Acasă Medicină Conferința de lansare a proiectului „Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de...

Conferința de lansare a proiectului „Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale-ROCCAS II București-Ilfov”

Invitație

Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila” din  București  și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România–COPAC, parteneri în cadrul proiectului Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale-ROCCAS II București-Ilfov”-POCU/757/4/9/136824, au onoarea de a vă invita la conferința de lansare a proiectului.

  • Evenimentul va avea loc în data de 20 iulie 2021, începând cu orele 11.00, la Sala de Marmură a Cercului Militar Național, din strada  Strada Constantin Mille 1, București.
  • Obiectivul proiectului vizează creșterea accesului la servicii accesibile, durabile și de înaltă calitate, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general, prin organizarea de programe de sănătate și servicii orientate către prevenție, depistare precoce (screening), diagnostic și tratament precoce al cancerului colorectal (CCR).
  • Demararea, în premieră națională, a unui proiect de screening pentru cancerul colorectal, adresat unei mase mari de populație, grupul țintă al proiectului fiind format din 50.001 persoane cu vârsta între 50-74 ani cu domiciliul/reședința în regiunea București–Ilfov, dintre care minim 53% aparțin grupurilor vulnerabile, asigură contextul necesar pentru îndeplinirea obiectivului național privind atât scăderea incidenței, cât și a mortalitații prin cancer colorectal, obiectiv care este aliniat la politicile europene de sănătate publică în acest domeniu.

În speranța că agenda profesională vă permite să dați curs invitației, am fi extrem de onorați să vă avem alături de noi în acest demers.

Cu stimă, Gl mr. medic conf. univ. dr. Florentina Ioniță-Radu, Director General–Comandant Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila”

A se vedea și articolele  Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila”

Realizări științifice remarcabile în Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” București

Spitalul Militar Central București (România) – Thailanda, mesaje de solidaritate şi susţinere pentru personalul medical, implicat în lupta cu pandemia Covid 19

Centrul de vaccinare Covid -19 din Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” este operațional

Nota redacției

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.