Acasă Dezvoltare Personală Vindecare „en gros” vs medicină „en detail” (Partea a II-a). Rezultatele și...

Vindecare „en gros” vs medicină „en detail” (Partea a II-a). Rezultatele și beneficiile personale de pe urma primei aplicări a tratamentului cu dioxid de clor

Introducere

După cum am explicat în primul articol, în perioada 2015-2017 sufeream de cel puțin 7 probleme de sănătate diagnosticate, pentru care am început să caut o problemă explorând tratamente alternative și complementare. După ce am început să informez cu privre la cum se poate folosi dioxidul de clor pentru detoxifiere, am descoperit o firmă ce livrează în România, cu site în limba română și am făcut o comandă pentru un set de sticluțe de 50 ml, suficiente, după socoteala mea corectă de atunci, pentru a face un tratament complet pe cont propriu, pentru 4 săptămâni folosind protocolul de bază pentru detoxifiere generală. Pe scurt, se amestecă ceea ce se găsește în fiecare sticluță într-un mix egal (de exemplu 6 picături din sticluța cu capac roz și 6 picături din sticulța cu capa albastru) care se lasă să interacționeze vreme de 1 minut peste care se toarnă o cantitate proporțională de apă. Sticluțele se țin în frigider și substanța se prepară și se ia de mai multe ori pe zi, așa cum recomandă protocolul ales. Așteptarea mea era să beneficiez de rezultate după cele 6 săptămâni de tratament, însă beneficiile au început să se facă resimțite încă din timpul tratamentului. Ce am constatat?

Vindecare „en gros” vs medicină „en detail” (Partea I). O soluție pentru 7 probleme, se poate?  

Problemele la glanda tiroidă

Tiroidita autoimună nu este doar un diagnostic, ci un prognostic de bolnav pe viață ce poate fi descurajant pentru cineva care nu mai voia să fie dependent de produse farmaceutice. La începutul lui 2018, am făcut o nouă ecografie a glanda tiroidă și am reluat analizele hormonale pentru a verifica starea chisturilor la glanda tiroidă, după tratamentul din 2017 cu dioxid de clor. Am constatat că deși diagnosticul a fost menținut, multe din aceste chisturi au dispărut într-o manieră foarte misterioasă și inexplicabilă pentru endocrinologul care mi-a evaluat cazul în 2017-2018. Atunci când am întrebat-o ce crede că explică această vindecare neașteptată, mi-a răspuns ceva de genul: „miracole se mai întâmplă din când în când. În locul dvs, m-aș bucura de efecte mai degrabă decât să mă întreb cu privire la cauze”Nu am mai continuat în următorii ani să mai monitorizez această problemă și în mare parte efectele asociate cu disfuncțiile tiroidei s-au micșorat sau au dispărut.

Psoriazis

În 2017, aveam psoriazis ca de obicei în zona capului și după urechi, când am început tratamentul cu MMS1 (o formă de livrare a dioxidului de clor în corp). În prima săptămână de tratament, psoriazisul mi-a dispărut complet de pe toată suprafața corpului. Este normal ca crustele și cojile să dispară în timpul tratamentului cu MMS1. În documentarul „Understanding MMS” cineva mărturisește că avea cruste mult mai ample și i-au dispărut în câteva zile de tratament intern. Totuși, psoriazul, ca afecțiune, nu are cum să fie vindecat complet de MMS, întrucât acesta nu repară mecanismul de malabsorbție intestinală și nici nu rezolvă leaky gut. Dacă ceva lipsește biologic din organism, MMS1 nu are cum să compenseze sau să adauge, ci doar să faciliteze eliminarea sistematică a ceea ce este prezent însă dăunător în corp. Voi explica mai mult despre asta în articolul al IV-lea din serie.

Ca dovadă, imediat după ce am terminat tratamentul, am vrut să fac o probă și am mâncat ceva mai mult curry decât de obicei (idee foarte proastă pentru cineva cu psoriazis). Reacția organismului a fost destul de promptă: am observat psoriazis pe piele n câteva zile, dar mi-a dispărut repede. Imediat ce am revenit la regimul alimentar recomandat pentru psoriazis și am luat MMS1 de două ori pe săptămână ca doză de întreținere (6 picături activate), nu am mai avut probleme. Mai mult, spre surprinderea mea, am aplicat soluție activată de MMS1 pe piele, pe zona afectată o singură dată, apoi am mai dat cu o cremă hidratantă și mi-a dispărut psoriazisul vreme de câteva săptămâni sau luni. În anii ulteriori, repetând protocolul de bază de 1-2 ori (adică cele 5 săptămâni, la o distanță de 5 luni), am constatat că psoriazisul apărea tot mai rar, pe zone tot mai mici și dispărea repede, chiar și atunci când consumam alimente interzise (cum ar fi cartofi prăjiți). Problema nu a dispărut complet, însă a fost substanțial remediată pentru câțiva ani, cel puțin până când m-am confruntat cu o intoxicație severă din cauza unei neglijențe medicale (aceasta e o poveste pentru o altă potențială serie de articole).

