Acasă HoReCa - Hospitality industry „HoReCa Next Level–Food Trends – 2023” (cu participarea jurnalistului Geo Scripcariu –...

„HoReCa Next Level–Food Trends – 2023” (cu participarea jurnalistului Geo Scripcariu – Radio Punct Londra)

Conferința Food Trends abordează curajos preocupările curente din industria Ospitalității, alinierea cu trendurile internaționale și provocările întâmpinate în managementul restaurantelor. Panelurile sunt concentrate pe dezbateri constructive legate de explorarea oportunităților emergente, planuri de dezvoltare și consolidare a afacerii, obiceiurile și tendințele de consum în anul 2023, precum și pe exemple de strategii ale afacerilor de succes. Printre invitați se numără manageri de restaurante, furnizori de servicii și ingrediente HoReCa, chefi și reprezentanți ai companiilor care desfășoară activități conexe Ospitalității. Conferinta „HoReCa Next Level–Food Trends” se va desfășura în 25 aprilie 2023, la Grand Hotel Bucharest, sala Ronda.

Programul
09h30–10h00 Înregistrarea participanților și welcome coffee
10h00–11h30. Panel 1.  Vedetele Delivery & Tech în Horeca
 • Declinul Ghost Kitchen
 • Delivery Marketing & Growth
 • Restaurant tradițional vs. virtual
 • Soluții de livrare și rezervare
 • Francize sau locații proprii ca oportunități de bus
11h30–12h00 Coffee break 
12h00–13h15. Panel 2. Impactul legislației în evoluția Ospitalității
 • Implicațiile modificării TVA pentru Horeca
 • Implementarea valorilor nutriționale în meniu
 • Plus și minus despre legalizarea bacșișului
 • Focus pe personal sau Clientul- stăpânul nostru?!
13:15–14:00 Business lunch
14:00- 15:15. Panel 3. Trendul ca necesitate
 • Experiența premium și restaurantul hub cultural
 • Meniuri și porții cu tendință minimalistă
 • Meniu nostalgic, organic sau funcțional
 • Sustenabilitate, risipă alimentară și alinierea sezonieră
Speakeri

 

Acces la conferința „Hnl Food Trends”

Prezența furnizorilor la conferința „Food Trends” (25 aprilie 2023) se face pe bază de bilet. Descarcă formularul de participare pentru fuurnizor. Participarea reprezentanților locațiilor HoReCa la conferința „Food Trends” este gratuită, în limita locurilor disponibile.  Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro).

Articole asociate

„HoReCa Next Level – Pastry & Dessert & Coffee” (În direct de la corespondentul nostru Geo Scripcariu, Strategy Director al Jurnalului Bucureștiului)

HoReCa Next Level – Food Trends (3 martie 2020)

„Werk Hotel & Spa”. Premier Hospitality: investiţie românească în turismul din Hunedoara cu o valoare de 6,5 M€ (Lucian și Carmen Hărău), Conferinţa „Educaţie pentru Turism-Dialog pentru schimbare”, organizată de „Asociaţia Profesorilor si Mentorilor din Turism Edu4Turism” de „Ziua Internațională (Mondială) a Turismului”

Hora reunește autorităti și antreprenorii pentru concluziile toamnei 2022 la Conferința Națională a industriei Ospitalității la Caro Hotel din București

Nota redacției

Ziua Planetei Pământ: „You’re a Miracle” Live Performance by Indiggo Twins in Times Square” (Corespondență de la Mihaela & Gabriela Modorcea, SUA – New York)

Ziua de 23 Aprilie – „Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor” și „Ziua Bibliotecarului din România”, la Academia Română (cu participarea prof. dr. Narcis Zărnescu, critic și istoric literar, redactor șef adjunt al trustului de presă cultural – educațional și de cercetare științifică în științele socio – judiciare Jurnalului Bucureștiului și Cavaler al Ordinului „Palmes Académiques” din Franța)

Lansarea cărții „Istoria literaturii neînregimentate” – cel de-al 120-lea volum al scriitorului și cineastului Grid Modorcea (Dr. în Arte – SUA, New York, corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului) de către Fundația Culturală „Șansă & Egalitate”

Lansarea cărților cineastului Ionel (Nelu) Udrescu (președintele asociației „Bucureștiul creativ”, corespondentul Jurnalului Bucureștiului) și al fiului său Emanuel – Mihai Udrescu, în prezența ziaristului și editorului Emil Stanciu (Director coordonator al Jurnalului Bucureștiului și Manager PR al Fundaţiei Culturale Art Promo)

Ziua Mondială a Sănătății. „Eradicarea osteomielitei cronice – Procedeul Burnei” (Corespondență de la prof. dr. med. Gheorghe Burnei, lucrare prezentată la cel de-al 33 Congres internațional al Universității Apollonia din Iasi „Pregătim viitorul. Promovăm excelența” 2-5 martie 2023)