Acasă Evenimente cu caracter caritativ Campania umanitară „Împreună pentru Ucraina”, a ajuns la final (Corespondență de la...

Campania umanitară „Împreună pentru Ucraina”, a ajuns la final (Corespondență de la Mihai Căldăraru, director executiv adjunct responsabil cu Protecția Socială în cadrul DGAS România)

Mihai Căldăraru,  Directorul Executiv Adjunct al DGASR (Direcția Generală de Asistență Socială România) aflată sub tutela AEDOPS (Asociația Europenă a Drepturilor și Protecției Sociale)  cu ajutorul Liceului  Teoretic Hyperion din București, a realizat Campania umanitară „Împreună pentru Ucraina”. Solidaritate incredibilă. „Donăm pentru eroi”! (vezi mai jos)

Campania umanitară „Împreună pentru Ucraina”. Solidaritate incredibilă. „Donăm pentru eroi”! (Corespondență de la Mihai Căldăraru, director executiv adjunct responsabil cu Protecția Socială în cadrul DGAS România)

Campania Umanitară „Sprijin pentru Refugiații din Ucraina” a DGASR (Directia Generală de Asistență Socială din România)

Multumim tuturor donatorilor si sponsorilor care au contribuit la reusita acestui eveniment, ieșit din comun (excepțional). Mulțumiri și aprecieri aducem firmei Toneli Holding S.A. și doamnei Prof. Elena Pascu, Director General al Liceului Teoretic Hyperion.

În vremuri tulbure trebuie să contăm unii pe alții. Oamenii sunt alături de oameni. Sunt mândră de reprezentanții DGASR (Direcția Generală de Asistență Socială România) aflată sub tutela AEDOPS. Ucraina este prietenul nostru. Dragi cetățeni, sunt convinsă că vom ieși cu capul sus și din această situație”, a declarat, Directorul General al Liceului Teoretic Hyperion.

 

Le mulțumesc tuturor partenerilor, sponsorilor care au dat dovadă de solidaritate, susținere și sprijin concret pentru țara noastră în contextul gestionării fluxului de refugiați urmare a războiului din Ucraina.  Ne mobilizăm pentru a oferi toată solidaritatea noastră”, a scris Mihai Căldăraru,  Directorul Executiv Adjunct al DGASR al  AEDOPS.

Pentru mai multe informații
Mihai Căldăraru
Director Executiv Adjunct Protecție Socială al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul AEDOPS
Telefon 0739.377.777.
E-mail. dgasromania.ro@gmail.com

Notă. Alte articole despre Mihai Căldăraru în Jurnalul Bucureștiului

Nota redacției

CUFR (Consultanță Universitară Franco – Română) de pe lângă Școlile Superioare Franceze de Înalte Studii (Les Grandes Ecoles). CUFR (Conseil Universitaire Franco – Roumain auprès des grandes écoles françaises)

Parteneriat Jurnalul Bucureştiului

2 COMENTARII

  1. […] obișnuită a unui copil ce a crescut prin centre de plasament. Și așa si este, în fond. „Împlinesc vârsta de 36 ani”. Din păcate, pot să vă spun mult prea bine ce înseamnă să crești prin orfelinate, pe […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.