Intoleranța la dulcele artificial

Această problemă mi-a dispărut și nu mi-a mai revenit niciodată de atunci. Cum am verificat? Înainte de tratament, nu puteam să suport niciun fel de biscuiți sau bomboane cu zahăr și trebuia să verific etichetele tuturor alimentelor pentru a elimina complet zahărul. Ca probă, după săptămânile de tratament, am mâncat o cutie întreagă de biscuiți trași în zahăr și mi s-au părut absolut delicioșiNu înseamnă că m-am apucat să mănânc o mulțime de dulciuri, dar înainte nu m-aș fi apropiat nici măcar de unul singur! E refreshing să știu că pot servi un dulce din când în când atunci când vreun entuziasmat sărbătorit îmi oferă, fără să zic „nu, mulțumesc, îmi face rău”.

Aceasta nu a fost singura schimbare în cazul gustului. De asemenea, imediat după prima experiență a finalizării protocolulul de bază, am servit un ceai amar și mi s-a părut foarte amar, mai mult decât în trecut. Deci mi s-a reechilibrat gustul. Probabil și din cauza asta, am reușit fără efort să renunț la sare complet după ce am terminat tratamentul cu MMS. Și-așa destul de multe semipreparate și produse alimentare au în compoziția lor sare în mod inerent. Câțiva ani nu am mai simțit nevoia să adaug sare de bucătărie la nimic ce mâncam (oricum multe produse sunt deja sărate). Sarea de bucătărie a zăcut mai mult de o lună în raft neatinsă, la nivelul la care era din vara 2017.  De asemenea, am simțit că mi s-a ascuțit mirosul sau a devenit mai fin și reușeam să simt unele mirosuri mai bine, mai clar departajat și mai repede decât eram în stare până înainte de prima aplicare a tratamentului cu MMS.

Pentru unele persoane, a susține că ingerarea MMS1 poate ascuți mirosul sau gustul poate părea SF, însă dacă ne aducem aminte că între simptomele specifice Covid-19 se numărau și pierderea gustului și a mirosului, acum este ușor de înțeles cum în 2021, în revista The Journal of Molecular and Genetic Medicine a apărut publicat un studiu care confirmă eficacitatea tratamentului cu dioxid de clor pentru Covid-19. Rezultatele studiului pot fi citite aici. Mai multe referințe științifice și bibliografice voi prezenta în articolul al V-lea.

Eye floaters/formațiuni negre plutitoare în ochi

Formațiunile negre plutitoare în ochi mi-au dispărut în primele zile de tratament. Nici nu am băgat de seamă când s-a întâmplat asta. În anii care au urmat, am mai luat tratamentul cu Vitreoxigen o singură dată. Punctele negre plutioare în ochi mi-au mai apărut ulterior ulterior, pentru că nu am urmat protocolul recomandat specific pentru eliminarea cauzei. Chiar și atunci când mi-a apărut ulterior din nou această problemă, nu am mai experimentat aceeași intesitate. Ceea ce în 2012 a fost o problemă care mi-a paralizat activitatea pentru o lună e acum un nimic despre care aproape aș fi uitat dacă nu aș fi inventariat această problemă în 2017.

Sinuzita. Am mai avut sinuzită combinată cu o pneumonie o singură dată după experiențele descrise din 2017, mai exact în iarna 2019-2020 (o fi fost Covid-19 cu complicații?), și atunci mi-a trecut folosind o combinație între MMS1 și alte câteva tratamente naturiste pentru câteva săptămâni. În afară de asta, nu am mai avut nicio afecțiune gravă a sinusurilor și nici o pneumonie. În plus, cazurile de răceală sau gripă ocazionale au fost reduse de la 2 săptămâni la maxim 2-3 zile, chiar și în perioada crizei sanitare din 2020-2022. Mi se părea interesant să observ cum o mulțime de oameni în jurul meu erau bolnavi foarte mult timp, iar de mine nu se prindea nimic mai mult de 3 zile, chiar și dacă în marea majoritate a timpului nu urmam niciun protocol activ de tratament cu dioxid de clor.

Infecția dentară. Datorită lucrării stomatologice prost montate în 2010-2011, am avut probleme serioase din cauza asta începând din 2022. MMS-ul nu poate dizolva o plombă din amalgam. Aceste probleme nu constituie obiectul acestei serii de articole. Totuși, pot spune că ceea ce am făcut în 2017 a împins mai departe în timp cu câțiva ani efectele inerente ale unor intervenții neprielnice operate anterior. Citește mai multe despre pericolele unor lucrări stomatologice pornind de la articolul Obturația de canal sau extracția dentară?

