Acasă Evenimente culturale Noul single a lui Tobiloba – „A Clueless Christmas (An Immigrant’s Christmas...

Noul single a lui Tobiloba – „A Clueless Christmas (An Immigrant’s Christmas 2)”

Tobiloba, un artist nigerian, medic rezident în psihiatrie (cu studii de  medicină în București la Facultatea de Medicina și Farmacie Carol Davila), autor-compozitor și producător teatral și muzical, stabilit de câțiva ani în municipiul Sibiu  a început cariera lui muzicală profesională acum 7 ani în România care a rămas până azi sediul lui în ceea ce privește domeniul muzical și după un turneu în 7 orașe din România din Octombrie 2022 până la începutul Decembrie 2022, este încântat să anunțe lansarea noului său single, „A Clueless Christmas (An Immigrant’s Christmas 2)” care se traduce în română „Un Crăciun fără idee (Crăciunul unui imigrant 2). Această continuare a „Crăciunului unui imigrant”, aclamat de critică, explorează muza misterului ascuns al miracolului Crăciunului.

 

Cu versuri sincere în jurul unui amestec bine aranjat, „Un Crăciun fără idee” se referă la întrebarea universală: „Ce poate să facă Dumnezeu în momentul de care s-ar putea să nu fim conștienți?” Este un memento emoționant că indiferent de de unde venim, sezonul sărbătorilor este un timp pentru a reflecta la „de ce?” nu trebuie să evaluăm lucrurile doar la suprafață, deoarece lucrurile aparent simple ar putea fi acolo unde se ascund marile binecuvântări și miracole, chiar dacă petrecem timp împreună și sărbătorim cu cei dragi. Amestecul unic de Tobiloba și aranjamentul acestui Medley creează un sunet proaspăt și emoționant, care cu siguranță îi va aduce pe ascultători în spiritul sărbătorilor. Videoclipul muzical care îl însoțește aduce versurile la viață cu imagini uimitoare și un mesaj emoționant. „Un Crăciun fără idee” („A Clueless Christmas”)  este completarea perfectă pentru orice playlist de sărbători și cu siguranță va deveni un clasic pentru anii următori. Este disponibil acum pe toate platformele de streaming principale. Aici este videoclipul „A Clueless Christmas (An Immigrant’s Christmas 2)”:

Vorbind de Tobiloba, în afară de faptul că el este un cântăreț, muzician, psihiatru, el e și un producător video, de teatru și scriitori de piese de teatru, cercetător în psihiatrie, etc. A apărut, printre altele și la Antena Star (în emisiunea Star Matinal), La Necenzurat (Adriana Bahmu’eanu) sau la Antena 1 (la Neața cu Răzvan & Dani). El cântă de obicei în multe limbi: Engleză, Romană, Yoruba, Franceză... Și multe piesele lui puse pe YouTube sunt și subtitrate în Engleză, Romană, Franceză și Portugheză.

Dacă v-a interesat, ar fi o plăcere să vorbiți pe platforma voastră despre el și piesa lui nouă de Crăciun. Pentru mai multe informații despre Tobiloba și „Un Crăciun fără idee”, vă rugăm să contactați work@tobiloba.net  sau tel:+40.784.465.782 .

Nota redacției