Acasă Conferinte, Dezbateri Danubius: Reinventing Retail and CommerceBC50 (BlueCash50) – The Game Change. Primul aparat...

Danubius: Reinventing Retail and CommerceBC50 (BlueCash50) – The Game Change. Primul aparat care permite plata prin recunoaștere facială, disponibil în România

Vino alături de noi să schimbăm tehnologia folosită azi în retail și comerț prin inovație. Alături de Orange, Visa, SmartBill și Zucchetti, Danubius lansează BlueCash 50. Avem plăcerea sa ne fii alături joi, 5 mai, începând cu ora 10h00, la Restaurantul Stejarii Country Club, la Conferința Reinventing Retail and Commerce.

Piața de retail din România a înregistrat creșteri semnificative în pofida contextului actual instabil. Cifra de afaceri a sectorului de retail alimentar aproape s-a dublat în ultimul deceniu, pe fondul accentuării inflației și avansului consumului, iar analiștii estimează că va continua să crească și în 2022. Adaptarea la noile reglementări legislative reprezintă o provocare indiferent de sectorul de activitate al comercianților. Implementarea digitalizării în acest proces, dar și pentru instrumentele fiscale utilizate este o soluție eficientă pe care comercianții mici și mari o adoptă în activitatea proprie–rezultatele majore fiind eficientizarea încasărilor, reducerea costurilor, dar și simplificarea procesului de raportare.

Procesul de digitalizare al afacerilor comercianților va deveni mult mai facil odată cu crearea echipamentului BC50–The Game Changer. BC50 creat de Danubius este echipamentul fiscal-bancar inovator care integrează mai multe soluții într-un singur dispozitiv și care oferă o experiență unică în procesul de vanzare. 

Speakeri în cadrul evenimentului

  • Velin Ganev–CEO Danubius Exim
  • Florin Popa–B2B Manager, Orange România
  • Mihai Buia–Visa România
  • Mircea Căpățînă–Cofondator SmartBill
  • Jasen Tanev–Manager Zucchetti
  • Alexandru Petrescu–Big Cyber Defense

Confirmarea participării dumneavoastră trebuie făcută până cel târziu marți, 3 mai, orele 16h00, telefonic, la numărul +40/746.900.717, sau prin e-mail gabriel@tudor-communication.ro. Mai multe detalii și invitația de presă pot fi accesate aici.

Notă. Restaurante, firme de curierat și de transport, magazine, clinici și organizatori de evenimente vor putea încasa printr-un nou dispozitiv ce permite plata și prin recunoaștere facială. Echipamentul BlueCash 50 este primul de acest gen care include casă de marcat, terminal de plată cu cardul bancar și numerar, smartphone cu sistem Android, imprimantă și cititor de coduri de bare și QR

Suntem primii din lume care au realizat un astfel de device împreună cu partenerii de la Datecs. Prin acest aparat, care costă sub 300 de euro, poți factura, vinde, verifica datele personale ale clientului, primi marfă și semna contracte. Poți asculta până și muzică și vorbi prin el”, a declarat Velin Ganev, CEO DanubiusAparatul este prezent în 24 de locații din Timișoara, Arad și București, prin serviciile de telecomunicații oferite de  Orange Business Services.

„Ne bucurăm să fim alături de Danubius pentru această lansare atât de importantă și să contribuim, alături de alți clienți și parteneri, la introducerea pe piață a unui produs cu adevărat inovator și necesar. BlueCash 50 are integrată soluția de comunicații M2M a Orange Business Services, care asigură conexiunile printr-un APN dedicat pentru o securitate crescută”, a spus Florin Popa, B2B Director Orange România.

Lansarea BC50–The Game Changer aduce comercianților posibilitatea de a-și alege soluția de gestiune potrivită afacerii lor, prin Danubius Store în care se regăsesc o mulțime de aplicații utile. Prima aplicație inclusă în marketplace-ul Danubius a fost SmartBill.

„Pentru IMM-uri, lansarea din această zi este echivalentă cu intrarea smartphone-ului pe piața telefoanelor mobile. Mă bucur să spun că acest produs reprezintă cu adevărat revoluția digitalizării domeniului, nu doar un buzzword. Acesta este viitorul”, a spus Mircea Căpățînă, cofondator SmartBill

Cifra de afaceri a comerțului cu amănuntul a crescut cu 8% în primul trimestru al acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut, conform datelor publicate recent de Institutul Național de Statistică. Piața de retail a înregistrat creșteri în aproape toate sectoarele, în pofida contextului economic dificil. Mai mult, cifra de afaceri a sectorului de retail alimentar aproape s-a dublat în ultimul deceniu, iar analiștii estimează că va continua să se majoreze și în 2022.

Despre companie: Odată cu lansarea BlueCash 50, Danubius face un pas important pentru poziționarea drept integrator principal de soluții pentru retail, comerț, HoReCa (acronimul pentru industria ospitalității: Hoteluri, Restaurante, Cafenea, folosit în principal în Scandinavia, Benelux, Franța, Elveția și România). Cu o experiență de peste 28 de ani în furnizarea de soluții și echipamente fiscale, Danubius și-a consolidat de-a lungul timpului poziția de lider pe piața locală și în digitalizarea domeniului fiscal. Dezvoltarea permanentă și lansarea constantă a celor mai inovatoare produse, dar și aportul esențial al companiei în fundamentarea legislației fiscale și în implementarea acesteia a dus la confirmarea poziției de lider a Danubius pe piață

Nota redacției

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.