Probleme la rinichi. Nu am mai făcut analize pentru a verifica situația nisipului la rinichi, dar pe baza unor analize realizate în 2022, medicii și specialiștii în toxicologie consultați constatat că rinichii mei funcționau corespunzător, fără probleme.

Alte beneficii ca efecte

1. Per ansamblu, după tratament, m-am simțit mai relaxat, mai puțin agitat, mai calm, am reușit să mă odihnesc mai bine chiar și dacă nu dormeam 8 ore pe noapte după acest tratament. Nu mi-a dispărut pe deplin anxietatea care mi-a caracterizat dintotdeauna personalitatea, însă am reușit pentru mulți ani să îmi aloc mai eficient resursele pentru a realiza ceea ce este important fără să mă las presat de distress sau de unele persoane din jurul meu.

2. Ca o concluzie personală, consider că investiția în folosirea MMS1 a fost una din cele mai bune pe care le-am făcut în istoria sănătății mele. În 2017, mi se părea uimitor cât de bine pot să mă simt cu atât de puțini bani! Am hotărât să continui cu repetarea protoculului de bază, 1000 folosind întâi MMS1 regulat, cam o dată la fiecare 5-6 luni (cel puțin o dată în fiecare an). Ulterior, am experimentat și cu folosirea protoclului B alternativ (descris de dr. Andreas Kalcker în cartea Sănătatea interzisă. Boile incurabile sunt de domeniul trecutului. Protocolul B folosește CDS, o altă formă de livrare a dioxidului de clor în corp și funcționează în mod diferit. Totuși, eu am preferat mai adesea protoclul 1000 deoarece oferă o flexibilitate mai mare în cadrul programului și a dozelor folosite (protocolul 1000 presupune 6 doze zilnice care pot fi variate la fiecare dozare, în timp ce protocolul B presupune 8-12 doze zilnice care pot fi variate în dozaj zilnic, însă dozarea este egal distribuită pe parcursul unei zile). Mai multe detalii despre cum se folosește MMS1 în cadrul protocolului pe care l-am ales eu în 2017, în articolul al III-lea din serie, săptămâna viitoare. Ulterior, am comandat sticluțe de 150 ml, pentru a repeta protocolul de bază de 1-2 ori pe an, până în prezent. După ce am terminat aplicarea protocolului în 2017, mi-au rămas chiar câte jumătate din fiecare sticluță după tratament, ceea ce este optim, întrucât Jim Humble recomanda o doză de întreținere după finalizarea protocolului, care este constituită de 2 doze săptămânale a câte 6 picături (ceea ce am continuat să fac fără probleme câțiva ani). Sticluța de acid citric are concentrație de 50%, ceea ce înseamnă că timpul de reacție este redus la un minut și am de pus 1 picătură de soluție pe bază de clor la 1 picătură de acid citric.

3. Am devenit conștient că acționând proactiv în direcția menținerii sănătății mele, pot să constat de fapt cât de bolnav sunt fără să-mi dau seama. Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă o formă agravată a problemelor de sănătate de care am scăpat cu ajutorul MMS1 ar fi dat peste mine într-o perioadă neprielnică?

Citește mai departe…în articolele următoare din această serie, te invit să citești mai multe pentru a afla…

  • cum a decurs primul meu tratament cu dioxid de clor
  • ce este dioxidul de clor și cum funcăționează în sănătate
  • beneficii și dovezi în privința tratamentelor cu dioxidul de clor, cu mărturii, studii și referințe bibliografice și filmografice
  • o listă selectivă a bolilor și simptomelor care pot fi vindecate sau reduse prin tratamentul adecvat cu dioxidul de clor
  • întrebări referitoare la sistemul medical curent în lumina descoperirilor științifice din ultimele decenii
  • concluzii personale cu privire la experiențele și ideile descrise

Disclaimer

Seria din care acest articol face parte oferă o perspectivă subiectivă și informații personale despre tratamente alternative și complementare, fără a pretinde valoare științifică sau medicală certificată. Autorul nu este calificat în vreun domeniu medical, nu a urmat un tratament în scopul realizării unui studiu de caz sau a unui material promoțional și nu a fost remunerat pentru acest material. Acest material nu are avizul sau recomandarea vreunui medic sau specialist medical, neavând ca scop furnizarea de sfaturi medicale calificate. Cititorii sunt îndemnați să-și realizeze propriile cercetări și să se consulte cu specialiști pentru o opinie avizată. Informațiile din articole au caracter educativ și informativ și nu înlocuiesc sfatul medical profesionist, diagnosticul sau tratamentul. Se recomandă consultarea unui specialist calificat pentru orice întrebări referitoare la starea de sănătate specifică a unui pacient.

