Acasă Dezvoltare Personală Curs NLP (Programarea Neuro-Lingvistică) Trainer –  cel mai eficient curs de învățare...

Curs NLP (Programarea Neuro-Lingvistică) Trainer –  cel mai eficient curs de învățare și o oportunitate excelentă de afaceri (cu Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching)

Programarea Neuro-Lingvistică (un ansamblu nevalidat empiric și pseudoștiințific de cunoștințe și practici din domeniul psihologiei, creat de Richard Bandler și John Grinder în California, Statele Unite, în anii 1970) este un domeniu de studiu unic pentru că ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicăm mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală și evoluția profesională. Indiferent de domeniul în care activează și funcția pe care o dețin, unele persoane se nasc cu o abilitate extraodinară de a susține discursuri în public, în timp ce pentru altele vorbirea în public vine cu frică greu de controlat. Unul dintre domeniile care ne poate ajuta să depăsim această teamă se numește NLP.  

Acum puteți beneficia de cursurile cele mai mari companii de pregătire NLP din lume care vă poate învața să vă simțiti confortabili și siguri în discursuri. Cursul NLP Trainer susținut de Gina Veveriță, Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching și aprobat de Consiliul American al NLP, vă oferă cunoștințele și instrumentele de care aveți nevoie pentru a deveni un prezentator extrem de profesionist și un vorbitor cu resurse. Pentru a obține rezultate puternice, publicul trebuie atras, distrat și mișcat, iar acest lucru se poate obține numai printr-un discurs eficient! Trainingul NLP Trainer vă va ajuta să descoperiți arta de a vorbi cu un grup, de a interacționa cu el și de a susține cu succes conferințe, traininguri și prezentări în public. Veți descoperi cum puteți utiliza NLP în moduri avansate pentru a putea controla audiența și a spori competențele studenților.

Acum puteți obține o certificare de prestigiu în NLP pentru că NLP Trainer este ultima treaptă pe care NLP o oferă!S ă deveniți NLP Trainer este nu numai o experiență unică de învățare, ci și o oportunitate de afaceri. Cursul de Trainer NLP Acreditat este cea mai înaltă treaptă în domeniul Programării Neuro Lingvistice (NLP) în cadrul căruia veți învăța să susțineți prezentări de succes și să predați în fața grupurilor. Cursul NLP Trainer se adresează în primul rând celor interesați de predarea NLP-ului ca disciplina în sine, însă oricine poate beneficia de abilitățile și comportamentele deprinse în urma acestui curs, fiind utile și aplicabile într-o mare varietate de contexte. Oricare ar fi obiectivul vizat (susținerea discursurilor sau prezentărilor, eficientizarea lucrului în echipă, gestionarea eficace a întrunirilor, leadership-ul sau predarea cursurilor, seminariilor sau atelierelor profesionale), vei găsi acest curs de neprețuit!”, Gina Veveriță-Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching. Tehnicile și abilitățile dobândite ca absolvent al cursului NLP Trainer sunt metode avansate și cu un spectru de aplicare vast încât pot fi utilizate într-o gamă largă de domenii din viața profesională, printre care: educație, afaceri, management, leadership, vânzări, terapie, coaching, training sau oricare alte activități unde este vizat lucrul cu grupurile.

Cele 7 motive pentru care să urmați un curs NLP Trainer

  • Sunteți la început de drum în susținerea de prezentări sau doriți să învatati să susțineți prezentări cu adevărat reușite și dinamice;
  • Doriți să vă simțiti confortabili și încrezători în fața unei audiențe oricât de mari, să eliminați pentru totdeauna frica de a vorbi în public și tracul de scenă;
  • Dacă sunteți deja coach, trainer, consultant, leader, manager sau proprietar de afacere și vreți să transmiteți mesajul în mod clar și să fiți perceput că o persoană-cheie și cu influență;
  • Doriți să construiți o afacere de succes în domeniul NLP;
  • Vreți să vă faceți remarcați mai mult, pentru a vă accelera evoluția în carieră și doriți să nu vă mai simțiti depășiti de colegii care au mai mare încredere în ei;
  • Vă doriți să fiți mai bine pregătiti și mai siguri la întâlniri, fie ele unu la unu sau de grup, sau vă doriți o afacere de succes;
  • Vreți să treceți de la nivel de excelența în relații, carieră, afacerea și viața;

Cursul NLP Trainer cuprinde 12 module împărțite pe parcursul a 18 zile. Fiecare modul presupune participări la prezentări de grup, teste și demonstrații. Conținutul prezentărilor individuale se va realiza pe anumite domenii ale NLP, astfel încât veți avea ocazia să integrați complet informațiile NLP pe care le cunoașteți deja, în timp ce dobândiți abilitați și materiale noi.

