Acasă Evenimente Misiuni economice în Arabia Saudită & Texas (SUA) în cursul lunilor februarie...

Misiuni economice în Arabia Saudită & Texas (SUA) în cursul lunilor februarie – martie 2023

Vă anunțăm că site-ul Afaceri.ro organizează o misiune economică în Arabia Saudită în perioada 20-24 februarie 2023. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a descoperi noi oportunități de afaceri și a face conexiuni valoroase în acest important centru economic din Orientul Mijlociu. Arabia Saudită este una dintre cele mai mari economii din lume, cu o piață internă puternică și o poziție dominantă în industria petrolului și a gazelor. O altă misiune economică va fi organizată în Texas (SUA) în perioada 3-13 Martie 2023. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a descoperi noi oportunități de afaceri și a face conexiuni valoroase în acest stat american cu o economie puternică și diversificată.

Texas este unul dintre cele mai mari state din SUA din punct de vedere al suprafeței și al populației (696.621km², cca 25 milioane de locuitori) cu o economie care se concentrează pe sectoare precum infrastructura, energia și tehnologia. În plus, Texas este un centru important pentru industria aerospațială și de apărare, precum și pentru industria farmaceutică și medicală. Acestea oferă oportunități de afaceri unice pentru companii din diferite sectoare, cum ar fi infrastructura, energia, tehnologia și turismul. În timpul acestei misiuni economice, veți avea ocazia să:

  • Participați la întâlniri cu parteneri de afaceri potențiali din Arabia Saudită și Texas
  • Asistați la prezentări și conferințe cu experți în afaceri 
  • Vizitați facilități și companii din diferite sectoare
  • Participați la evenimente de networking cu alți participanți la misiune

Misiune Economică Afaceri.ro Arabia Saudită-înscriei

Misiune Economică Afaceri.ro Texas-înscrieri

De ce sa alegi o Misiune Economică Afaceri.ro?

Evenimentele Afaceri.ro sunt gândite să îmbine strategiile unei afaceri prospere cu explorare și să scoată întâlnirile de afaceri, vizitarea locațiilor de interes economic si networking din zona de confort tradițională, ducându-le la mii de kilometri depărtare, în zone cu adevărat unice în lume. Acesta sunt expuse detaliat pe site la rubrica Events 2023.

Notă. Misiunile economice Afaceri.ro au scopul de a ajuta companiile romanesti cu potential de internationalizare. Exportatorii români apreciază evenimentele acestea pentru că oferă oportunități de a explora piețele străine, de a înțelege mecanismele de penetrare a produselor românești pe noi piețe, de a crea conexiuni care au potențialul de a se transforma în afaceri profitabile. Misiunile economice Afaceri.ro investesc în eficientă și agende bine puse la punct, cu scopul de a nu risipi timpul, resursele și răbdarea participanților. Acestea au la activ reușite concrete și rezultate cu care se mândresc. Până în acest moment au fost realizate misiuni economice în Beijing, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Norvegia-Svalbard, Odesa, Londra-Hampshire și Las Vegas-San Francisco.

Misiuni economice Afaceri.ro

Nota redacției