Acasă Evenimente cu caracter caritativ Sponsorizare – DGASR (Direcția Generală de Asistență Socială  din România) a AEDOPS...

Sponsorizare – DGASR (Direcția Generală de Asistență Socială  din România) a AEDOPS (Asociația Europeană a Drepturilor Omului şi Protecției Sociale) strânge fonduri „pentru ca 30 de copii defavorizaţi să ajungă la mare”!

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul AEDOPS România  pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi de soartă. În acest scop, se derulează în prezent o campanie de strângere de fonduri, menită să-i ajute pe copii din mediile sociale sărace, pentru a ajunge într-o tabără de vară ce se va desfăşura în staţiunea Eforie Sud din Constanţa.

Cu această ocazie, Mihai Căldăraru (un tânăr credincios, ajuns în orfelinat la numai 3 luni de la naștere și supus violențelor fizice și sexuale specifice ale acestuia, unde deseori i se aplicau bătăi „soră cu moartea”, cu formala sa de salut „Doamne ajută”) Director Executiv Adjunct Protecție Socială a DGAS România (Direcția Generală de Asistență Socială) AEDOPS România (Asociația Europeană a Drepturilor Omului şi Protecției Sociale) a  declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, deoarece aici este vorba de aproximativ 30 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate. 

Pentru a-şi atinge scopul organizării acestei tabere devenită tradiţie, toată conducerea DGAS România este implicată în strângerea de fonduri, şi îi roagă pe toţi cei care vor să ajute, să îi contacteze pentru eventualele sponsorizări ce pot duce la buna desfăşurare a acestei iniţiative lăudabile. Tabăra de vară pentru copii face parte din campania „Dăruiește un pic de soare nu totală nepăsarea”. Cei care vor să ajute, pot contacta DGAS România la numerele de telefon: 0739.377.777 sau 0790.377.777. 

Notă. În perioada 26-29 august 2021, DGAS România a organizat deja o asemenea tabără destinată copiilor proveniţi din famili defavorizate. Mihai Căldăraru, un om care se implică şi oferă clipe minunate pentru toate persoanele cu probleme speciale, organizând pertinente evenimente pentru asemenea categorii de copii, având certe calităţi şi de bun psiholog, o persoană pragmatică, a reuşit să organizeze acest eveniment, împotriva faptului că numărul celor ccare oferă sponsorizări, pentru asemenea educative a scăzut în mod dramatic, fapt ce impune participarea unui număr mai mic de copii la taberele de creaţie.

Articole asociate

Daniela Riccio, noul director al DGAS România (Direcția Generală de Asistență Socială România) din cadrul AEDOPS (Asociația Europenă a Drepturilor Omului și Protecției Sociale) continuă tradiția organizației în domeniul activităților cu caracter caritativ și în special în favoarea persoanelor vârstnice defavorizate sau celor vulnerabile.

Tabără la mare organizată de DGASPD din cadrul AEDOPS

Mihai Căldăraru (Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România) în campania umanitară „Calea spre credință”

Mesajul lui Mihai Căldăraru – Directorul General al AEDOPS ROMÂNIA

Tânărul Mihai Căldăraru a fost numit Ambasador GLOBAL PEACE!

Ziua Copilului sărbătorită la Centrul de plasament „Sfântul Nicolae” din București la inițiativa lui Mihai Căldăraru, Director Executiv Adjunct Protecție Socială al DGAS (Direcția Generală de Asistență Socială) România 

Nota redacției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.