Acasă Investigații jurnalistice „Atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 au fost opera Illuminaţilor şi ale...

„Atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 au fost opera Illuminaţilor şi ale membrilor săi infiltraţi în guvernul american, în serviciile secrete şi în armata americană!” Oare?

Anul viitor se vor împlini douâ decenii de la atentatele teroriste de pe 11 septembrie 2001 de la New York şi Washington, cunoscute ca şi „9/11”. Ele au fost, în mod categoric, o conspiraţie, poate cea mai mare din întreaga istorie recentă a omenirii. Subiectului 9/11 am acordat un spaţiu larg în cadrul acestui site, iar în articolul de faţă nu încerc altceva decât să fac o sinteză a acestei conspiraţii.

1) Obiectivul 9/11 a fost acela de a provoca un şoc întregului sistem politic din Statele Unite – Casa Albă, departamentele, Congresul, curţile de justiţie, partidele, mass-media, lumea editorială şi jurnalistică şi opinia publică în general – pentru a-l smulge din inerţia vieţii normale de zi cu zi şi a-l duce într-un soi de psihoză războinică şi obsesie paranoică. Statele Unite trebuiau să se mobilizeze, pe baza isteriei pure, pentru ciocnirea civilizaţiilor.

2) Nu preşedintele de atunci, George Bush, a organizat acele atentate teroriste. E absurd a se susţine acest lucru, întrucât preşedintele SUA nu are aşa mare forţă şi influenţă cum se crede; şi el, la rândul său, este doar o păpuşă manipulată de altcineva. Începând cu anul 1913, anul în care, în ciuda tuturor ilegalităţilor, s-a constituit Banca Centrală a SUA–Federal Reserve–bancă controlată de familia Illuminati Rothschild, toată politica americană (cu câteva excepţii), împreună cu preşedintele SUA, a trecut sub controlul forţelor oculte. Oricum, lecţia crucială pe care trebuie să o învăţăm este aceea că orice preşedinte al Statelor Unite trebuie să fie considerat drept marionetă în mâinile bancherilor anglo-americani, cu excepţia cazului în care există motive serioase pentru a demonstra contrariul.

3) Este o prostie a se mai susţine astăzi că evenimentele teroriste 9/11 au fost planificate şi duse la îndeplinire de Bin Laden şi gruparea teroristă, Al Qaeda. Poate doar mass-media oficială să mai vină la noi cu asemenea minciuni, insultându-ne inteligenţa. Întreaga operaţiune teroristă, pentru care au fost cheltuite sute de milioane, dacă nu chiar miliarde de dolari, şi multe luni sau ani de pregătire, a fost puse la cale de forţe din CIA, NSA (Agenţia pentru Siguranţă Naţională), Departamentul Apărării, din aparatul guvernamental, din anumite industrii de război private, din interiorul multinaţionalelor din Statele Unite şi forţe aflate în legătură cu acestea.

4) Dovada că au fost implicate forţe oculte din interiorul guvernului, serviciilor secrete şi armatei americane este dată de faptul că în apropierea datei fatidice de 11 septembrie 2001 au avut loc extrem de multe exerciţii militare (15-20). Atentatele teroriste de la 11 septembrie au fost realizate, conduse şi camuflate prin intermediul unor astfel de exerciţii.

5) Iată câteva exemple de exerciţii militare programate în jurul datei de 11 septembrie:
* Fort Meyer, Virginia. „Exerciţiu de apărare al forţelor armate”, stabilit pentru săptămâna de după 11 septembrie;
* Fort Meyer, Virginia, Fort McNair, Washington, Infanteria a treia. 5 Septembrie 2001: bazele armatei din apropierea Washingtonului pun în vigoare „accesul controlat total”.
* Fort Belvoir, Virginia. 11 septembrie 2001: a doua zi de marţi a „exerciţiului de control al garnizoanei” ca presupusă „testare a securităţii bazei în caz de atac terorist”.
* La 11 septembrie, FBI a desfăşurat toţi agenţii speciali şi pe cei de la Antiterorism într-un exerciţiu de antrenament (în care erau angajate toate elicopterele şi toate avioanele uşoare ce ar fi putut acţiona) la Monterey, în California. În consecinţă, pe 11 septembrie agenţia federală care avea comanda prevenirii crimelor de acest fel era inactivă.

