Acasă Editorial Jurnalul Bucurestiului O Europă debusolată și România?

O Europă debusolată și România?

Se pare că blestematul Covid-2019 nu acționează numai asupra organismului uman dar și asupra gândirii polticienilor.
Disensiunile care există de mai multă vreme între cele 27 de Guverne ale Uniunii Europene, departe de a se aplana se adâncesc.
Miniștrii de externe din 12 țări, Lituania, Letonia, Estonia, Danemarca, Polonia, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Cipru au cerut Comisiei Europene să finanțeze construcția unor bariere, garduri de sârmă ghimpată pentru a împiedica „Năvălirea“ țărilor lor de imigrația clandestină.

Migrația internațională (intercontinentală) și consecințele ei dramatice (Corespondență de la Paris)

Sursa foto: wikipedia

Cum era de așteptat, Ursula von Leyen, care cu greu poate fi creditată ca o apărătoare a drepturilor popoarelor europene, a declarat: Am fost foarte clară asupra faptului că există o poziție de lungă durată a Comisiei și Parlamentului European potrivit căreia nu va exista nici-o finanțare a gardurilor de sârmă ghimpată și a zidurilor”.
Este atitudinea acestei doamne la finalul Sumitului de la Bruxelles unde a fost discutată această chestiune de arzătoare actualitate.

Inconștiență, prostie sau mai degrabă o atitudine deliberată de trădare a Libertății Societății Europene în fața Invaziei Imigrației Clandestine care se desfășoară pe Continentul nostru?

Fără milă, fără sentimente, cu sânge rece, în slujba Republicii Franceze (Corespondență din Franța)

Ungaria a construit deja, în ciuda protestelor de la Bruxelles, în 2015 bariere la frontiera cu Croația și Serbia, în prezent Polonia și Lituania se pregătesc să facă același lucru pentru a stopavalul de imigranți în provenienți din Bielorusia.

Miniștrii de externe ai celor 12 țări, afirmă pe bună dreptate că o “barieră fizică pare o măsură de protecție eficientă care servește interesele întregii Europe nu numai statelor care se află în prima linie.“

Comisara Europeană pentru Afaceri Interne, Ylva Johansson, ex-comunistă suedeză, trecută la Partidul Socialist Suedez (rămasă însă în gândire marxistă) admite că „țările au posibilitatea de a construi asemenea bariere dar nu pot fi finanțate din bani europeeni

Noul Cancelar Austriac Alexander Schellenberg, consideră normal ca toate țările europene să participe la construcția scestor bariere căci odată intrați în spațiul european, prin aceste țări, imigranții se vor răspândi peste peste tot.

Dincolo de această situație crucială a Invaziei Europei de imigranți afro-asiatici care sunt în proporție de 99% de religie musulmană, se pune problema trădării intereselor vitale ale Națiunilor Europene de Nomenklatura de la Bruxelles.
Un Parlament European cu tendințe de Stânga în care și așa zișii liberali sau centriști se raliază Forțelor de Stânga care sunt Dușmanii Familiei Tradiționale, adoptând Legi în favoarea minoritățior LGBTIQ, a Suveranității Statelor, a Religiilor Iudeo-Creștine, favorizând imigrația masivă extra europeană și impunând acordarea de drepturi egale cetățenilor UE, imigranților afro-asiatici este un Organism care provoacă distrugerea accelerată a Civilizației noastre Iudeo -Creștine.

Socialiști, Stângiști, Neo-Marxiști, Ecolo-Extremiști, Islamiști fără complexe, duc o politică „sinucigașă” contra Societății noastre contemporane.
Surzi și Orbi, cu vechile slogane utopice ale Stângii, acești „aleși ai poporului” cu salarii exorbitante își aduc aportul conștiincios la distrugerea Libertăților noastre în așteptarea momentului când Șaria , Legea Islamică va conduce Europa.

„Holocaustul” (Shoah) islamist în „lumea ocidentală” a (sub)continentului Eurasian (Eurasiatic). Islamizarea Europei între utopie și realitate. Multiculturalismul, viitorul omenirii, o consecință inevitabilă, dar pozitivă, a mondializării. [L’holocauste islamiste dans le monde occidental et l’islamisation de l’Europe entre l’utopie (la fiction) et la réalité. Le multiculturalisme, l’avenir de l’humanité, une conséquence inévitable mais positive de la mondialisation].

Zilnic, mii și mii de imigranții din Asia (acum, valuri valuri de afgani) intră în Europa.
Prin Turcia, trec frontiera în Grecia sau debarcă noaptea în insulele grecești. Cu bărci sau vase ale Organizațiilor de stânga, traversează în câteva ore și se răspândesc pe coastele italiene. Din Tunisia, Algeria sau Maroc, vin puhoi pe coastele franceze și spaniole iar în Atlantic, plajele Arhipelagului Canare primescîn câteva ore numai, „încărcătura“ zilnică de imigranți marocani sau din alte țări africane.

