Conferința Food Trends abordează curajos preocupările curente din industria Ospitalității, alinierea cu trendurile internaționale și provocările întâmpinate în managementul restaurantelor. Panelurile sunt concentrate pe dezbateri constructive legate de explorarea oportunităților emergente, planuri de dezvoltare și consolidare a afacerii, obiceiurile și tendințele de consum în anul 2023, precum și pe exemple de strategii ale afacerilor de succes. Printre invitați se numără manageri de restaurante, furnizori de servicii și ingrediente HoReCa, chefi și reprezentanți ai companiilor care desfășoară activități conexe Ospitalității. Conferinta „HoReCa Next Level–Food Trends” se va desfășura în 25 aprilie 2023, la Grand Hotel Bucharest, sala Ronda.
- Declinul Ghost Kitchen
- Delivery Marketing & Growth
- Restaurant tradițional vs. virtual
- Soluții de livrare și rezervare
- Francize sau locații proprii ca oportunități de bus
11h30–12h00 Coffee break
12h00–13h15. Panel 2. Impactul legislației în evoluția Ospitalității
- Implicațiile modificării TVA pentru Horeca
- Implementarea valorilor nutriționale în meniu
- Plus și minus despre legalizarea bacșișului
- Focus pe personal sau Clientul- stăpânul nostru?!
13:15–14:00 Business lunch
14:00- 15:15. Panel 3. Trendul ca necesitate
- Experiența premium și restaurantul hub cultural
- Meniuri și porții cu tendință minimalistă
- Meniu nostalgic, organic sau funcțional
- Sustenabilitate, risipă alimentară și alinierea sezonieră
Speakeri
Acces la conferința „Hnl Food Trends”
Prezența furnizorilor la conferința „Food Trends” (25 aprilie 2023) se face pe bază de bilet. Descarcă formularul de participare pentru fuurnizor. Participarea reprezentanților locațiilor HoReCa la conferința „Food Trends” este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro).
Articole asociate
Nota redacției
Parteneriat Jurnalul Bucureştiului