Acasă Evenimente cu caracter caritativ Mesajul lui Mihai Căldăraru, Director general al DGAS (Direcția Generală de Asistență...

Mesajul lui Mihai Căldăraru, Director general al DGAS (Direcția Generală de Asistență Socială) către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (sectoarele 1- 6 București), Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități, Copii și Adopții, respectiv, Directia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Vâlcea

Notă. Vizionați imaginile video aici

„Inimaginabil de inuman și imoral”. Controlul efectuat de către Mihai Căldăraru (Directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială România) în mai multe Centre de Plasament Pentru Persoanele cu dizabilități.

Tânărul Mihai Căldăraru crescut în orfelinat, luptă pentru copiii sărmani, persoane vârstnice, defavorizate și foști tinerii instituționalizați.

Notă. Alte articole despre Mihai Căldăraru în Jurnalul Bucureștiului

 

Pentru mai multe informații
Mihai Căldăraru
Director General Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
Telefon 0739.377.777.
E-mail. dgasromania.ro@gmail.com

Nota redacției

Parteneriat Jurnalul Bucureştiului

2 COMENTARII

 1. Danut Puiu Serban
  Această Direcție Generală de Asistență Socială, ce îl are ca director general pe Mihai Căldăraru, este o instituție de stat? După nume așa pare. După comportament…nu prea.
  Vedeți dumneavoastră…Eu cred că v-a cam păcălit! Și vorba aia…nu sunteți o persoană care să fie așa ușor de păcălit! Ce să mai spunem de cei care nu sunt destul de atenți!?
  Dar să nu greșesc! În antet se spune că este o structură ce face parte din Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Copilului. Apoi se spune că este „organizație non-profit” (!). După care se mai spune că este înființată cf. HG 26/2000. Dar HG26/200 are denumirea: „HOTĂRÂRE nr.26 din 13 ianuarie 2000 pentru aprobarea înţelegerii dintre Ministerul Tineretului şi Sportului din România şi Comitetul de Stat pentru Cultură Fizică şi Sport din Ucraina privind cooperarea în domeniul sportului, semnată la Kiev la 17 iunie 1999”. Eu deja mă simt ca după un chef zdravăn. Tulbure la minte!
  https://aedops.ro/cine-suntem/
  Continuăm?
  Cf Registrului Național ONG, la poziția 25887 (nr. înregistrare 1193/A/2013), reprezentanți sunt: președinte Riccio Daniela (moldoveancă neaoșă de-a noastră), Antonovici Eduard Alexandru și Zubco Galina (?!?) (și care au cedat!) (au „trecut la aparate” Paraschiv Virgiliu Felixian si Marin Amal Florentina – așa e în ziua de azi, părinții îți pun niște nume moderne!)
  Concluzii: le trag eu sau dumneavoastră? Citiți lista de asociații ONG și veți vedea cum se înghesuie unii (cu nemiluita) să se ocupe de asistență socială! Se pare că Putin a mirosit și el ceva și i s-a cam aplecat! https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/memorial-cea-mai-veche-organizatie-de-aparare-a-drepturilor-omului-din-rusia-a-fost-scoasa-in-afara-legii-1783686?fbclid=IwAR2lD_RpRJUwO-FsmI9bH4zTV5TBGQfTib-da_X8ERyq6LrkKg_i-5ZDUa8

Comments are closed.