Masacrul la frontierele Uniunii Europene, „abatoarele” umane și „drumul oaselor” pe teritoriul ei. Victimele filierelor tentaculare de (i)migrație clandestină prin enclavele spaniole din Maroc (Ceuta și Melilla), respectiv, prin axa centrală hispano – italiană Canare – Lampedusa.

Toate studiile demografice arată că Europa, toată Europa care are în toate țările o natalitate mult inferioară mortalitățijva fi populată în următorii 20-30 -50 de ani de afro-asiatici! La orizontul 2100, numai țările cu peste 50 de milioane vor mai avea 20 -30 % populație de origine europeeană, restul va fii populație afro-asiatică, musulmană în imensa majoritate! Noua Ordine Mondială și Marea Resetare și -au atins scopul!

Și România?
De ani de zile, cu o jalnică dacă nu inexistentă politică externă, primim, fără surle și tobe „imigranții“ noștri. Totul, într-o absență de Guvernare și un Haos paralel cu o Corupție endemică. Pandemia, provocată, are valețij servili care servesc cu zel scopul „Noii Ordini Mondiale”. De la o doză de vaccin am trecut la adoua, a treia, a patra ….

Calul Troian în Conjectura lui Grumberg! News sau Fake news?

Măștile au căzut : Se anunță că o doză nu asigură imunitatea contra Virusului blestemat decât 6 luni! Pentru a fii sănătos este necesară vaccinarea de două ori pe an!
Dacă numai 4-5 miliarde de oameni se vaccinează din cele 8 miliarde la care ajungem în curând, vă imaginați sumele colosale pe care marile Societăți Farmaceutice le vor încasa? Devenim „Sclavii” acestor „Păpușari” ai Invizibilului Guvern Mondial!

Subiect de teză de doctorat inter-pluri și transdisciplinar. Sisteme complexe. Formalismul (modelul) matematic al algebrei și analizei matriciale în contaminarea unui „human specimen” cu un virus (agent patogen inframicrobian, inclusiv, Covid-2019/SARS-CoV-2). Aplicații la crearea unui vaccin rezistent contra acestuia. [Subject of inter-pluri and transdisciplinary doctoral thesis. Mathematical (model) of algebra and matrix analysis in contamination of a „human specimen” with a virus (inframicrobial pathogen, including Covid-2019/SARS-CoV-2). Applications to create a resistant vaccine against it. (Multi-and inter-disciplinary dissertation topic. The mathematical algebraic and matrix model in the contamination of a human specimen with a virus)].

Și România?
După o criză de aproape 2 luni, cu un Guvern incapabil care în ultimii 2 ani a ruinat țara pe care promisese să o „redreseze” în propaganda sa electorală, se așteaptă formarea unui Guvern, fără îndoialâ minoritar pentru a conduce Țara până în primăvarâ când toată lumea așteaptă alegeri anticipate!

Aceasta în condițiile unei creșteri nemaivăzute a prețurilor energiei și în consecințâ și a tuturor celorlalte.

Deasemeni în condițiile în care Rusia închide robinetul cu gaz către Europa și nu livrează decât Țările cu care are contracte pe lung termen. Suntem în pragul unei crize social-economice care poate fii mai teribilă decât Marea criză economică din anii 1929-1933 (perioada crizei lumii capitaliste datorată supraproducției, între anii 1929-1933, caracterizată printr-o scădere dramatică a activității economice mondiale care a avut efecte devastatoare, atât în țările puternic industrializate, cât și în cele mai puțin dezvoltate, ale căror economii depindeau în cea mai mare măsură de exporturile de materii prime, nivelul  comerțului mondial scăzând rapid, la fel cum au scăzut de altfel și veniturile personale, veniturile bugetare și profitul din afaceri).

Și România?
Un Sondaj recent arăta că 69% din Populație dorește o Mișcare Naționalistă, Tradiționalistă care să apere valorile Patriei, Credința în Dumnezeu, Familia, Munca, Cinstea, Respectul…..Nu Șovinism și vociferări demagogice la Tribuna Parlamentului sau „Circării” pe estradele străzii!

Patriotism, Abnegație, Iubire de Oameni…Va exista o Mișcare și un Lider capabili să răspundă la această așteptare?

General de brigadă (r) Constantin-Bartolomeu Săvoiu, Directorul Jurnalului Patria Română.

Notă. A se vedea și articolele asociate

România bolnavă de clasa ei politică „bolnavă”!

De ce Patria Română?

Anul 2021: Remediul contra Covid sau lent genocid?

Nota redacției