Acasă IT-Tehnologia Informației & IA-Inteligența Artificială Oferte de locuri de muncă la Rinf Tech pentru 100 de ingineri...

Oferte de locuri de muncă la Rinf Tech pentru 100 de ingineri – software

Compania de tehnologie Rinf Tech a deschis al treilea birou, în Romania. Noul sediu este situat în Cluj Business Campus din Cluj-Napoca. Compania este în plină expansiune, cu 100 de poziții deschise pe piața IT.  „Suntem recunoscători că avem oportunitatea de a ne extinde operațiunile din Cluj-Napoca. Vedem un potențial mare de a colabora cu ingineri talentați de aici și de a ne crește, astfel, capacitatea de a livra produse și servicii tehnologice excepționale pe piața globală. La fel ca investițiile anterioare, în divizia de robotică din București, ne dorim să dezvoltăm un veritabil laborator de inovare la Cluj. Avem așteptări mari pentru această deschidere! Mulțumim, Cluj-Napoca!”, a declarat Constantin Iftime, co-fondatorul Rinf Tech și VP al proiectelor strategice.

Conceput ca un spațiu pentru echipe inovatoare și colaborative, noul spațiu de lucru Rinf Tech poate găzdui până la 100 de ingineri software. „Comunitatea de Rinfers” locală a crescut constant în ultimii ani, numărând deja peste 60 de angajați numai în Cluj. Rinf Tech are ca obiectiv angajarea de specialiști pentru 100 de poziții noi, atât pentru lucrul de acasă, cât și de la sedii, care urmează să fie recrutați în România, până la sfârșitul acestui an. rinf.tech mai are birouri în România în București și Timișoara. Biroul nou deschis din Cluj face parte din planul de extindere al rinf.tech. Compania are deja o prezență puternică atât în România, cât și pe piețele europene și americane, cu birouri și centre de livrare în Berlin, Kiev, Istanbul, Sofia, Guadalajara și Detroit.

„Noul nostru spațiu de lucru din Cluj reprezintă una dintre principalele valori ale Rinf Tech. Fiecare birou din România este creat ca „locul nostru de creștere” și are elemente comune concepute pentru a se potrivi nevoilor actuale ale inginerilor software , indiferent de locația aleasă. Acest birou este o declarație a unității identității noastre de brand, planificat și realizat cu meticulozitate. Oriunde v-ați afla–Cluj, Timișoara sau București–veți găsi un „Rinfers hub” care exprimă familiaritate și, în același timp, energie. Un loc care satisface nevoile colegilor noștri, reflectă aspirațiile companiei și alimentează ambiția echipelor noastre”, a declarat Manuela Șerban, Chief People Officer al Rinf  Tech.

„Întrucât trăim într-o lume dinamică și efervescentă, avem privilegiul de a asista în direct la modul în care inovația se naște din combinația inteligentă de tehnologie, creativitate și determinare”, a adăugat Victor Dornescu, co-fondatorul Rinf Tech și Chief Inovation Officer,,În anii petrecuți în Londra și Paris, am sesizat cât de cunoscut este Cluj-Napoca în cercurile tehnologice de acolo, depășind în notorietate orașe precum București sau Budapesta, datorită modului transilvănean de a face lucrurile corect și constant, peste așteptările tuturor. Mi se pare că acest lucru este crucial pentru produsele tehnologice de pretutindeni. Motto-ul nostru prinde viață prin încrucișarea acestor elemente. Acest nou birou este o declarație a acestei convingeri, mai ales acum, la începuturile dezvoltării inteligenței artificiale generative.” 

Noul spațiu de lucru din Cluj-Napoca va fi folosit nu doar pentru elaborarea de soluții tehnice de către echipele Rinf Tech, ci și pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții și pentru evenimente ale comunității tehnologice. La începutul acestui an, rinf.tech a fost recompensată cu premiul pentru Proiectul software de Outsourcing al anului la Gala Asociației Patronale a Industriei Software și Servicii (ANIS). Compania a fost premiată pentru o soluție personalizată de digitalizare a transportului, care rulează în prezent pe trenurile din Marea Britanie, generând o siguranță mai mare a pasagerilor și ajutând la prevenirea vandalismului în trenuri.

Notă. Rinf Tech oferă servicii de consultanță tehnologică și soluții de inginerie personalizate pentru software în domeniile auto, aplicațiilor și produselor de afaceri și R&D Embedded. Rinf Tech se bazează pe principiul excelenței în inginerie, pe cunoaștere, cercetare și dezvoltare robustă pentru o tehnologie emergentă rezistentă pentru viitor. Fondată în 2006,  Rinf Tech este o organizație de peste 600 de angajați cu sediul central în București (România) și birouri și centre de livrare răspândite pe două continente–Europa și America de Nord. Compania oferă o combinație de strategie optimă de produse și tehnologie, automatizare și digitalizare și diferențieri de afaceri pentru companiile de top și IMM-urile din mai multe domenii, folosind experiența de mai mulți ani și cele mai recente tehnologii. De la idee la cercetare și dezvoltare la MVP (Produs Minim Variabil)  la sisteme de producție mature–Rinf Tech folosește ADN-ul ingineriei pentru a găsi compromisul optim între buget-cronologie-tehnologie-metodologie pentru a oferi produse de întreprindere extrem de scalabile și software personalizat.

