Acasă Editorial Jurnalul Bucureștiului Patria Română, al II-lea an de existență

Patria Română, al II-lea an de existență

Avem bucuria să edităm nr.53 al Jurnalului nostru. Cu un an în urmă, în august 2020, începeam o acțiune editorială temerară. Realizarea unui Jurnal Săptămânal, Naționalist, Independent, Patriotic, Apărător al Valorilor Tradiționale, într-o Lume în care toate reperele sunt bulversate.

Eram Eu, Marian Rusu, un tânăr entuziast, iubitor de filozofie și ezoterism, Alexandru Naghi, un frate pasionat de mass-media, economist, specialist în IT/Telecomunicatii și jurnalista Ramona Feraru cu îndelungată și fructuoasă experiență în presa românească. 

Marian Rusu s-a retras la țară și începe o viață de cultivator. Ramona Feraru, ne-părăsit prematur trecând la Orientul Etern. Acum, alături de Alexandru Naghi Prim Redactor Șef,  se va angaja un alt „luptător“ pentru idealul nostru, Daniel Dumitru, Redactor Șef Adjunct, care în partenariat cu Jurnalul Bucureştiului, aflat sub direcția prietenului, fratelui și fiului meu spiritual (franco-român, ca și mine), prof. univ. dr. Thomas Csinta (cu o diversificată și complexă activtate de investigație jurnalistică în domeniul marii criminalități contemporane) elaborează și publică articole cu subiecte de actualitate din toate domeniile vieții social-politice și economice. Ne vom strădui să aducem o contribuție care dorim să fie eficace, la informarea celor care ne fac onoarea și bucuria de a ne citi.

Am dat startul „plecării“ acestui Jurnal la câteva luni după începutul acestei incredibile Pandemii  și apariția, întâmplătoare? provocată?  a acestui ucigător Covid 19. Fără  îndoială, Omenirea a mai cunoscut și alte Pandemii. Începând de la Lepră, Tifos până la Gripa Spaniolă care între 1918-1921 a făcut între 30-40 milioane de victime din Europa în America și Australia. Dar, Lumea a continuat!

Ce este sigur însă că acum, pentru prima oară această Pandemie a avut și are în continuare o răspândire cu adevărat mondială. A reușit să inducă, în conștiința oamenilor, lucrul cel mai  teribil: Frica!

Teama de a fi contaminat!

Din cele 7,5 miliarde de ființe umane care populează Pământul  dacă  nu toate cele 7,5 miliarde, dar măcar  5 sau 6, tot poartă această mască care a devenit „accesoriul“ nelipsit din „garderoba“ omului contemporan și fără îndoială, viitor!

Tot în august 2020 eram numai la două luni înaintea alegerilor prezidențiale americane. Aceste alegeri au marcat Triumful Stângii, democrat-neomarxistă  care de ani de zile a penetrat Societatea americană. Începută sub Președinția lui J. F. Kennedy, în anii 1960 ea s-a dezvoltat ulterior sub Carter, Clinton, Obama dar neîntreruptă nici sub Președințiile republicane, Stânga a ajuns la ora de glorie prin înlăturarea ultimului obstacol, Președintele Donald Trump.

Pentru prima oară în istoria SUA, toată Administrația, Aparatul Judiciar, Legislativ, Serviciile–CIA, FBI, NSA precum și practic totalitatea mass media au fost coalizate pentru a face să câștige candidatul democrat, Joe Biden, susținut de o „Monstruoasă și Heteroclită  Coalițe“ compusă din islamiști , neo-marxiști, stângiști, anarhiști, lgbtiști, fasciști, rasiști, etc…etc…..Ceea mai extraordinară operație de fraudă a fost utilizată și a reușit cu succes!

De la softurile utilizate, provenind de la  inventatorii  venezuelieni reprezentanți ai Dictatorului Maduro până la aparatele de vot, proprietate a soțului Liderului Democrat, Nancy Pelosi, utilizate în birourile de vot și care „scoteau câștigător“ pe Biden.

Actuala situație în SUA justifică temerile cele mai pesimiste. Instaurarea „Democrației Populare“ se face în ritm diferit, în funcție de state, unele, cele  democrate  unde acțiunea are câmp liber și relativ mai anevoios în statele încă republicane. Ce este însă important este că  la nivel Federal, Stânga neo-marxistă își consolidează pozițiile. Alternativa Prezidențială Republicană nu va mai avea șanse de câștig în 2024  și cunoscătorii competenți ai regimurilor de stânga, ai  marxismului și a strategiei de luare a Puterii de aceștia   sunt de părere că SUA basculează iremediabil spre Stânga!

