Acasă Editorial Jurnalul Bucurestiului Primiri și titularizări în UAP din România (2021)

Primiri și titularizări în UAP din România (2021)

În perioada 22 februarie – 31 martie 2021 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari. Concomitent se pot depune și dosarele (acte și portofoliu) pentru primirea (stagiatură) în UAP din România la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în UAP (Uniunea Artiștilor Plastici din România) până la data de 31 Martie 2021, la sediul  UAP din Str. Băiculești, nr. 29, etaj 1, Sector 1, București.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Băiculești, nr. 29, etaj 1, sector 1, București, de luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

Atenție

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP din România.
În sesiunea de titularizare 2021 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2018 și anterior.
Procedura de titularizare se va desfășura conform metodologiei prevăzute în Regulamentul pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România atașat mai jos.

* Dosarele pentru stagiari vor cuprinde minim 15 fotografii după lucrări.
* Pentru procedura de titularizare, filialele vor organiza o expoziție cu lucrările originale și vor transmite Comisiei Naționale filmul expoziției (captură pentru fiecare lucrare expusă), însoțit de procesul-verbal al Comisiei.

Comisia Națională va decide titularizarea membrilor pe baza dosarelor avizate de filiale și a filmului expoziției.

Notă

Regulamentul de Primiri și Titularizări în UAP (Uniunea Artiștilor Plastici din România) Descarcă
Cerere de primire în UAP Descarcă
Cerere titularizare înUAP Descarcă
Fișa personală de primire în UAP Descarcă
Fișa personală de titularizare în UAP Descarcă
Ghid pentru pregătirea dosarului de stagiar/titular Descarcă

Notă. A se vedea și articolele autorului

Articolul precedentAlma Mater și al 31-lea Congres Internațional al Universității Apollonia (Corespondență de la prof. univ. asoc. Pompiliu Comșa, directorul ziarului Realitatea)
Articolul următorCriptomoneda Bitcoin, poate fi stabilizată?
Fizician teoretician și matematician de formaţie pluri-inter și transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă (gifted education) şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, specializat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale), în studiul fenomenelor socio - judiciare cu ajutorul unor structuri matematice complexe (teoria haosului - sisteme complexe, teoria ergodică, teoria teoria categoriilor și rețelelor, cercetarea operațională și teoria sistemelor formale de tip Gödel). Cofondator al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate în Educaţia de Excelenţă), de peste un deceniu și jumătate, este Director de studii în cadrul CUFR România (Conseil Universitaire-Formation-Rechereche auprès des Grandes Ecoles Françaises-Consultanţă Universitară, Studii şi Cercetări de pe lângă Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii), organism educaţional franco-român agreat de stat, având ca obiectiv, consilierea, orientarea şi pregătirea candidaţilor români cu Diplomă de bacalaureat, respectiv ai studenţilor din primul ciclu universitar (Licenţă), la concursurile de admitere în sistemul elitist de învatamânt superior „La conférence des grandes écoles françaises” (Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii - CPGE-Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles, Grandes Ecoles) şi Universităţile elitiste franceze (Licenţă, Master). Este autor a peste 600 de lucrări cu caracter științifico–didactic (articole și cărți de matematică și fizică, respectiv, de investigație jurnalistică – atât în limba română cât și în limba franceză, repertoriate și în BNF – Bilibioteca Națională a Franței, „François, Mitterrand”), care au contribuit la promovarea culturii și civilizației franceze în lume, precum și la admiterea a peste 1.000 de tineri români cu abilități intelectuale înalte (absolvenți de liceu și studenți) în școlile superioare franceze de înalte studii – Les Grandes Ecoles (un sistem educațional elitist și unic în lume), în special, în cele științifico–inginerești și economico–comerciale, dintre care, astăzi, majoritatea ca absolvenți, contribuie în calitate de cadre superioare sau de conducere la prosperitatea spirituală și materială a națiunii franceze în cadrul unor prestigioase instituții de învatamânt superior și de cercetare, mari companii private sau de stat, civile si militare, multinaționale, specializate în tehnologia de vârf, respectiv, în cadrul administrației locale și centrale de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.