Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Artprint Publishing le-a pregătit iubitorilor de print din România două lansări speciale: Editia Speciala „Good Fod”-Masa de Crăciun și „Almanahul femeii moderne”. Revistele preferate vin cu ediții festive, menite să inspire și să ajute în pregătirile pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. Perfecte pentru a vă pregăti de sărbători cu stil, inspirație și bucurie, edițiile speciale vă așteaptă să descoperiți magia Crăciunului și frumusețea echilibrului modern. Fiți gata să aduceți spiritul sărbătorilor în casa voastră cu cele mai rafinate și delicioase preparate! Găsiți inspirație și sfaturi utile pentru sărbători cu adevărat speciale.
Editia Speciala „Good Food–Masa de Craciun”–Amintiri prețioase de la masa de Crăciun
Ediția specială de sărbători a revistei Editia Speciala „Good Food-Masa de Crăciun” vă invită să intrați în spiritul sărbătorilor cu o ediție specială dedicată mesei de Crăciun. Ediția festivă de sărbători vă aduce peste 90 de rețete deosebite, care vor transforma orice masă într-o adevărată sărbătoare culinară. Cititorii pot explora o selecție variată de preparate, de la aperitive sofisticate, care impresionează prin creativitate; supe delicate și reconfortante perfecte pentru serile friguroase, feluri principale spectaculoase, care pun în valoare tradiția și inovația culinară, până la deserturi magice, precum torturi elaborate și prăjituri irezistibile.
„În fiecare an, în luna decembrie, bunica frământa cozonaci, iar casa se umplea de aroma lor inconfundabilă–o amintire care mă va urma pentru totdeauna. Pentru mine, masa de Crăciun este despre a ne reuni cu cei dragi, a crea amintiri și a ne bucura de căldura din familie. În mijlocul râsetelor, aromelor îmbietoare și colindelor în surdină, fiecare moment devine o parte dintr-o poveste unică. Iar la această atmosferă plină de magie contribuie, desigur, și felurile pe care le alegem– în funcție de preferințe, de personalitate, de abilitățile noastre în bucătărie. De aceea, noi am pregătit o colecție de rețete cât mai diverse. Așa că oferiți-vă un moment de relaxare pentru a răsfoi această ediție specială de Crăciun, pentru a vă planifica mesele din timp! Fie ca această perioadă de Sărbători să vă umple casa cu cele mai minunate arome, într-o atmosferă festivă de neuitat!” – Elena Ceciu, Redactor-șef al revistei Good Food. Pe lângă rețete, revista propune idei de cadouri gourmet care pot aduce bucurie oricui: steluțe aromate cu scorțișoară și ghimbir, madlene delicate cu ceai negru și marmeladă și fursecuri rafinate cu marțipan, măr și clementine. Nu lipsesc nici sugestiile pentru decorarea mesei – sfaturi inspirate care adaugă un strop de magie oricărui decor festiv.
„Almanahul femeii moderne”–un ghid pentru frumusețe și echilibru
Pentru femeile moderne, aflate mereu în căutarea unui echilibru între viața personală și cea profesională, „Almanahul femeii moderne” vine ca un adevărat complice de sezon. Acest ghid cuprinzător este dedicat femeii conectate cu sine, atentă la sănătate și la frumusețe, dar și deschisă către noi provocări. În paginile acestui almanah, cititoarele vor descoperi: articole despre frumusețe–de la tendințe în machiaj și coafură, până la secrete de îngrijire a pielii; sfaturi de modă pentru un stil personal adaptat anotimpului rece; informații esențiale despre sănătate, incluzând recomandări pentru un stil de viață echilibrat și interviuri inspirăționale cu specialiști de renume din diverse domenii. Lansarea „Almanahul femeii moderne” și a ediției de noiembrie a revistei Femeia a avut loc în 14 noiembrie 20024, la Galeriile Artmark. A fost un eveniment vibrant, în care frumusețea, sănătatea și inspirația s-au întâlnit pentru a celebra autenticitatea și puterea feminină. Lansarea Almanahului femeii moderne și a ediției de noiembrie a revistei Femeia a adus laolaltă personalități din domenii diverse–artă, sănătate, frumusețe și comunicare, unite de dorința de a celebra femeia autentică și puternică.
