Acasă Conferinte, Dezbateri „Business 360 Men and Women in Business”. Noua direcție pentru Dezvoltarea...

„Business 360 Men and Women in Business”. Noua direcție pentru Dezvoltarea Afacerilor la EBW CLUB – Strategia Business 360

Pe 22 Iunie 2022 a avut loc Business 360 Men and Women in Business, organizat de către Elite Business Women, în colaborare cu Revista Patronatului Român și cu sprijinul CCIB  (Camera de Comert si Industrie Bucuresti).

Pentru prima dată EBW Club a reunit bărbati si femei într-un evenimentEgalitatea de Sanse si Diversitatea” fiind  noua directie pentru Dezvoltarea Afacerilor, astfel la Elite Business Club, vom avea și bărbati membri, începând cu iulie 2022!

Notă. Fondată în 2015,  Elite Business Women este o companie de educație antreprenorială pentru femei, un proiect de antreprenoriat social care schimbă mentalități. Prin evenimentele organizate de Elite Business Women, femeile antreprenor au creat strânse legături care s-au transformat într-o comunitate de business internațională, prezentă în 11 țări din Europa și Asia. Viziunea Elite Business Women: prima companie elitistă de educație antreprenorială pentru femeile antreprenor din România, care pune bazele unei culturi antreprenoriale la nivel internațional. Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări

Prima Conferință din România Men and Women in Business – Business 360

„Am creat acest ecosistem de promovare a afacerilor feminine din 2015 și ne-am îndeplinit frumos misiunea, astăzi vorbim despre Diversitate și Egalitate de Șanse ca instrumente de dezvoltare a Afacerilor si Business 360 ca strategie. De ce? Pentru că 1% creștere în diversitatea echipei, aduce o  creștere de 3%  a cifrei de afaceri. Continuăm cu determinare dezvoltarea afacerilor fondate de femei, abordând ca Strategie- Business 360, Men and Women in Business!” declară Bianca Tudor, fondator EBW Club.

 

În cadrul evenimentului, Dl. Constantin-Daniel Cadariu (Secretar de Stat la Ministerul Antreprenoriatului si Turismului din 2021),  a prezentat un program de finanțare, care urmează a fi lansat în perioada imediat următoare, în funcție de prioritățile stabilite la nivelul Guvernului. Programul este intitulat „Femei Antreprenor” având un buget stabilit la 157 Mil Ron, cu finanțare până la 0,2Mil Eon pentru fiecare IMM.

Dl. Iuliu Stocklosa, presedinte CCIB: „Apreciez în mod deosebit includerea în panelul doi a unor studii de caz din domenii diferite, care arată un singur lucru, că se pot dezvolta afaceri de succes în orice context macroeconomic, social și sanitar.”

Conferința Business 360 Men and Women in Business – interviu cu Tudor Popescu

Închei cu o concluzie care mie mi se pare extrem de interesantă și provocatoare, în orice moment din timp, inclusiv astăzi, acum, aici, societatea rulează pe baza unor credințe și valori care sunt în mod concomitent vechi de 2000 de ani, de 300 de ani sau de 10 ani și întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este, care dintre ele mai sunt adecvate zilei de astăzi și care nu și să ținem minte că cele care nu sunt adecvate, vor fi factori de înfrânare a posibilității de a realiza potențialul tuturor oamenilor, inclusiv femeile și bărbații”, a precizat Adina Tarry

Nota redacției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.