Acasă Medic Brandul Hofigal, remedii naturale fără toxicitate, unicate în domeniu

Brandul Hofigal, remedii naturale fără toxicitate, unicate în domeniu

Comunicat de presă Hofigal

Dacă ar fi trăit, cercetătorul inginer Ștefan Manea ar fi împlinit astăzi 82 de ani.

Principala sa convingere științifică – pe care a afirmat-o cu putere de-a lungul timpului – a fost aceea că natura este capabilă să ofere soluții la toate problemele, inclusiv și în mod special, la cele de sănătate. Pe temelia acestei convingeri a fondat Hofigal,  care a devenit cea mai mare companie de suplimente alimentare cu capital românesc.

Declarație dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu, director de marketing și logistică Hofigal: Prin Ștefan Manea, cercetarea românească în domeniul plantelor medicinale și aromatice a câștigat enorm. Rezultatele sale de excepție l-au făcut cunoscut pe plan internațional, de unde a ”cules” medalii de aur și aprecieri, dar l-au făcut și foarte iubit de către români, pentru care a avut mereu respect și admirație. Timpul petrecut împreună cu cercetător inginer chimist Ștefan Manea este memorabil! A fost un mentor remarcabil și o personalitate electrizantă, în ciuda bunului-simț și a modestiei proverbiale. Mi-a oferit oportunitatea de a învăța lucruri excepționale despre profesia noastră,  despre beneficiile plantelor medicinale, despre modestie, muncă, dar mai ales despre importanța de a împărtăși cunoștințele pe care le ai. Căci cea mai mare preocupare a sa a fost aceea de a oferi educație pentru sănătate, lucru pe care astăzi îl continuăm cu drag și cu mândrie.

Declarație Cristina Manea, director general Hofigal: Tata a fost un om cu o capacitate de muncă și sacrificiu ieșite din comun! Hofigal–compania ce valorifică plante din flora excepțională a României pentru a susține sănătatea, starea de bine și vitalitatea – i-a cerut timp și devotament, iar el le-a dăruit pe amândouă, nelimitat! Tata a fost un mare iubitor al ideii de educație pentru sănătate pe care a împletit-o cu misiunea de a realiza produse pentru nevoile de sănătate ale românilor. Aceasta este moștenirea de suflet pe care ne-a lăsat-o! Alături de echipa Hofigal sunt onorată și responsabilă să-i duc mai departe viziunea, îmbogățind portofoliul de produse și continând munca de cercetare, studii clinice și comparative. Brandul Hofigal înseamnă remedii naturale fără toxicitate, unicate în domeniu, de o forță curativă recunoscută de mediul academic național și internațional, dar înseamnă și încrederea consumatorilor români de care ne bucurăm de aproape trei decenii și care ne dă forța pe care o avem astăzi.

 Adriana Caranfil