Acasă Conferințe - Seminarii - Dezbateri - Simpozioane Invitație la Masa Rotundă „Criza Energetică – Beneficiile și dezavantajele măsurilor de...

Invitație la Masa Rotundă „Criza Energetică – Beneficiile și dezavantajele măsurilor de protecție din piața de energie. Provocări viitoare și soluții de răspuns” (Corespondență de la Geanina Vodă – Membru fondator Financial Intelligence)

Avem deosebita plăcere să vă invităm la Masa Rotundă „Criza Energetică”– Beneficiile și dezavantajele măsurilor de protecție din piața de energie. Provocări viitoare și soluții de răspuns”, organizată de Financial Intelligence, în parteneriat cu Federația Patronală a Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE), care va avea loc mâine, 22 martie 2022, de la ora 11h00. Evenimentul se va desfășura online și va fi transmis Live pe site-ul Financial Intelligence. Evenimentul se adresează reprezentanților din mediul de business: oficiali ai autorităților de stat, politicieni, top management de companii din sectorul energiei (furnizori, distribuitori, producători), experți, jurnaliști și alți specialiști din domeniu.

 Se vor discuta următoarele subiecte:

  • Care sunt beneficiile și dezavantajele măsurilor de protecție dispuse la nivel național, la finalul celor cinci luni de implementare?
  • De ce măsurile dispuse de autorități pun o presiune crescută asupra furnizorilor de energie?
  • Criza energetică pune în pericol unele proiecte de dezvoltare a rețelor și poate provoca întârzieri și anulări ale altora ai căror principali susținători sunt stresați financiar
  • Recomandări de măsuri care ar putea fi puse în aplicare pentru consumatorii casnici și industriali din România
  • Ce măsuri trebuie luate pentru a ne asigura că companiile și guvernul pot satisface cererea pe termen mediu – lung?
  • Provocările cu care se confruntă producătorii/furnizorii de energie în contextul exploziei prețurilor la energie
  • Cum prioritizăm politicile care favorizează creșterea capacității de producție și securitatea aprovizionării? Ce trebuie să facă autoritățile?

În deschiderea evenimentului va vorbi Daniela Dărăban, Director Executiv al Federației Patronală a Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE).

Notă. Lansată în septembrie 2018, platforma de știri economice și analize financiare Financial Intelligence s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cybersecurity.

Într-o perioadă în care presa de calitate a devenit o raritate, o echipă de profesioniști în jurnalism și comunicare, cu experiență de peste 20 de ani în presa economică și organizare de evenimente de business, au pus bazele unui proiect curajos – un adevărat sprijin pentru oamenii de business și un important reper pentru dezvoltarea afacerilor.

În numai 3 ani de la înființare, Financial Intelligence a cunoscut o creștere spectaculoasă și a înregistrat un trafic de aproximativ 10 milioane de afișări și 4,1 milioane de utilizatori unici.

Ne adresăm oamenilor de business–decidenți, cu studii superioare, statut social ridicat, venituri peste medie, atât bărbați, cât și femei: top și middle manageri din domenii de activitate diverse, oficiali ai autorităților de stat, politicieni, ambasadori, antreprenori, studenți și tineri care vor să intre în mediul de business.

Cca 51,7% din publicul Financial Intelligence este format din femei, iar 48,3% sunt bărbați. 26,7% dintre cititori au între 25 și 34 de ani, 25,96% au vârste cuprinse între 35 și 44 de ani, iar încă 18% dintre aceștia sunt persoane cu vârste cuprinse între 45-54 de ani.

Avem independență față de orice partid politic, instituții de stat sau alte grupuri de interese, politice sau comerciale, interne sau externe, servicii secrete și milităm pentru progres, libertate, drepturile omului și prosperitate.

Cuvânt de deschidere

Daniela DĂRĂBAN
Director Executiv
Federația ACUE (confirmat)

Speakeri

Virgil POPESCU
Ministrul Energiei (tbc)
Mihai-Călin PRECUP
Secretar de Stat
Ministerul Finanțelor (confirmat)
Bende SÁNDOR
Preşedintele Comisiei de Industrii
Camera Deputaților (confirmat)
István-Loránt ANTAL
Preşedinte
Comisia pentru energie, infrastructură energetică,
resurse minerale, Senat (confirmat)
Oana-Marciana ÖZMEN
Deputat USR,
Secretar la Comisia pentru industrii și servicii,
Camera Deputaților (confirmat)
Zoltan NAGY-BEGE
Vicepreședinte
Autoritatea Naţională de Reglementare
în domeniul Energiei (ANRE) (confirmat)
Corneliu BODEA
CEO Adrem și
Președinte al Asociației Centrul
Român al Energiei (confirmat)
Corina POPESCU
CEO
Electrica (confirmat)
Ondrej SAFAR
Country Manager
CEZ România (confirmat)
Volker RAFFEL
CEO
E.On România (confirmat)
Marius CHIRIAC
Director General
Enel Energie și Enel Energie Muntenia (confirmat)
Moderator: Ancuța STANCIU
Membru Fondator
Redactor Șef
Financial Intelligence
Moderator: Adina ARDELEANU
Membru Fondator
Redactor Șef Adjunct
Financial Intelligence

Moderatori

Vă prezentăm atașat draftul de agendă. Participarea este gratuită și vă puteți înscrie aici. Prin formularul de înscriere online aveți posibilitatea să trimiteți întrebări speakerilor pentru sesiunea de Q&A, înainte de eveniment.

Geanina VODĂ
Membru fondator Financial Intelligence