„Almanahul a fost dintotdeauna un concept cu tradiție în publicațiile speciale editate sub umbrela revistei Femeia, un ghid esențial care adună la un loc toate informațiile importante pentru femeia modernă. Ne-am dorit să păstrăm această tradiție și să o reinterpretam, aducând-o la zi cu un vibe fresh și dinamic. Așa că Almanahul femeii moderne devine, în acest context, un spațiu în care stilul prinde viață, iar fiecare pagină te inspiră să fii cea mai bună versiune a ta! Ediția aceasta este despre ține–femeia dinamică, receptivă și gata să exploreze tot ce e nou, frumos și autentic. Almanahul femeii moderne nu este o simplă lectură, ci este o experiență, un manifest al inspirației care te încurajeaza să explorezi, să te reinventezi și să trăiești cu stil și încredere!”–Mihaela Rada, Redactor-șef al revistei Femeia
Cititorii au posibilitatea de a-și achiziționa publicațiile preferate printr-o simplă comandă pe site-ul Publisol. De asemenea, tot prin intermediul site-ului ei se pot abona la revistele preferate. În funcție de opțiunea preferată, abonamentul poate include 3, 5 sau 10 ediții. Abonamentele se livrează prin curier. Revistele sunt, de asemenea, disponibile și la toate punctele de difuzare a presei din țară.
Notă. Înființată în 1990, Artprint (Art Print) SA este prima tipografie românească cu capital 100% privat. În cei peste 30 de ani de activitate Artprint SA s-a impus pe piață tipografică prin profesionalismul său în relațiile cu clienții naționali și internaționali, consolidându-și o poziție de lider prin investițiile continue în retehnologizare și în modernizarea sistemelor sale operaționale, precum și prin calitatea incontestabilă a produselor sale tipărite.
Articole asociate
Colecțiile Editurii Publisol disponibile acum și în format digital
Notă. Alte articole despre Editura Publisiol în Jurnalul Bucureștiului
Nota redacției. (Thomas Csinta-redactor șef și director al publicației)
- Cartea Oglinzilor-Thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici (tradusă în 39 de limbi, publicată în 40 de țări și vândută în aproape 500.000 de exemplare), într-o singură zi, a fost vândută în Germania în 20.000 de exemplare după apariția lui în librării. De asemenea, romanul este bestseller în Olanda și Italia. Volumul care a luat cu asalt marea piață internațională de carte, este singurul titlu al unui scriitor român ale cărui drepturi de publicare au fost vândute în 38 de țări. Scriitorul Eugen-Ovidiu Chirovici a năucit lumea literară cu primul său roman în limba engleză considerat „un fenomen editorial internațional”. (The Guardian). Până în momentul de față, drepturile de publicare au fost cumpărate în 38 de țări, printre care Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Italia, Spania iar criticii se întrec în elogii la adresa romanului. Cartea a fost senzația Târgului de la Frankfurt, în 2015 și a adus autorului în jur de 1,5 Mil$US. În martie 2024 a fost prezentat filmul Sleeping Dogs, în coproducție australo-americană, după romanul Cartea oglinzilor, în regia lui Adam Cooper și cu Russel Crowe în rolul principal. „Drepturile de difuzare în SUA au fost achiziționate de The Avenue/Paramount (…). Până în prezent, drepturile de difuzare în cinematografe au fost cumpărate în: România, SUA, Regatul Unit, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Spania, Rusia, Turcia, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Israel, Grecia, India, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, America latină, Australia, Noua Zeelandă”.
- Cartea „Ils ont volé ma vie” (Dany Leprince & Bernard Nicolas) în carte Thomas Csinta este citat pentru rezultatele anchetelor sale alături de cei mai mari jurnaliști de investigație francezi (și europeni).
