Acasă Opinii România bolnavă de clasa ei politică „bolnavă”!

România bolnavă de clasa ei politică „bolnavă”!

Cu câteva zile în urmă, presa a publicat declarația Șefului Statului care a vorbit despre „eșuarea României”. Dar, nu Țara a eșuat! A eșuat Clasa Politică care de 31 de ani a pus stăpânire pe Conducerea Țării, asemeni unei Caracatițe!

Totul s-a spus și nu aș face decât să repet ceea ce a fost deja spus și scris despre această incredibilă situație!
Țara ceea mai bogată a Europei, cu relieful cel mai variat, cu toate bogățiile solului și subsolului, capabilă să hrănească o mare parte a Europei, cu Agricultura ei, a ajuns să importe aproape 85% din produsele alimentare.
Un „Câmp de Ruine”! Un „Câmp de ruine” și Conștiința Socială a Națiunii!

Lipsa de educație, golănia, viclenia, ura, invidia, prostia, corupția, nepăsarea, ateismul, disprețul față de ființa umană, goana după plăcerile stupide, întreținute și vehiculate de o mare parte a mijloacelor-mass media care îndobitocesc și dezinformează masa Poporului au devint trăsături de caracter ale Populației și mai ales pentru Noua Generație.
Dacă în primii ani după 1989, partidele politice și „aleșii lor” în organele de conducere a Țării, de la cele locale, județene și până în Patlament, mai aveau o anumită justificate politică sau doctrinală, totul a dispărut complet.
Calificativul de „traseist” mai avea la început o anumită conotație infamantă, acum totul s-a schimbat.
Vedem candidați care înainte de primul tur, sar în „barca“ adversă sau odată aleși revin la „matcă”!
Unii au schimbat 2, 3, 4 ….partide!
Unui fost Lider Național i s-au „numărat” 7 Partide la „efectiv”!

Guvernele anilor 1990-2000-2004…mai aveau încă oameni competenți!
Acum, din contră: incompetența, faptul de a fi șantajabil și manipulabil este principalul atuu pentru a fi „ministeriabil”!

În Istoria României, avem pentru prima oară un Partid care acumulează 3 Căi de Acțiune Anti -Românească:

  •  O activitate doctrinară anti-creștină, exaltând o așa zisă „religie universală”, un sincretism distrugător, nociv, diabolic, și care este de preferință îndreptată către Tineret, cu efecte perverse devastatoare
  • O acțiune „Anti-Familie” contra fundamentelor Divine și ale Naturii, ale Creației Umane dar și Animale și Vegetale care presupune condiția obligatorie a două sexe diferite: masculin -feminin. Dumnezeu  a creeat Adam și Eva. Pentru a procreea, două aceleași sexe nu sunt capabile! (o să mi se reproșeze că există organisme hermafrodite dar ele sunt excepția, având ele însăși 2 Sexe diferite). Corolarul acestei acțiuni este promovarea agresivă a LGBTQIA+ și a Minorităților Sexuale care doresc să își impună Legea lor, Majorității!
  • A treia acțiune doctrinară, este Distrugerea sentimentului Național, de apartenență Istorică, de Iubire a Pământului strămoșesc udat de secole cu Sângele Înaintașilor noștri!
    Se promovează o Lume fără Hotare , un „Mare Sat Mondial -A great village”.
    Este Doctrina „Marelui Păpușar” George Sorös, cu adepții lui, Clinton, Obama, Biden, Trudesu, Bil Gates, Prințul Charles, Rockeffeler, Klaus Schwab dar și Macron, Merkel, etc .

Ceea mai mare parte a Guvernanților Europeeni care au trădat interesele Popoarelor lor și sunt zeloșii propagatori ai Criminalei Doctrine „A Noii Ordini Mondiale“ și a „Marii Resetări”. Tot acest partid, re-lansează Ideea Neo-Comunistă a confiscării proprietății individuale și a creării Societăți Colectiviste!
Lângă acest Partid un altul, reprezentând o minoritate nsțională și care de 31 de ani are ca Scop Dezmembrarea României și unirea ei cu Ungaria. Și ca în povestea clasică a celor „Trei Bandiți” , un al treilea Partid care i-a rămas doar numele ca Liberal dar duce aceiași politică distrugătoare ca celelalte două Partide!

Virusul blestemat al acestui Covid-19, care a cotropit Lumea a scos la lumină dacă mai era nevoie, în Țara Noastră, incompetența și profunda corupție a celor care gestionează Sistemul de Sănătate și care se îmbogățesc nerușinat pe seama cadavrelor Victimelor Pandemiei!
Mai mult, asistăm cu groază la „Târguielile“ de piață ale partidelor politice, la iresponsabilitatea totală în fața unui val de scumpire de prețuri nemaivăzut, poate în doar, „Great Depression” (perioada crizei lumii capitaliste datorată supraproducției, între anii 1929-1933, caracterizată printr-o scădere dramatică a activității economice mondiale) și a unei situații dramatice în care spitalele refuză bolnavii și pun paturi pe coridoare în lipsă de spații disponibile.

Simt în fața acestei, și cuvântul nu este exagerat „Tragedii Naționale” un sentiment de Mânie neputincioasă dar și de Imensă tristețe. Vom putea ieși din sceastă situație?
Ca și „Titanicul”,  Țara se scufundă. A eșuat, dar nu România!
Clasa Politică Ticăloșită care o conduce!

General de brigadă (r) Constantin-Bartolomeu Săvoiu, Directorul Jurnalului Patria Română.

Bibliografie

Notă. A se vedea și articolele conexe

De ce Patria Română?

Patria Română, al II-lea an de existență

Comnicat de presă: Marea Lojă Naţională Română 1880 (MLNR 1880) sărbătoreşte astăzi 140 de ani de existenţă

Anul 2021: Remediul contra Covid sau lent genocid?

Zăngănitul de arme de la frontiera Ucraineană în interpretarea Generalului (r) Bartolomeu – Constantin Săvoiu

Nota redacției

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.