Acasă Educație & Învățământ Târgul de Carieră Feroviară în România 2022. Cele 11 companii cu posturi...

Târgul de Carieră Feroviară în România 2022. Cele 11 companii cu posturi pentru diverse calificări, disponibile în toată țara

Încep interviurile de la ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România, organizat de către CFiR în perioada 10-12 mai 2022, între orele 09h00-16h00, în mediul online prin platforma Zoom, iar 11 companii au oferte pentru toată lumea cu posturi pentru diverse calificări, disponibile în toată țara. Acestea au în ofertele lor multe posturi pentru ingineri, economiști, arhitecți, tehnicieni, electricieni, mecanici de locomotivă, șefi de tren și alte meserii, cu experiență sau fără, în regim de lucru full-time, part-time, remote, hibrid (remote+office) sau cu prezență la locul de muncă.

Și-au anunțat prezența la această ediție a târgului companii cu activitate în infrastructura și/sau suprastructura feroviară, dar și operatori de transport feroviar, companii  cu capital de stat, dar și cu capital privat, precum: Baicons Impex SRL,Grup Feroviar Român (GFR)ISPCF-Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, DB Cargo Romania, Voestalpine Railway Systems RomaniaCargo Trans Vagon, DB Engineering & Consulting, „Electrificare CFR” S.A.,RoferSped, Telecomunicații CFR,TPF Inginerie.

Ziua de 10 mai este consacrată (rezervată) Webinariilor CFiR susținute de instituțiile de învățământ de profil și de companiile partenere, iar zilele de 11 și 12 mai, interviurilor. Accesează acum oferta pagina evenimentului și programează-te la un interviu pentru postul care te interesează.

Webinariilor CFiR vor putea fi urmărite live pe pagina de facebook Carieră Feroviară în România, apoi vor fi disponibile pe canalul youtube. Cei care doresc să adreseze o întrebare vorbitorilor o pot face trimițând-o pe adresa de email targ@cfir.ro sau în direct, în timpul prezentărilor. Programul zilei, care va fi actualizat în permanență pe pagina evenimentului, este următorul:

În următoarele două zile, 11 și 12 mai, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, având astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau din străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Fac angajări la Târgul de Carieră Feroviară în România

Baicons Impex SRL, societate având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale si căi ferate, dorește să angajeze Inginer proiectant de căi ferate, drumuri și poduri, Inginer proiectant Instalații feroviare (SCB, CE, ERTMS etc), Inginer proiectant energoalimentare/linie de contact, Inginer Proiectant Construcții Civile.

Grup Feroviar Român (GFR), entitatea fanion a Grampet Group, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană, este un operator feroviar cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere. La această ediție a târgului, GFR face înscrieri pentru Curs calificare–Mecanic de Locomotivă și angajează: Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET)– Activitate Locomotive, Electrician–Activitate Locomotive,Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET)–Activitate Vagoane, Mecanic Locomotivă, Șef tren,Revizor Tehnic Vagoane și Logistician/Tehnician CPDT.

ISPCF-Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, societate având activitate neîntreruptă de peste 75 de ani, autorizată să realizeze activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea (elaborarea documentaţiei de protecţia mediului, studiu de impact, bilanţ de mediu si altele)–proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică–în domeniul transportului feroviar şi cu metroul, caută să își completeze echipa cu: Specialist Protecția Mediului/Biolog, Inginer proiectant Structură de rezistență, Inginer proiectant Instalații electrice, Inginer proiectant Energoalimentare, Inginer proiectant Linie de contact și Protecția instalațiilor din cale și vecinătate.

DB Cargo Romania, operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România, angajează: Electrician reparații locomotive, Revizor Tehnic Vagoane, Responsabil Managementul Calității, Manevrant vagoane, Mecanic de Locomotivă (de drum), Mecanic Locomotivă, Revizor Siguranța Circulației, Șef Tren.

Voestalpine Railway Systems Romania, singura companie din Româania furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii, cu experiență de aproape 50 de ani, angajează Inginer Mecanic Proiectant Aparate de Cale și Inginer Mecanic Programator CNC. Incercăm permanent să creăm un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajații noștri pe cât este plin de provocări.  Pilonul central este o cultură corporate bazată pe respect și care are nevoie de încredere, diversitate și asumarea responsabilității.

Cargo Trans Vagon, operator de transport feroviar de marfă, care din anul 2004 desfășoară activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și tehnologiile specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european, face recrutări pentru posturile: Șef tren, Instructor Tracţiune, Mecanic Locomotivă, Instructor Vagoane și Inginer Material Rulant-vagoane.

DB Engineering & Consulting, lider în domeniul ingineriei și consultanței în sectorul feroviar care oferă consultanță clienților noștri din Germania și din întreaga lume, dezvoltăm soluții tehnice personalizate de infrastructură, mobilitate și transport, angajează Geodetic Engineer with German skills, Bridge Design Engineers, Rail Baltica projects, Bridge Design Engineer/Germany projects, Geotechnical Design Engineer, Architect, Inginer proiectant CFDP, Senior Expert Railway Bids, Senior Project Manager, Junior Project Manager, Expert with Scheduling of Works, Signalling Engineer, Railways & Roads Design Engineer.

„Electrificare CFR” S.A., filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” S.A. ce are ca obiect de activitate comercializarea energiei electrice, angajează Ingineri (absolvenți ai Facultății de Energetică sau Inginerie Electrică) .

RoferSeed, organizator de transport care oferă o gamă largă de servicii legate de transportul feroviar și servicii de consultanță legate de soluțiile de transport, angajează Economist, Dispecer Circulație, Manevrant Vagoane, Mecanic Ajutor de Locomotivă, Mecanic de Locomotivă, Șef de Tren .

Telecomunicații CFR, companie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicaţiilor feroviare, care furnizează servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe cele mai noi tehnologii, dorește să își completeze echipa de peste 500 de specialiști care asigură funcționarea optimă a rețelei 24/7 cu Tehnicieni Telecomunicații .