Acasă Investigații jurnalistice (criminale) și științifice Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (prof. univ. dr. Thomas...

Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (prof. univ. dr. Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea XI. (Profesia de Detectiv privat în Uniunea Europeană; Franța: Expulzări masive – Fără sentimente; Fraudă la Alocația de handicap – Adevărul este în altă parte; Imigrația clandestină și cota ridicată a criminalității, elemente vulnerabile ale Constituției Europene; Guyana franceză – „Pământul sacru”. Moarte pe Mana)

Bibliografie

„Blestemul pământului, blestemul iubirii”. Pământul „sacru”. Moarte pe Mana (Prof. univ. dr. Thomas CSINTA – corespondență din Guyana franceză – „nucleul central” al cerceretarilor spațiale franceze și europene, sediul unor reputate insituitii spațiale CNES – Centrul Național de Studii Spațiale, CSG-ASE (Centrul Spațial Guyanez-Agenția Spațială Europeană) și baza de lansare Arianeespace)

Guyana Franceză, terre d’expiation (tărâm al ispășirii)….

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă), Partea I. (Lucien Leger – Eliberarea celui mai vechi deținut din Europa, Emil Louis – Un „fidel discipol” al Marchizului de Saade, „Crimă” în numele legii – dreptul de a muri cu demnitate, Procesul Outreau – cel mai mare proces de pedofilie în Franța)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea II. („Lista lui Schindler”, Medici teroriști, Centrul de modificare al comportamentului de la Tranquility Bay, Recluziune criminală cu viteza luminii)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea III. (Philippe Maurice – „Pedeapsa cu moartea este o crimă”, „Omul care învins ghilotina”, Philippe Maurice – „De la ură la viață, dreptul de a fi liber”, Pedeapsa capitală, Ghilotina – „mașină umană și democratică” a terorii)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea IV. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Cine a ucis-o pe Agnès Le Roux, cu 43 de ani în urmă? Cine l-a ucis pe Pierre Quéméneur, cu 97 de ani în urmă? Erori judiciare oficioase – vieți distruse, bătălii judiciare fără sfârşit)

 

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea V. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Importanța și necesitatea armonizării legislației românești cu legislația UE, GIR- Lupta împotriva economiei subterane, O măsură de prevenire a insecurității și de reprimare a crimei organizate, Rezultate în reprimarea delincvenței în Franța, Poliția criminală germană în acțiune, Violența conjugală și reprimarea ei severă – o măsură a civilizației umane)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea VI. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Remember Loïc Thetio: „Românul de pe Coasta Atlanticului. Omul pe care ni l-a trimis Dumnezeul”. Prof. univ. dr. Thomas CSINTA (atașat de presă al Poliției Capitalei în Franța) – Interviu cu Jacky Thévenot, IPA – International Police Association France)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea VII. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Turismul sexual și Cyberpedofilia. Congresul mondial contra exploatării sexuale a copilului-Ljubljana, Slovenia; Pirații economiei de piață, Franța noua patrie a falsificatorilor de bancnote, Șarpele cu două capete)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea VIII. În căutarea şi restabilirea adevărului istoric. (Teoria generală a crizelor de ostatici în zonele de conflict. Răscumpărarea jurnaliștilor români şi francezi din Irak)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea IX. (Grupul Air France –KLM în colimatorul justiției; Crimă fără cadavru, fără mobil, pedeapsa pe măsură; Crime sexuale, unde sunt cei responsabili?; Disperarea și consecințele ei dramatice; Armagedon și uluitoarea descoperire a unor deținuți!)

In memoriam Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (Thomas CSINTA – atașat de presă), Partea X. (Nici Parisul nu crede în lacrimi; Deznodământ la frontieră; Masacru la frontiera Uniunii Europene; Crima organizată și mizeria umană; Slujitori ai Bisericii, infractori potențiali)

Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (prof. univ. dr. Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea XII. (Disparițiile de copii – Nu ne vindem țara dar ne vindem copiii; Biroul „Crimă organizată” şi descoperirile din „Casa Morții”; Șatra în versiunea Uniunii Europene; Principiul lui Ogică în varianta franceză)

Ziarul „Poliția Capitalei-955”. În serial. Selecție de articole (prof. univ. dr. Thomas CSINTA – atașat de presă, Franța), Partea XIII. (French Connexion – Mașini din Franța în „micul Paris”, Capcana hoților de asigurări auto, Fantezii pe seama întocmirii unui raport de activitate în mediul carceral, Pistoale Taser X26 – cu cameră video, Gemenii de la Toulouse – cea mai mare catastrofă industrială postbelică franceză)