani de istorie Iudeo-Creștină, dar și de alte culturi tradiționale, vom lupta pentru a ne păstra independența și existența noastră de Oameni Liberi.

În față amenințărilor interne și externe, a curentelor politice globaliste, anti-religioase, distrugătoare, ale traditilor Iudeo-Creștine milenare, și a familiei bazată pe relația dintre un bărbat și o femeie, cum Creatorul, Dumnezeu, a hotărât, chemăm toți românii patrioți toți oamenii, bărbați și femei legați de pamanul strămoșesc, de a se unii și lupta pentru o Românie Liberă, Independentă, Indivizibilă și care să asigure prosperitatea și dezvoltarea Națiunii Noastre. Traiscă România, Dumnezeu și Patria!

Președinte Partidul Alianța, Lege și Ordine, Directorul Ziarului Patria Română. General Bg. (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu.

Patria Română

Le Covid -19 pretexte pour commencer a instaurer le nouvel ordre mondial?

De ce Patria Română?

Vizita Generalului (r) Bartolomeu – Constantin Săvoiu, la Sanctietatea sa, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului

Bibliografie

Articolul precedentCounsel Group Frankfurt deschide o nouă linie de business în România
Articolul următorConspirația anti-Eminescu
Matematician şi fizician de formaţie pluri-inter și transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă (gifted education) şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, specializat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale), în studiul fenomenelor socio - judiciare cu ajutorul unor structuri matematice complexe (teoria haosului - sisteme complexe, teoria ergodică, teoria teoria categoriilor și rețelelor, cercetarea operațională și teoria sistemelor formale de tip Gödel). Cofondator al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate în Educaţia de Excelenţă), de peste un deceniu și jumătate, este Director de studii în cadrul CUFR România (Conseil Universitaire-Formation-Rechereche auprès des Grandes Ecoles Françaises-Consultanţă Universitară, Studii şi Cercetări de pe lângă Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii), organism educaţional franco-român agreat de stat, având ca obiectiv, consilierea, orientarea şi pregătirea candidaţilor români cu Diplomă de bacalaureat, respectiv ai studenţilor din primul ciclu universitar (Licenţă), la concursurile de admitere în sistemul elitist de învatamânt superior „La conférence des grandes écoles françaises” (Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii - CPGE-Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles, Grandes Ecoles) şi Universităţile elitiste franceze (Licenţă, Master). Este autor a peste 600 de lucrări cu caracter științifico–didactic (articole și cărți de matematică și fizică, respectiv, de investigație jurnalistică – atât în limba română cât și în limba franceză, repertoriate și în BNF – Bilibioteca Națională a Franței, „François, Mitterrand”), care au contribuit la promovarea culturii și civilizației franceze în lume, precum și la admiterea a peste 1.000 de tineri români cu abilități intelectuale înalte (absolvenți de liceu și studenți) în școlile superioare franceze de înalte studii – Les Grandes Ecoles (un sistem educațional elitist și unic în lume), în special, în cele științifico–inginerești și economico–comerciale, dintre care, astăzi, majoritatea ca absolvenți, contribuie în calitate de cadre superioare sau de conducere la prosperitatea spirituală și materială a națiunii franceze în cadrul unor prestigioase instituții de învatamânt superior și de cercetare, mari companii private sau de stat, civile si militare, multinaționale, specializate în tehnologia de vârf, respectiv, în cadrul administrației locale și centrale de stat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.