6) Interesant e faptul că pe 11 septembrie 2001, marea majoritate a avioanelor militare americane au fost duse în afara SUA, în Alaska, în nordul Canadei, în Islanda, în Turcia şi în Arabia Saudită, cu scopul de a paraliza apărarea antiaeriană americană. Evident, cei care au decis lucrul acesta, erau persoane cu rang înalt din interiorul agenţiilor guvernamentale şi militare americane.

7) Înainte de 11-09-2001, au loc simulări de exerciţii militare prin care avioane diverse se izbesc de clădiri înalte! Al dracului predicţie! Astfel, cu doi ani înainte de atacurile de la 11 septembrie, comandamentul apărării aerospaţiale al Statelor Unite conduce exerciţii care simulează ceea ce Casa Albă a definit atunci drept inimaginabil: avioane de linie deturnate, utilizate ca arme pentru a se izbi de obiective sensibile, provocând un masacru… multe tipuri de avioane civile şi militare” au fost utilizate pe post de false avioane deturnate. Unul dintre obiective era World Trade Center! Coincidenţă, nu?

8) Chiar înaintea atacului terorist, în SUA se instalează o stare de alertă nucleară! În dimineaţa zilei de 11 septembrie, înainte de a se fi înregistrat deturnarea vreunui avion, Statele Unite instauraseră o stare de alertă nucleară comparabilă cu aceea din timpul crizei rachetelor din Cuba: bombardiere de luptă B-1 şi B-52 erau în zbor, submarinele nucleare erau în poziţie de lansare, pare-se în apropierea Rusiei şi posibil a Chinei, iar bazele terestre ale ICMB (bazele de rachete de la sol) erau gata de lansare. Şi apărarea antiaeriană din America de Nord era în stare de alertă maximă, atât cu avioanele de interceptare, cât şi cu sistemul orbital de apărare. Totul era gata pentru un conflict nuclear, cu opţiunea unui atac preventiv din partea Statelor Unite.

9) Concluzia este următoarea: atacurile de la 9/11 nu au fost comandate de un fanatic care voia să dea o pedeapsă divină (Bin Laden), ci de un grup până acum prezent în interiorul aparatului de stat american, care a reuşit să-şi impună politicile proprii preşedintelui Bush. Dacă preşedintele american nu ar fi proclamat imediat ciocnirea civilizaţiilor, nu ar fi atribuit atacurile lui bin Laden şi Al Qaeda şi nu ar fi atacat imediat Afghanistanul, ar fi fost lichidat.

10) Adevăraţii organizatori ai atentatului terorist 9/11 de la New York York şi Washington au fost:

* Generalul Brent Scowcroft, directorul Consiliului de Securitate Naţională al lui Bush senior, membru al SAG (Grupul consultativ strategic, numit uneori Comitetul consultativ federal) al Stracom SAG, instituţie destul de obscură, ar fi trebuit să „ofere consultanţă Comandamentului Strategic al Statelor Unite cu privire la probleme cu caracter ştiinţific, tehnic, de informaţii şi de politică externă, în timpul dezvoltării planului de război, inclusiv discuţia cu privire la informaţii secrete”.

* Miliardarul american Warren Buffett, dar şi oamenii de afaceri George Schultz şi Rupert Murdoch, membri marcanţi Illuminati, cu influenţe mari în domeniul politicii mondiale.

Epilog (conspiraționist)

Cu o zi înainte de atentatele teroriste 9/11 de la New York, tatăl preşedintelui George Bush participa la o conferinţă de afaceri alături de fratele teroristului Osama bin Laden. Coincidenţă?

În dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001, la New York au avut loc tragicele atacuri teroriste, în care au fost doborâte, printre altele, “turnurile gemene” de la World Trade Center. Precum se ştie, la acea vreme, preşedintele SUA în funcţie era nimeni altul decât George Bush. Evenimentele teroriste respective au rămas în istorie sub numele de „9/11”. Dar, ce făcea tatăl său, George Bush Sr. (şi el fost preşedinte american între 1988 şi 1992), cu o zi înainte, adică pe 10 septembrie 2001? Se întâlnea, în cadrul unei conferinţe de afaceri Carlyle Group, la Ritz-Carlton Hotel cu Shafiq bin Laden, fratele lui Osama bin Laden.

