Acasă Opinii Traiască autosclavia!

Traiască autosclavia!

Miroase a 1929. Dar 1929 va fi poezie pe lângă 2020. Stop joc tuturor. E nevoie de 10 săptămâni de izolare. Autoritățile ne joacă la poker și s-au izolat. Ele, nu noi. Dar nu uitați: după fiecare furtună, cât de maree e, apare soarele. Așa ar trebui să ne încurajăm. Pe vremuri fanfara se însoțea cu boi mascați/ Pentru că donează, Becali a ajuns clientul presei. Alții care n-ar cheltui bănuții nici măcar pentru o lumânare, tac și le prinde bine. Bulangiii cărora le sare oja. E presa plină de ei. Pentru toți cei trecuți de 65, deci și subsemnatul, vom rămâne dinozauri. O să se uite nepoții la noi ca la zombie. Acum mai lipsește un cutremur să ieșim toți afară.Avem speranță că se va îmbunătăți vremea, nu vremurile. Mi-ar place să închida și niște televiziuni ca să se sature să mai ceară “stare de urgență” pentru un virus care nu va dispărea niciodată, indiferent cât vom sta în casă. Îl vom lua peste 10 ani când vom ieși afară. Virusul nu moare de foame. El poate trăi inclusiv sub formă de spori și apare chiar peste milioane de ani. Așa nu au dispărut nici HIV, nici altele. Conform datelor OMS, de gripa sezonieră au murit de sute de ori mai mulți de la începutul anului. Dar pe cine mai interesează, când televiziunile au făcut din doi retardați din Blăgeștii Vasluiului vedete. O curvă și Boul-Bălții ne scot din țâțâni. Cu ajutorul unor oameni, chipurile, din prima linie a mass-mediei. 
  
Maduro introduce un nou ID în Venezuela. A lansat și un nou buletin de identitate fabricat în China care poate urmări, recompensa și pedepsi cetățenii. Curând se va extinde și la noi idioțenia. Cu ajutorul celei mai proaste echipe de conducere a țării din toată istoria noastră. Fac parte dintre cei care mai au curajul de a posta. Ce nu le convine, declanșează blocările peste blocări. Băieții se cred niște creatori, mici Dumnezei. În realitate sunt niște dezaxați nenorociți care, sub paravanul progresului și dezvoltării științei, fac fel de fel de experimente. Gripa spaniolă a fost începutul. Virusul EBOLA din Africa, depistat pentru prima dată în 1976 în două focare simultane, a început să-și facă de cap prin 2014. Ca să nu mai vorbim de virusurile HIV, ZIKA, identificat în 1947 dar în serviciu activ din 2007, coronavirusul SARS-Cov 2, pornit în 2002 din Hong Kong, cu modelul actualizat la anul trecut COVID 19. Toate ăstea nu sunt simple întâmplări, hazardul interacțiunii oamenilor cu diverse specii de animale, cu care oricum interacționăm de la începutul existenței noastre ca specie. Dar sociopații ignoră tot, exacerbând pericolul acestui virus. Tragedia a inițiat colapsul sistemului sanitar cu medici care cad ca piesele de domino. Singurul câștig este că respiră planeta, că stăm acasă. Credeți că vom ajunge vreodată să știm cine stă în camera butoanelor și de ce au împins omenirea în dezastrul acesta? Cu care scop? O izolare de două săptămâni obligatorie nu ar fi dus la acest colaps oribil. Dar am fi trimis virusul de unde a venit. Numai ca lumea nu înțelege, guvernele sunt vândute sau tâmpite. Peste tot, nu numai la noi. Cineva să caute înțelepciunea și să ne-o aduca înapoi, avem nevoie pentru a ieși din impas. Actuala armată, aici incluzând toate contingentele, e plină de idioți utili. 
  
După înregimentarea populației cu ajutorul CNP, PIN etc. această ”gripă” este doar o repetiție generală pentru conducători ca să își demonstreze lor înșile faptul că pot îndobitoci o populație, că o pot pune la respect și că, în general, pot pune cătușe democrației. Parte s-a reușit. Acum încep să apară voci ale unor minți care mai sunt treze și care sesizează ridicolul acestei mascarade mondiale. Prag sau bornă de un eventual al treilea război mondial. După fumigenele (7 miliarde de locuitori, încălzirea globală, lipsa într-un viitor apropiat a hranei pe planetă), această ”pandemie” este o altă temă de discuție. Vin vremuri căcăcioase, iar noi avem un președinte și un guvern de tot rahatul! Plus se pare ca ,lumea’ are o atracție morbidă, de-a dreptul masochista spre a fi manipulată. Se preferă mersul la abator în mod conștient. Aici deja întâlnim un fenomen grav, când nu mai primează instinctul de supraviețuire. A apărut comportamentul de autonimicire. Nu mai avem “personalitate națională”. Dar nu toți avem mintea alterată. Deși facem parte dintr-un popor botanist și mămăligar. Mulțumit cu 1 miliard mărunțiș oferit așa în scârbă României este o jignire fără margini, în comparație cu valorile pe care onor comisia a oferit-o francezilor, dar si germanilor. Ori asta spune mult de dublul, triplul standard oferit țăarilor membre est-europene. Vor să ne vadă terorizați, disperați. Un popor care se află în haos, care ajunge să-și dorească doar supraviețuirea, este ușor de manipulat și jefuit. Asta nu înseamnă că pericolul nu există. Noi trebuie să luptăm ca în război, acum e biologic. Dar poporul va exploda, nu va mai ține cont de restricții. Foamea ne va împinge în față, cu riscul că unii vor plăti, chiar și cu viața. Noi nu suntem retardați. Știm cu toți de cei 3782 de morți în accidente rutiere zilnic: copii, oameni tineri, familii. Nu-mi amintesc să fi oprit traficul pe planetă ca să salvam vieți omenești. Păi unde este medicina secolului XXI? Unde este superinteligența artificială? Unde este știinta ultramodernă? Dealtfel chinezii zic că acele teste Covid au doar 50% precizie. Trăim într-o lume în care prostia absolută e ridicată la rang de artă desăvârşită. Nu va fi nici o revoluție. Poporul e imbecilizat, iar securiștii știu să gestioneze informatiile mult mai bine cu ajutorul tehnologiei. Numai atunci maimuțele cu buletin vor ști să iasă în stradă, când au pierdut totul. Dar cred că băieții deștepți deja își pregătesc formularele pentru contracte și ordine de plată. Totul e un compromis jegos. Mi-e greață de așa viață. Poate se face o analiză a spiritului mondial de turmă. el există, e în plină manifestare, nu știe cine pe cine să mai imite. Oamenii mari o iau razna și ei. Mama ei de minte creață. Covrig 19 asta e doar pretextul pentru îndeplinirea agendei 21 pentru instaurarea Noii ordini mondiale. 
  
Au murit peste 200.000 persoane de Malarie, în 3 luni ale anului 2020! Au murit 1.600.000 copii sub 5 ani! Și toată lumea se dă de ceasul morții pentru un virus SARS. Iar SARS-ul, cum a apărut, așa a și disparut, de vreo 10 ani. Fenomenul Pitești cred că era o joacă de copil față de vremurile actuale! Deșteaptă-te române! Adio democratie! 
  
Fără plecăciune, Pompiliu Comsa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.