Acasă Bookfest - Târg de carte MNIR (Muzeul Naţional de Istorie a României) participă la Salonul Internațional de...

MNIR (Muzeul Naţional de Istorie a României) participă la Salonul Internațional de Carte Bookfest

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR), anunță participarea la Salonul Internațional de Carte Bookfest, în calitate de expozant. Cea de-a XV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 1–5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2, iar Invitatul de Onoare al acestei ediții va fi Japonia.

Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și al Ambasadei Japoniei din București. La standul muzeului–C11, aflat în Pavilionul B2, se vor găsi numeroase publicaţii ale muzeului precum anuare, cărţi de specialitate, albume, cataloage de colecție sau de expoziție. Noutățile editoriale, cu care se prezintă muzeul la Bookfest în acest an, sunt:

Publicațiile sunt, de asemenea, accesibile atât în magazinul muzeului din Calea Victoriei nr. 12, cât și online pe site-ul muzeului

Articole asociate

Deschiderea expoziției „Nicolae Iorga – 150 de ani de la naştere”, la MNIR (Muzeul Național de Istorie a României)

Nicolae Iorga–150 de ani de la naștere (UZPR–Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România)

Conferința Națională „Iorga după Iorga” ediția a 2-a, cu tema „România, doar atât. Între patriotism și Naționalism”

Nicolae Iorga: Cărturarul-Martir (Corespondență de la prof. dr. Narcis-Stelian Zărnescu, redactorul șef al Revistei Academiei Române „Academica”, secretar științific al Secției X – Filosofie, Teologie și Psihologie a AȘOR – Academia Oamenilor de Știință din România)

Nota redacției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.