Acasă Investigații jurnalistice In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA...

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă), Partea V. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Importanța și necesitatea armonizării legislației românești cu legislația UE, GIR- Lupta împotriva economiei subterane, O măsură de prevenire a insecurității și de reprimare a crimei organizate, Rezultate în reprimarea delincvenței, Poliția criminală în acțiune, Violența conjugală și reprimarea ei severă – o măsură a civilizației umane)

 

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă), Partea IV. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Cine a ucis-o pe Agnès Le Roux, cu 43 de ani în urmă? Cine l-a ucis pe Pierre Quéméneur, cu 97 de ani în urmă? Erori judiciare oficioase – vieți distruse, bătălii judiciare fără sfârşit)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă), Partea VI. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Remember Loïc Thetio: „Românul de pe Coasta Atlanticului. Omul pe care ni l-a trimis Dumnezeul”; Interviu cu Jacky Thévenot, IPA – International Police Association France)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă), Partea VII. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Turismul sexual și Cyberpedofilia, Pirații economiei de piață, Franța noua patrie a falsificatorilor de bancnote, Șarpele cu două capete)

 Bibliografie selectivă