Karl Marx, Friedrich Engels, Vladimir Ilici Lenin, Iosif Vissarionovici Stalin, fondatorii marxism-leninismlui și stalinism, a Socialismului (care după Petre Țuțea este antecamera comunismului), acolo unde sunt (sper în  Iad) pot fi fericiți! „Patria Imperialismului” devine o „Democrație Populară”. În acest timp, China continuă metodic opera de cucerire a Lumii!

La 100 de ani de la crearea Partidului Comunist Chinez (PCC), în iulie 1921, China a devenit a doua Putere economică  mondială, dacă nu chiar prima în paritate privind puterea de cumpărare (18% din Produsul Interior Brut) și este o țară cu o economie capitalistă, chiar dacă sectorul de stat reprezintă 30 %, condusă cu o mână de  fier de PCC.

Cu o politică inteligentă și un extraordinar pragmatism, China este omniprezentă pe toate meridianele Lumii. Ea leagă alianțe cu toți inamicii Occidentului, de la Iran, Venezuela, Cuba  până la Turcia și Coreea de  Nord. Scopul este de a întări poziția economică și politică a Chinei și a slabi Lumea și Civilizația Occidentală. Chiar dacă nu credem dar Nostradamus în prezicerile sale prevedea că Lumea va fi condusă de rasa galbenă. Într-o manieră științifică, fără a fi ghicitori, filozofi, economiști, politicieni  contemporani afirmă același lucru: la sfârșitul sec XXI, China va domina întreaga Lume!

Și România noastră? La 31 de ani de la Mișcarea de Masă, Revoluție și Lovitură de Stat combinate, Țara este profund schimbată. Poporul a obținut Libertatea mult dorită de a voiaja și de a se exprima. În același timp, România a devenit o țară manufacturieră pentru sub-ansambluri care nu se mai fabrică în Europa Occidentală pentru probleme de cost-manoperă sau poluare a naturii. O industrie nimicită și o economie dependentă de importuri a rămas din ce era în 1989 România, țara cu cel mai variat relief în Europa, cu pământul cel mai fertil, este importatoare de produse alimentare. Exportăm materii prime agricole și le importăm ca produse finite.

O Clasă Politică coruptă, parazită, o Administrație incompetentă și ineficace, haos și anarhie sunt trăsăturile esențiale ale României la 31 de ani se la căderea Dictaturii Comuniste. Vorbeam deja cu un an în urmă de demografia catastrofică  în România, de altfel situația este identică în toată Europa.

Cu durere vedem prevederile privind dispariția țării noastre la Orizontul 2100. Actualmente 16-17 milioane??  Pana in 2050, 10 -11 milioane, iar pana in 2100, 0-1 milion de România! Populația va fi afro-asiatică  iar Europa Occidentală în majoritate islamizată. Consecință a acestei Noi Ordini Mondiale, a Marei Resetări și a unei rate de natalitate a populațiilor musulmane, africane asiatice de 4-5 ori mai mare decât populațiile europene.

În România, avem aceleași tendință. Dispariția valorilor  spirituale, morale, intelectuale! Societatea Iudeo-Creștină își trăiește ultimele decenii. Noi, ne vom lupta cât  Domnul  ne va da forța să rezistăm!

Un proverb francez spune :„Il n’y a de perdu que les guerres qu’on ne  mène pas” (Sunt pierdute numai războaiele care nu sunt purtate). Vom duce Războiul pentru Credință! Noi vom fi fideli până în ultima clipă Crezului nostru: „Dumneze și Patria Română

General de brigadă (r) Constantin-Bartolomeu Săvoiu, Directorul Jurnalului Patria Română.

Nota redacției. A se vedea și articolele conexe

Lansare de carte la BCU (Biblioteca Centrală Universitară) București. Cultură generală contemporană prin intermediul faptului divers. Carte de investigaţii jurnalistice cu tematică socio – judiciaro – economică din actualitatea internaţională dedicată Generalului Bartolomeu–Constantin Săvoiu, Suveran Mare Comandor–Mare Maestru al Marii Loji Naționale Române fondată în 1880

De ce Patria Română?

Vizita Generalului (r) Bartolomeu – Constantin Săvoiu, la Sanctietatea sa, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului

Zăngănitul de arme de la frontiera Ucraineană în interpretarea Generalului (r) Bartolomeu – Constantin Săvoiu

Dreapta: Triplă victorie în România, Franța și SUA (Corespondență de la Generalul Bartolomeu – Constantin Săvoiu)