- Mihai Eminescu, Ion Oprea, Grid Modorcea, Adrian Păunescu, Neculai Constantin Munteanu, Adrian Cioroianu, Octav Pancu-Iași, George Călinescu, Vasile Sava, Cicerone Poghirc, Aurelian Titu Dumitrescu, Mircea Florin Șandru, Lucian Blaga, Constantin Pădureanu, Dumitru Tinu, Cezar Ivănescu, Fabian Anton, George Topîrceanu, Petru Codrea, Radu Gyr, Dan Culcer, Ion Anton, Dumitru Stăniloae, Mihai Cosma, Claudiu Săftoiu, Iosif Constantin Drăgan, George Băjenaru, Cleopatra Lorințiu, Ion Heliade-Rădulescu, Andrei Partoș, Ion Cristoiu, Mircea Badea, Grațian Cormoș, Aristide Buhoiu, Ioana Sava, Brândușa Prelipceanu, Nicole Valéry-Grossu, Gabriel Liiceanu, Ion Agârbiceanu, Eliza Macadan, Florian Bichir, Emil Șimăndan, Bogdan Suceavă, Adriana Săftoiu, Ioan Chirilă, Gabriela Vrânceanu-Firea, Paul Lampert, Octavian Paler, Alexandru Vianu, Dumitru Toma, Eugen Barbu, Eric Winterhalder, Cristian Mungiu, Vintilă Horia, Dan Pavel, Mircea Dinescu, Cristian Tudor Popescu, George Pruteanu, Emil Hurezeanu, Ivo Muncian, Radu Jörgensen, Lazăr Lădariu, Eugen Ovidiu Chirovici, Adrian Hoajă, Doina Drăguț, George Muntean, Barbu Catargiu, Adrian Mîrșanu, Victor Frunză, Lorena Lupu, Alexandru Candiano-Popescu, Marius Mircu, Dănuț Ungureanu, Vasile Copilu-Cheatră, Rodica Culcer, Andrei Gorzo, Zaharia Stancu, Eugen Cojocaru, Răsvan Popescu, Ion Anghel Mânăstire, Pamfil Șeicaru, Tudorel Oancea, Dorin Ștef, Paula Seling, Sabin Gherman, Marian Coman, Brîndușa Armanca, Valeriu Turcan, Teșu Solomovici, Sorin Roșca Stănescu, Tudor Octavian, Vasilica Ghiță Ene, Gabriela Adameșteanu, Radu Negrescu-Suțu, Cornel Nistorescu, Petre Got, Dumitru D. Șoitu, Geo Bogza, Dan Diaconescu, Stelian Popescu, Nicolae Carandino, Valer Chioreanu, Ioan Massoff, Corneliu Stoica, Adelin Petrișor, Ion Călugăru, Andrei Alexandru, Ludovic Roman, Radu Paraschivescu, Vasile Urechea-Alexandrescu, Elis Râpeanu, Cezar Petrescu, Ion Monoran, Thomas Csinta, Marian Odangiu, Paul Barbăneagră,…
- Români francezi: Vladimir Cosma, Emil Cioran, Matei Vișniec, Tristan Tzara, Victor Brauner, Elvira Popescu, Gherasim Luca, Dinu Flămând, Vasile Șirli, Elena Văcărescu, Constantin Virgil Gheorghiu, Ion Vlad, Thomas Csinta, Paul Barbăneagră, Bogdan Stanoevici, Ariel Moscovici, Luminița Cochinescu, Alice Cocea, Roxana Eminescu, Irina Ionesco, Eli Lotar, Alexandre Revcolevschi, Radu Mihăileanu, Horia Surianu, Haim Brézis. Extras: Vladimir Cosma (n. 13 aprilie 1940, București) este un violonist, compozitor și dirijor francez, născut la București, România, într-o familie de muzicieni. Tatăl său, Teodor Cosma, este pianist și dirijor, mama sa, Carola, autor- compozitor, unchiul său, Edgar Cosma, compozitor și dirijor, iar una dintre bunici a fost pianistă, elevă a celebrului Ferrucio Busoni. După câștigarea primelor sale premii la Conservatorul Național de la București, Vladimir Cosma ajunge la Paris (unde emigrase unchiul Edgar), în 1963, unde își va continua studiile cu Nadia Boulanger și la Conservatorul Național din Paris. Pe lângă formația clasică, s-a simțit atras, de foarte tânăr, de muzica de jazz, muzica de film și toate formele muzicilor populare. Începând din 1964, a efectuat numeroase turnee în lume concertând ca violonist, dar, curând, se va consacra din ce în ce mai mult compoziției. Scrie diferite lucrări printre care: „Trois mouvements d’été” pentru orchestră simfonică, „Oblique” pentru violoncel și orchestră, muzică pentru scenă și balet („olpone” pentru Comedia Franceză, opera „Fantômas”, etc.). În 1968, Yves Robert îi încredințează prima muzică de film: „Alexandre le Bienheureux”. De atunci, Vladimir Cosma a compus mai mult de trei sute de partituri pentru filme de lung metraj sau serii TV. Cinematografia îi datorează numeroase succese în colaborare în special cu: Yves Robert, Gérard Oury, Francis Veber, Claude Pinoteau, Jean-Jacques Beineix, Claude Zidi, Ettore Scola, Pascal Thomas, Pierre Richard, Yves Boisset, André Cayat…