Acasă Anunturi Piața Altfel vine la tine. Cu cei 17 producători locali, cu aceleași...

Piața Altfel vine la tine. Cu cei 17 producători locali, cu aceleași bunătăți! Suținem micii fermieri români.

Despre Piața Altfel am mai scris… Cei care o cunosc, pot doar să se bucure că pot ajunge acolo, ca înainte.

Toate sunt acolo, cum le știm, poate mai bune și mai frumoase, pentru că toți cei 17 producători își dublează acum eforturile să ne ofere minunățiile care ne țin pe noi bine, sănătoși. 

Peste 270 de produse, oferite de 17 producători, printre care legume proaspete, verdețuri, fructe și conserve, pâine artizanală cu maia, prăjituri, plăcinte și bomboane, brânzeturi din caju, măsline și ulei, condimente, vlăstari și gustări din semințe, kombucha, miere, extracte, produse cosmetice, cadouri handmade și alte minunății de la  Chef Sosin, Einkorn Artisan, aRAWme, Yummasala, Veganzza,Dieter’s Bread, Produse din gospodarie, Corinne Chocolat, El-Dor Plant, Fagurele Cu Miere, Organic Bang, Legume Fericite, Vegan Gourmet and  I Kombucha at Veganzza.

Ofertele speciale de la această ediție e pieței sunt de neratat! Brânza de la Vegan Gourmet, ciocolata de la Corinne Chocolat și măslinele de la Organic Bang!

Așa că… Spilcuim de pe pagina de facebook a evenimentului-

„La fiecare doua saptamani, pe strada Liveni 15, Bucuresti (zona rond Cosbuc), are loc evenimentul pe care l-am numit Piata ALTFEL.
♥️Pentru ca vrem sa consumam ALTFEL, mai sanatos, mai responsabil, mai… local! Daca ai intolerante sau alergii la gluten, lactate sau oua, daca esti sanatos si vrei sa iti imbogatesti stilul alimentar, gasesti aici gasesti o varietate de produse alimentare raw, vegane, vegetariene, legume si fructe crescute cum trebuie, unele certificate certificate ecologic, produse cosmetice si flori. Mai gasesti si mult
suflet pus in fiecare produs!
Ii vei cunoaste pe:
Www.veganzza.ro – de aici se comanda si produsele Rawckers si Scrijele de la bunica, accesand sectiunea Produse Piata Altfel din website. De asemenea, tot la masa noastra gasesti si pastele facute de @Taitei Gradinaresti
Www.eldorplant.ro
Www.biofuture.ro
Www.organicbang.ro
Www.legumefericite.ro
Www.arawme.ro
https://m.facebook.com/ChefSosin/
https://m.facebook.com/yummasala/, de unde poti cumpara si minunatia @Spinoa.
www.ikombucha.ro
https://fagurelecumiere.ro/
www.produse-din-gospodarie.ro
www.corinnechocolat.ro/
✅Pravalia de Cosmeticale
www.vegangourmet.ro
✅@Gradina cu levantica
✅Dieter’s Bread
https://www.facebook.com/lavandafleurinei

Piata noastra este pentru tine, Om! Si ne-am intors la piata noastra cu parfum de zambete si flori, cu muzica in surdina si voie buna, dar pastram si partea de delivery. ♥️”

 

Măslinele Organic Bang

Bomboanele Corinne Chocolat- vedetele copiilor. În imagine- Cutia Trio – 135 gr. Contine un rand cu bomboane cu ciocolata neagra (55% cacao) si samburi grasi / fructe uscate, un rand minimatero din ciocolata neagra (55% cacao), crema din lapte de migdale, miere, unt de arahide, alune de padure, un rand cu oua din ciocolata neagra (55% cacao) si ciocolata fructata.

Fagurele cu miere…ba nu, cremă de miere crudă, cremă de păstură, căpăceală, amestecuri apicole delicioase, etc.

 

Și, bineînțeles, prăjiturile raw vegane, Veganzza…care sunt exact atât de bune și sănătoase pe cât de irezistibil arată…

Grădina cu levănțică

Legume bio si fericite, prețuri normale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.