Cursul NLP Trainer se adresează în primul rând celor interesați de predarea NLP-ului că disciplină în sine, însă oricine poate beneficia de abilitățile și comportamentele deprinse în urma acestui curs, fiind utile și aplicabile într-o mare varietate de contexte.  Pentru a putea participa la cursul de Trainer NLP aprobat de ABNLP, trebuie să fiți certificat nivel NLP Practitioner sau NLP Master Practitioner de către o școală NLP acreditată. Toți participanții vor fi examinați înainte de admiterea la curs de Gina Veveriță–Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching. Acreditarea initala ca NLP Master Practitioner constituie un avantaj.

NLP Trainer este aprobat de American Board of Hypnotherapy and NLP ( ABNLP). Certificarea ca Trainer NLP se poate obține numai prin programul de evaluare, și vă va fi oferită imediat după încheierea cursului. „După finalizarea cursului, veți avea acces la programul de Master Trainer, care se desfășoară pe durata a 5 ani, iar la finalul programului veți putea organiza propriul curs de Trainer NLP prin intermediul ABNLP.  Eu împreună cu alți formatori NLP de renume, asistenți sau coach, vă vom oferi o experiență de neprețuit în dezvoltarea persoanală.”, Gina Veveriță-Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching. Acum aveți oportunitatea de a stăpâni tot ceea ce NLP oferă pentru a face pași pozitivi spre un viitor de succes.

Gina Veveriță-Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching, a studiat timp de 7 ani la școala Tad James Co, din Las Vegas, SUA și are o experiență de peste 10 de ani în care aplică NLP la nivel internațional. Este certificată Master Trainer în NLP și Trainer TLT, Coaching și Hipnoză, este life și business coach, a călătorit în lumea întreagă și are o cunoaștere vastă a comportamentelor din diferite culturi este pasionată de șah, a practicat acest sport timp de 20 ani în competiții internaționale. A desfășurat cursuri de formare în multe companii importante din țară și este antreprenor de succes din 1995.

Articole asociate

Curs NLP (Neuro-linguistic programming) – o călătorie revoluționară de 8 zile, un curs fascinant de dezvoltare personală și un proces de transformare complet (cu Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching)

Psihologie versus NLP (Neuro-Linguistic Programming) în România

Nota redacției

„Grandes écoles scientifiques – un modèle à réinventer” (Pierre Veltz, professeur émérite à l’Ecole des Ponts ParisTech – École nationale des ponts et chaussées)

Analytic Vision. The By Default Professionalism of a Publishing House (Viziunea Analitică. Profesionalismul, implicit al unei edituri)

Ce ne desparte și ce ne unește (Corespondență de la poetul și traducătorul trilingv brașovean Dr. Dr. Christian W. Schenk, membru al USR, membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities, corespondentul permanent al Jurnalului Bucureștiului din Boppard – Renania-Palatinat, Germania)

„Complicele meu, Urmuz”, Editorial – Revista de Cultură „Curtea de la Argeș” (Corespondență de la Acad. Gheorghe Păun – Redactor șef)

Gabriel Grama revine pe pământ românesc. Corespondență (text & foto) – de la Mihai Vasile – Sângealb (publicist și fotograf, senior editor al Jurnalului Bucureștiului, membru al AJTR – Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România)

Ziua Națională a Franței. Măsuri drastice din partea autorităților franceze (centrale și locale) după moartea adolescentului franco – algerian Nahel Merzouk la Nanterre (Métropole du Grand Paris)

Drama de pe Bulevardul La Défense de la Nanterre (Métropole du Grand Paris). Moartea adolescentului franco – algerian Nahel (Naël) Merzouk – o crimă (asasinat) cu caracter rasial (conform organizațiilor musulmane și ale drepturilor omului) sau legitimă apărare din parte polițistului – motociclist Florian Menesplier (conform sindicatelor de poliție și organizațiilor de extremă dreaptă)? Consecințele evenimentului dramatic. În căutarea adevărului istoric.