Iată extrasul din cotidianul „Washington Post”, din 16 martie 2003, în care se vorbeşte despre această întâlnire: „It didn’t help that as the World Trade Center burned on Sept. 11, 2001, the news interrupted a Carlyle business conference at the Ritz-Carlton Hotel here attended by a brother of Osama bin Laden [Shafiq bin Laden]. Former president Bush [senior], a fellow investor, had been with him at the conference the previous day”. În traducere: „Nu a ajutat deoarece după ce World Trade Center a ars pe 11 septembrie 2001, această ştire a întrerupt o conferinţă de afaceri Carlyle, care a avut loc la Hotelul Ritz-Carlton, unde participa şi un frate de-a lui Osama bin Laden, Shafiq bin Laden. Fostul preşedinte Bush Sr., un investitor, a participat şi el la conferinţă în ziua precedentă”. A doua zi, după atentatele teroriste de la New York, chiar în aceeaşi zi, administraţia lui George Bush dădea vina pe Osama bin Laden pentru actele de terorism de la New York. Vă daţi seama, tatăl preşedintelui se întâlnea, într-o întrunire de afaceri, cu o zi înainte de 9/11 cu fratele teroristului. Să fie doar o coincidenţă nefericită… e ridicol. Trageţi singuri concluziile!

Nota Redacției

Illuminati este o denumire (sau titulatură), care se referă la mai multe grupuri și mișcări, atât istorice cât și moderne, atât reale cât și fictive. Ordinul Illuminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de către  Adam Weishaupt, care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci anti-regalitate) și pro-feminiști, recrutați din loji masonice germane, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvernul bavarez, pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa.

Illuminații moderni. Scriitori ca Mark Dice, David Icke, Ryan Burke, Jüri Lina și Morgan Gricar au argumentat că Iluminații bavarezi au supraviețuit, posibil până în ziua de azi. Multe din aceste teorii sugerează că evenimentele din lume sunt controlate și manipulate de o societate secretă care se numește Illuminati. Teoreticienii conspirațiilor au afirmat că mulți oameni de seamă au fost sau sunt membrii a societății Illuminati, incluzându-i pe Winston Churchill,familia Bush, Barack Obama, familia Rothschild, David Rockefeller și Zbigniew Brzezinski. Pe lângă organizația secretă și întunecată, diverse grupări frățești afirmă a fi „succesorii” Iluminaților bavarezi și au folosit deschis numele „Illuminati” în înființarea riturilor proprii. Câteva grupuri care se autodenumesc în oarecare variație „Ordinul Illuminati” folosesc numele direct în numele organizației lor, în timp ce alții, ca Ordo Templi Orientis, folosesc denumirea pentru un grad din interiorul organizației lor.

Bibliografie

Carmen Csinta, martoră la evenimentele din 11 septembrie 2001 la New York!

Bilanțul terorismului și antiterorismului american în ultimul deceniu (2001 – 2011). GWOT (Global War on Terror). Corespondență de la New York (SUA)

In memoriam Carmen Csinta (1954 – 2013). Kavala, calvarul vieții mele! Moartea unui înger, urmat de un proces fără sfârșit.

IDT (Islamist and Domestic Terrorism) după declanșarea GWOT (Global War on Terror) pe teritoriul SUA de către Administrația Bush (28 septembrie 2001)

Curs universitar de jihadologie contemporană aplicată pentru primul ciclu universitar (Licență). GWOT (Global war on terror) în lumea occidentală. Terorismul nu are religie (partea I – integral). Ziarul Realitatea (tipărit)

Terorismul nu are religie (Partea I). Terorismul extremist (de dreapta și de stânga) în Lumea Occidentală

Terorismul nu are religie (Partea II). Terorismul independentist (separatist, autonomist) în Lumea Occidentală

Terorismul nu are religie (Partea III). Terorismul islamist în Lumea Occidentală până la declanșarea GOWT (Global War on Terror)

Terorismul nu are religie (Partea IV). Terorismul islamist în Lumea Occidentală după la declanșarea GOWT (Global War on Terror)

„Allah(o)u Akbar” (الله أكبر). Partea I. Terorismul contemporan. Teorie generală. Clasificări

„Allah(o)u Akbar” (الله أكبر). Partea II. Investigaţii aprofundate privind atacurile teroriste de la Paris în perioada 7-9 ianuarie 2015

„Allah(o)u Akbar” (الله أكبر). Partea III. Atacurile teroriste de la Nisa şi Copenhaga

„Allah(o)u Akbar” (الله أكبر). Partea IV. Valul de atentate teroriste din 1995 şi consecințele atentatelor din 2015

„Allah(o)u Akbar” (الله أكبر). Partea V. Comentariul Autorului. Atacurile teroriste din Franţa şi Uniunea Europeană în ultimul deceniu

Nota redacției

Lucrări științifice ale autorului publicate sub egida CUFR BucureștiJurnalul Bucureştiului