Acasă HoReCa - Hospitality industry Compania românească Rose Home a înregistrat un venit de aproape 1Mil€ şi...

Compania românească Rose Home a înregistrat un venit de aproape 1Mil€ şi anunţă producţia de veselă sub brand propriu

Lansată în 2015 de către antreprenoarea Denisa Ştefan, Rose Home comunică performanţa financiară obţinută anul trecut şi anunţă planurile de viitor pentru anul în curs. Pe parcursul anului 2021, aproximativ 90% dintre proiectele companiei au fost dedicate către HoReCa (acronimul pentru industria ospitalității: Hoteluri, Restaurante, Cafenea folosit în principal în Scandinavia, Benelux, Franța, Elveția și România) iar 10% dintre produsele din portofoliul Rose Home au fost destinate către zona de B2C. În anul 2021, eforturile companiei s-au concentrat pe maximizarea productivităţii prin extindere offline, modernizarea canalelor de vânzare iar noua strategie adoptată a adus business-ului Rose Home  venituri de aproximativ 4,8Mil Lei (aproape 1 Mil€), ceea ce reprezintă o creștere de 118% față de 2020 și o creștere de aproape 60% față de 2019. Compania a obținut anul  trecut (în 2021) un profit de aproape 0,9 Mil Lei.

 

Anul pandemic 2021 s-a caracterizat printr-o regândire a strategiei de business pentru Rose Home, am consolidat site-ul şi l-am făcut mai interactiv şi mai performant şi am deschis pentru clienţii HoReCa un showroom modern în centrul Capitalei, în urma unei investiţii de 30.000€, în acelaşi timp, ne-am îndreptat atenţia şi către clienţii de retail. Privim această creştere de care suntem mândri, în ideea de a oferi noi experienţe clienţilor, pentru că anul 2021 a însemnat cel mai bun an financiar pentru companie şi asta se datorează dorinţei de a ne autodepăşi şi de a evolua zilnic”, declară Denisa Ştefan, Fondator și Managing Partner, Rose Home.

Rose Home intră pe piaţa de producţie de veselă   

Pentru acest an, strategia de extindere a companiei cuprinde două direcţii mari de dezvoltare, pe de o parte producţia de veselă sub brand propriu, fiind în stadiul de a lucra la business plan şi de a căuta cele mai viabile soluţii la nivel de implementare, cu intenţia de a demara proiectul de producţie în România, însă „decizia finală va fi influenţată de luarea celor mai bune decizii operaţionale şi financiare pentru obţinerea unui produs de calitate la un preţ competitiv. Proiectele pe care dorim să le implementăm în primul trimestru al anului 2022 pot suferi modificări în funcţie de situația pandemică din România”, explică Denisa Ştefan, Fondator și Managing Partner, Rose Home. Totodată, Rose Home analizează oportunitatea de a îşi extinde activitatea şi pe piaţa din Bulgaria, accelerând astfel prezenţa unui nou canal de vânzare.

Compania are între 400 şi 600 de clienţi lunar, circa 40% dintre aceştia ajung prin intermediul website-ului iar restul de 60% îl reprezintă clienţi recurenţi şi noi. Rose Home vizează afaceri de 1.3Mil€ în 2022 şi îşi propune o creştere a veniturilor cu 30% faţă de 2021, pe fondul proiectelor demarate în 2021 şi a celor în derulare.

Compania românească Rose Home demarează producția de veselă sub brand propriu

Portofoliul Rosehome este reprezentat de peste 20 brand-uri internaţionale de producători din domeniul veselei de porţelan şi ceramică, tacâmuri, pahare, produse de prezentare şi servire din lemn, melamina, inox sau fonta şi lucrează cu lanţuri hoteliere de 3-4-5 Stele, lanţuri de resturante şi cafenele, locaţii HoReCa mici şi medii, baruri, bistro-uri, centre de evenimente şi un procent mai mic de persoane fizice venite direct din site.

Despre Rose Home

Rose Home a pornit aventura antreprenorială acum 7 ani, prin lansarea unui site de prezentare cu produse dedicate industriei de Rose Home. Denisa Ştefan, un antreprenor cu experienţă consolidată în zona ospitalităţii în cadrul unuia dintre cele mai importante grupuri hoteliere, la nivel mondial, a pariat pe o afacere „Serving inspiration for HoReCa”. Rose Homeâ promovează cu consecvenţă o politică comercială ce are la bază grija şi respectul faţă de client, dovedite prin preţuri corecte, cu catalogul la vedere, dintr-o gamă vastă de produse de calitate, de la furnizori, branduri de top.

Povestea Rose Home, pornită cu o investiţie iniţială de 5.000 de euro, ţinteşte venituri de 1.3 milioane de euro pentru anul 2022

Bibliografie

În plin an pandemic, o antreprenoare deschide un showroom de veselă dedicat locaţiilor din HoReCa şi real estate

Rose Home vrea să producă veselă sub brand propriu

Nota redacției

Cartea „Investigații Jurnalistice” dedicată Generalului Constantin – Bartolomeu Săvoiu. Cultură generală prin intermediul „faptului divers” din lumea contemporană franceză și internațională (marea criminalitate–crima organizată, terorism–jihadologie, crime de sânge, crime sexuale–kidnapping, crime economico–financiare, erori judiciare–revizuirea condamnărilor penale–repararea detenției și a erorilor judiciare). Lansarea cărții va avea loc la BCU (Bibliotreca Centrală Universitară) din București

Ordinul Militar de România în Grad de Comandor acordat președintelui OADO

Investigations Criminelles (Investigații Criminale)

Direction Centrale de la Police Judiciaire (DCPJ)