Acasă Investigații jurnalistice (criminale) și științifice Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (prof. univ. dr. Thomas...

Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (prof. univ. dr. Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea XIII. (French Connexion – Mașini din Franța în „micul Paris”, Capcana hoților de asigurări auto, Fantezii pe seama întocmirii unui raport de activitate în mediul carceral, Pistoale Taser X26 – cu cameră video, Gemenii de la Toulouse – cea mai mare catastrofă industrială postbelică franceză)

Bibliografie

„Gemenii” de la Toulouse. Cea mai mare catastrofă industrială postbelică franceză (Rezumat, Corespondență din Franța)

Remember & In memoriam „Gemenii” (AZF) de la Toulouse. Cea mai mare catostrofă industrială postbelică franceză. Investigații jurnalistice și științifice aprofundate. Cauze posibile. În căutarea adevărului istoric. („Les jumeaux tours” de Toulouse. La plus grande catastrophe industrielle française de l’après-guerre. Les causes possibles. En quête de vérité). Corespondență din Franța (Toulouse și Paris – prof. dr. Thomas CSINTA, jurnalist de investigații criminale, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite, detașat la Curțile cu Jurați ale Tribunalelor Judiciare, atașat de presă al Poliției Capitalei și OADO – Națiunile Unite)

Toulouse („focar” al islamismului radical), „plânge cu lacrimi de sânge”! Procesele și Verdictele în dosarele AZF Toulouse si Asasinatele lui Mohammed Merah (corelate datorită unei suspiciuni conform căreia catastrofa industrială de la AZF Toulouse s-ar fi datorat unui atac terorist islamist). Corespondență din Franța (Toulouse și Paris – prof. dr. Thomas CSINTA, jurnalist de investigații criminale, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite, detașat la Curțile cu Jurați ale Tribunalelor Judiciare, atașat de presă al Poliției Capitalei și OADO – Națiunile Unite)

Euro(lumpen)jihadologia virală, modernă. Conexiunea dintre „Gemenii de la Toulouse” și procesul lui Abdelkader Merah & Fettah Malk, respectiv, atacurile teroriste islamiste de la Manchester și Londra (Corespondență din Franța – prof. dr. Thomas CSINTA, jurnalist de investigații criminale, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

„Gemenii” de la Toulouse. Cea mai mare catastrofă industrială din istoria Franței postbelice (investigații jurnalistice și științifice aprofundate – partea I). Corespondență de la Procesul AZF Toulouse (Prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

„Gemenii” de la Toulouse. Cea mai mare catastrofă industrială din istoria Franței postbelice (investigații jurnalistice și științifice aprofundate – partea II). Corespondență de la Procesul AZF Toulouse (Prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea I. (Lucien Leger – Eliberarea celui mai vechi deținut din Europa, Emil Louis – Un „fidel discipol” al Marchizului de Saade, „Crimă” în numele legii – dreptul de a muri cu demnitate, Procesul Outreau – cel mai mare proces de pedofilie în Franța)

 

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea II. („Lista lui Schindler”, Medici teroriști, Centrul de modificare al comportamentului de la Tranquility Bay, Recluziune criminală cu viteza luminii)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea III. (Philippe Maurice – „Pedeapsa cu moartea este o crimă”, „Omul care învins ghilotina”, Philippe Maurice – „De la ură la viață, dreptul de a fi liber”, Pedeapsa capitală, Ghilotina – „mașină umană și democratică” a terorii)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea IV. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Cine a ucis-o pe Agnès Le Roux, cu 43 de ani în urmă? Cine l-a ucis pe Pierre Quéméneur, cu 97 de ani în urmă? Erori judiciare oficioase – vieți distruse, bătălii judiciare fără sfârşit)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea V. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Importanța și necesitatea armonizării legislației românești cu legislația UE, GIR- Lupta împotriva economiei subterane, O măsură de prevenire a insecurității și de reprimare a crimei organizate, Rezultate în reprimarea delincvenței în Franța, Poliția criminală germană în acțiune, Violența conjugală și reprimarea ei severă – o măsură a civilizației umane)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea VI. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Remember Loïc Thetio: „Românul de pe Coasta Atlanticului. Omul pe care ni l-a trimis Dumnezeul”. Prof. univ. dr. Thomas CSINTA (atașat de presă al Poliției Capitalei în Franța) – Interviu cu Jacky Thévenot, IPA – International Police Association France)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea VII. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Turismul sexual și Cyberpedofilia. Congresul mondial contra exploatării sexuale a copilului-Ljubljana, Slovenia; Pirații economiei de piață, Franța noua patrie a falsificatorilor de bancnote, Șarpele cu două capete)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea VIII. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Teoria generală a crizelor de ostatici în zonele de conflict. Răscumpărarea jurnaliștilor români şi francezi din Irak)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea IX. (Grupul Air France –KLM în colimatorul justiției; Crimă fără cadavru, fără mobil, pedeapsa pe măsură; Crime sexuale, unde sunt cei responsabili?; Disperarea și consecințele ei dramatice; Armagedon și uluitoarea descoperire a unor deținuți!)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea X. (Nici Parisul nu crede în lacrimi; Deznodământ la frontieră; Masacru la frontiera Uniunii Europene; Crima organizată și mizeria umană; Slujitori ai Bisericii, infractori potențiali)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea XI. (Profesia de Detectiv privat în Uniunea Europeană; Franța: Expulzări masive – Fără sentimente; Fraudă la Alocația de handicap – Adevărul este în altă parte; Imigrația clandestină și cota ridicată a criminalității, elemente vulnerabile ale Constituției Europene; Guyana franceză – „Pământul sacru”. Moarte pe Mana)

 

Lucrări științifice ale autorului publicate sub egida CUFR BucureștiJurnalul Bucureştiului