Acasă Evenimente cu caracter caritativ Campania Umanitară „Sprijin pentru Refugiații din Ucraina” a DGASR (Directia Generală de...

Campania Umanitară „Sprijin pentru Refugiații din Ucraina” a DGASR (Directia Generală de Asistență Socială din România)

Subiect de teză de doctorat inter-pluri și transdisciplinar. Sisteme complexe. Formalismul (modelul) matematic al algebrei și analizei matriciale în contaminarea unui „human specimen” cu un virus (agent patogen inframicrobian, inclusiv, Covid-2019/SARS-CoV-2). Aplicații la crearea unui vaccin rezistent contra acestuia. [Subject of inter-pluri and transdisciplinary doctoral thesis. Mathematical (model) of algebra and matrix analysis in contamination of a „human specimen” with a virus (inframicrobial pathogen, including Covid-2019/SARS-CoV-2). Applications to create a resistant vaccine against it. (Multi-and inter-disciplinary dissertation topic. The mathematical algebraic and matrix model in the contamination of a human specimen with a virus)].

DGAS (Directia Generală de Asistență Socială din România) aflată sub tutela AEDOPS (Asociația Europenă a Drepturilor și Protecției Sociale) întinde o mână de ajutor refugiaților de război din Ucraina prin intermediul camnpaniei umanitare „Sprijin pentru Refugiați din Ucraina”. Astfel, începând cu data de 28 februarie 2022, ora10:00, vă așteptăm să veniți cu tot ce ne puteți ajuta

  • haine în stare bună, potrivite tuturor vârstelor, pentru femei și copii
  • apă îmbuteliată
  • produse de igienă
  • alimente neperisabile și produse sanitare (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe).

Pachetele pot fi aduse de luni-vineri, în intervalul 10:00-16:00, la sediul DGAS (Direcției Generale de Asistență Socială România). Pachetele vor fi trimise către localitățile care primesc (găzduiesc) refugiați (primării și agenții economici care îi cazează și care le oferă hrană) din Ucraina.

Locații de colectare vor fi deschise în str. Baia de Fier nr. 6 (sâmbăta și duminica între orele 10h00 și 13h00, de luni până vineri între 18h00-20h00) și în Str. Nerva Traian nr. 8 (de luni până vineri între orele 12h00-18h00), din sectorul, București, unde, începând de marți, 01 martie 2022, vor putea fi depozitate donațiile pe care cetățenii doresc să le ofere populației vulnerabile refugiate din calea războiului, la granițele României, sub autoritatea DGASR (Direcției Generale de Asistență Socială din România), coordonată de Iacob Catalina Georgiana, Director Executiv Adjunct Direcția Generală Pentru Protecția Familiei  (Telefon 0725.714. 746). Alte date de contact pentru cei interesați: numerele de telefon 0725.714.746 și 0739.377.777, Site-uri accesibile DGASR și AEDOPS.

Organizatorii campaniei (inițiată de către DGASR din cadrul AEDOPS), mulțumesc tuturor cetățenilor care își manifestă sprijinul pentru victimele inocente ale războiului cu care este încercată Ucraina.

Plagiatul în lumea contemporană (Plagiatul, boala copilăriei epigoniei. Responsabilitatea morală, răspunderea civilă și penală. Reforme structurale administrative și socio – juridice pentru combaterea cu eficacitate a plagiatului)

Notă. Articole asociate

Daniela Riccio, noul director al DGAS România (Direcția Generală de Asistență Socială România) din cadrul AEDOPS (Asociația Europenă a Drepturilor Omului și Protecției Sociale) continuă tradiția organizației în domeniul activităților cu caracter caritativ și în special în favoarea persoanelor vârstnice defavorizate sau celor vulnerabile.

Nota redacției

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra

Aniversări, 23 aprilie