Muzeul muntelui de la poalele masivului Parâng – un muzeu la înălţime (Corespondență de la Mihai Vasile – Sângealb, publicist, senior editor al Jurnalului Bucureștiului, membru al AJTR – Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România)

„USR (Uniunea Scriitorilor din România) se autosuspendă” și „Singurătatea valorii” (fragnente din cartea „Istoria literaturii neînregimente” a lui Dr. Grid Modorcea, scriitor și cineast, „cel mai important” și cel mai prolific autor în viață) dedicat poetului, eseistului și traducătorului trilingv Dr. Christian W. Schenk (corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului)

„Masoneria trebuie să slujească România” (Corespondență de la Dr. Grid Modorcea, scriitor și cineast, cel mai prolific autor român în viață)

Cours Prépa (CPGE – MPSI – 6). Subiecte de fizică specială pregătitoare pentru concursurile de admitere în sistemul (ultra)elitist al școlilor superioare franceze de înalte studii inginerești (Grandes écoles d’ingénieurs). Electrostatică – Electricitate („Levitație prin interacțiune electrostatică”, „Reglarea automată a temperaturii, utilizarea unei termistanțe”, „Filtru cu structură Rauch”)

Cours Prépa (CPGE – MPSI – 10). Subiecte de matematici generale (superioare & speciale) pregătitoare pentru concursurile de admitere în sistemul (ultra)elitist al școlilor superioare franceze de înalte studii inginerești (Grandes écoles d’ingénieurs). Grupuri simetrice (enunțuri & soluții)

Nume și titluri ale Bibliei (Corespondență de la Conf. dr. Nicolae Grigorie-Lăcrița, economist, filosof și scriitor)

În exclusivitate pentru Jurnalul Bucureștiului. Dialog cu eruditul promotor (franco – român) al artei vizuale est – europene Michel Gavaza, președintele prestigioasei asociații franceze de artă contemporană „Soleil de l’Est” (Partea 4 și integral)

Rinocerul: „Batalionul de elită din Istoria literaturii neînregimentate a celui mai prolific scriitor român ‒ Grid Modorcea” (corespondent permanent și membru al Staff-ului Jurnalului Bucureștiului)

„Excesele românismului” și „Seriozitatea lui Eminescu” (fragnente din cartea „Istoria literaturii neînregimente” a lui Dr. Grid Modorcea, scriitor și cineast, „cel mai important” și cel mai prolific autor în viață) dedicat Simonei Lazăr – Țigău (poet, prozator, eseist, jurnalist și eminescolog, bibliotecarul casei de cultură „Carmen Sylva” din Sinaia, corespondentul Jurnalului Bucureștiului)

Interviul realizat pe tema asasinării profesorului Ioan Petru Culianu, în cadrul emisiunii „Dezbaterea de luni” (RadioPunctLondra), de către Geo Scripcariu (realizator – corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului), cu jurnalistul Petre M. Iancu

„AI sau A nu I?”, Editorial – Revista de Cultură „Curtea de la Argeș” (Corespondență de la Acad. Gheorghe Păun – Redactor șef)

Muzeul muntelui de la poalele masivului Parâng – un muzeu la înălţime (Corespondență de la Mihai Vasile – Sângealb, publicist, senior editor al Jurnalului Bucureștiului, membru al AJTR – Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România)

Sociologia matematică și rolul ei în structurile de date ale noii ordini mondiale. „Mecanica socială” a Acad. prof. Spiru Haret – precursor al (psiho)sociologiei matematice (dedicat Generalului Bartolomeu – Constantin Săvoiu, Mare Maestru al Marii Loji Naționale Române 1880)

Cu nostalgie, Sri Lanka – fosta insulă Ceylon, „Insula surâsului și a pietrei lunii”

„Ma thèse en 180 secondes” (Teza mea de doctorat în 180 de secunde) cu profesorul Mohamed Ketata, directorul Biroului pentru Europa Centrală și Orientală al AUF (Agenția Universitară a Francofoniei) și Conferința Alianței Franceze de la Pitești

Accesul în sistemul (ultra)elitist francez napoleonian de Înalte Studii „Grandes Ecoles” (științifico – inginerești, economico – comerciale, medico – farmaceutice, social – politice, literar – artistice, judiciare, militare, etc.) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învățământul superior francez de sute de ani! (Corespondență de la prof. univ. dr. Thomas CSINTA – Paris)

Concours „Pérpa HEC” (Economique et Commerciale). Fusion des épreuves mathématiques HEC (École des hautes études commerciales de Paris – HEC European business school) et ESSEC (École Supérieure des Sciences Economiques et Commerciales – ESSEC Business School). Enoncés. Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies & Maths Appliquées)

Concours „Prépa Ecricome” (Les Grandes Ecoles de Commerce et Management – EM Sstasbourg,  KEDGE Business School, Montpellier Business School, NEOMA Business School, Rennes School of Business). Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies)

„Les grands concours de maths – Grandes Ecoles 2023” (Mines – Ponts – Les Sujets)