Note. Rin Tech has grown from a Romanian start-up into a company with over 500 employees and successfully open 5 branches in Europe (Kiev, UK, France, Germany, Bulgaria). We offer IT consulting in the area of software services to our partners that do not have the technical skills set in-house and need additions to their current teams. We are operating on a wide range of technologies and industries. At Rin Tech you will come across friendly people and a relaxed atmosphere every day. Rinfers are eager to learn from each other, explore and reinvent the world of technology. We have an inspiring place to share ideas and build amazing things together.

Nota redacției

„Masoneria trebuie să slujească România” (Corespondență de la Dr. Grid Modorcea, scriitor și cineast, cel mai prolific autor român în viață)

Cours Prépa (CPGE – MPSI – 6). Subiecte de fizică specială pregătitoare pentru concursurile de admitere în sistemul (ultra)elitist al școlilor superioare franceze de înalte studii inginerești (Grandes écoles d’ingénieurs). Electrostatică – Electricitate („Levitație prin interacțiune electrostatică”, „Reglarea automată a temperaturii, utilizarea unei termistanțe”, „Filtru cu structură Rauch”)

Cours Prépa (CPGE – MPSI – 10). Subiecte de matematici generale (superioare & speciale) pregătitoare pentru concursurile de admitere în sistemul (ultra)elitist al școlilor superioare franceze de înalte studii inginerești (Grandes écoles d’ingénieurs). Grupuri simetrice (enunțuri & soluții)

Nume și titluri ale Bibliei (Corespondență de la Conf. dr. Nicolae Grigorie-Lăcrița, economist, filosof și scriitor)

În exclusivitate pentru Jurnalul Bucureștiului. Dialog cu eruditul promotor (franco – român) al artei vizuale est – europene Michel Gavaza, președintele prestigioasei asociații franceze de artă contemporană „Soleil de l’Est” (Partea 4 și integral)

Rinocerul: „Batalionul de elită din Istoria literaturii neînregimentate a celui mai prolific scriitor român ‒ Grid Modorcea” (corespondent permanent și membru al Staff-ului Jurnalului Bucureștiului)

„Excesele românismului” și „Seriozitatea lui Eminescu” (fragnente din cartea „Istoria literaturii neînregimente” a lui Dr. Grid Modorcea, scriitor și cineast, cel mai prolific autor în viață) dedicat Simonei Lazăr – Țigău (poet, prozator, eseist, jurnalist și eminescolog, bibliotecarul casei de cultură „Carmen Sylva” din Sinaia, corespondentul Jurnalului Bucureștiului)

Interviul realizat pe tema asasinării profesorului Ioan Petru Culianu, în cadrul emisiunii „Dezbaterea de luni” (RadioPunctLondra), de către Geo Scripcariu (realizator – corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului), cu jurnalistul Petre M. Iancu

„AI sau A nu I?” Editorial – Revista de Cultură „Curtea de la Argeș” (Corespondență de la Acad. Gheorghe Păun – Redactor șef)

Muzeul muntelui de la poalele masivului Parâng – un muzeu la înălţime (Corespondență de la Mihai Vasile – Sângealb, publicist, senior editor al Jurnalului Bucureștiului, membru al AJTR – Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România)

Sociologia matematică și rolul ei în structurile de date ale noii ordini mondiale. „Mecanica socială” a Acad. prof. Spiru Haret – precursor al (psiho)sociologiei matematice (dedicat Generalului Bartolomeu – Constantin Săvoiu, Mare Maestru al Marii Loji Naționale Române 1880)

Cu nostalgie, Sri Lanka – fosta insulă Ceylon, „Insula surâsului și a pietrei lunii”

„Ma thèse en 180 secondes” (Teza mea de doctorat în 180 de secunde) cu profesorul Mohamed Ketata, directorul Biroului pentru Europa Centrală și Orientală al AUF (Agenția Universitară a Francofoniei) și Conferința Alianței Franceze de la Pitești

Accesul în sistemul (ultra)elitist francez napoleonian de Înalte Studii „Grandes Ecoles” (științifico – inginerești, economico – comerciale, medico – farmaceutice, social – politice, literar – artistice, judiciare, militare, etc.) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învățământul superior francez de sute de ani! (Corespondență de la prof. univ. dr. Thomas CSINTA – Paris)

Concours „Pérpa HEC” (Economique et Commerciale). Fusion des épreuves mathématiques HEC (École des hautes études commerciales de Paris – HEC European business school) et ESSEC (École Supérieure des Sciences Economiques et Commerciales – ESSEC Business School). Enoncés. Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies & Maths Appliquées)

Concours „Prépa Ecricome” (Les Grandes Ecoles de Commerce et Management – EM Sstasbourg,  KEDGE Business School, Montpellier Business School, NEOMA Business School, Rennes School of Business). Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies)

„Les grands concours de maths – Grandes Ecoles 2023” (Mines – Ponts – Les Sujets)