Seria de articole nu susține sau recomandă teste medicale, servicii, proceduri sau opinii specifice și se bazează pe cunoștințele disponibile autorului la data redactării. Cititorii sunt avertizați să nu neglijeze sfatul medical profesionist din cauza informațiilor prezentate și să își asume răspunderea și responsabilitatea pentru deciziile legate de sănătate. Estimările exprimate în articol pot varia în funcție de istoricul medical și condițiile individuale. Se subliniază că anumite condiții medicale preexistente pentru un pacient pot influența utilizarea anumitor substanțe menționate în articol. Orice îmbunătățiri ale stării de sănătate se recomandă a fi documentate clinic, iar monitorizarea tratamentului merită efectuată sub supravegherea medicului. Cititorii sunt de acord să elibereze autorul și publicistul de orice pretenție sau răspundere legată de deciziile luate în baza informațiilor furnizate. Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizarea tratamentelor alternative.

Text Copyright © Marcus Victor Grant 2023-prezent, toate drepturile rezervate. Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

Marcus Victor Grant (consultant și trainer în învățare eficientă-citire rapidă, memorare, concentrare, productivitate, modelare NLP), consilier în carieră, Global Career Development Facilitator și cofondator al Asociaţiei Române de Coaching

Nota redacției

„Am trăit prea mult?” Evenimentul Grid Modorcea („Omul bibliotecă”, „The Great Mitică”) – 80 la Galeria de Artă „Kulterra” din București

Profesorul Doru Pop de la UBBC (Universitatea Babeș – Bolyai) din Cluj – Napoca: „Fascismul, un herpes care mereu se reîntoarce”

Din Pomerania de Vest la Lună – O rememorare printre ruine (Corespondenţă de la Axel Riwe din Anklam – Germania)

Cum „traducem” cultura. Marea antologie a liricii românești (de la începuturi și până astăzi) a poetului și traducătorului trilingv brașovean Dr. Christian W. Schenk (membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities), corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului (din Boppard – Renania-Palatinat, Germania)

Conferința națională a detectivilor din România. Forum de consultări și dezbateri privind necesitatea modificării Legii 329/2003 privind activitatea detectivilor privați (particulari). Gala „Sfântul Nicolae” 2023 (Ediția a 17-a)

In memoriam Profesorul – sociolog Ion Iordăchel. „Civitas Innocentiae” în „Lumea 2” a marelui intelectual Grid Modorcea, (neo)Comunismul, Libertatea „sub sechestru electronic” cu ajutorul sistemelor de navigație prin sateliți în cadrul structurilor inter-, pluri și transdidciplinare ale Noii Ordini mondiale. „Societatea ordonată” și cuantificarea stărilor psihice și psihologice ale „omului – matrice” („atom – social”, „robot – uman”)

In memoriam Acad. Prof. Paul Popescu – Neveanu. Psiho(socilogia) matematică – aplicații la studiul comportamentului infracțional criminal [Mathematical psycho(sociology) – applications to the study of criminal behavior/Psycho(sociologie) mathématique – applications à l’étude du comportement criminel]

Uniți în onoare și recunoștință în amintirea eroilor de Ziua Internațională a Drepturilor Omului, la sediul OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului – Ecosoc – Națiunile Unite)

„Ortopedia Pediatrică este Știință, Artă și Predicție” (Corespondență de la Dr. Gheorghe Burnei, Professor of pediatric orthopedics, Macta Clinic – Constanța)

Francezul „supradotat” (gifted, tânăr cu abilități intelectuale înalte, tânăr intelectualmente precoce, tânăr capabil de performanță). Învățământul alternativ elitist (de excelență) în Franța

Enseignant dans les CPGE (Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles) & les Grandes Ecoles. Les concours externe et interne de l’agrégation. Les professeur agrégés de l’enseignement supérieur. Enseignant – Chercheur. Concours de l’agrégation de Mathématiques externe – 2023 (Les sujets)

„Grandes écoles scientifiques – un modèle à réinventer” (Pierre Veltz, professeur émérite à l’Ecole des Ponts ParisTech – École nationale des ponts et chaussées)

„Scriitorul” multirecidivst Rédoine Faïd („Le Roi de Belle”) specializat în jafuri armate și evadări – Spectaculoasa sa evadare din CPSF (Centrul Penitenciar de la Réau) cu un elicopter Alouette. Procesul și Verdictul. Corespondență de la Curtea cu Jurați a TJP (Tribunalul Judiciar Paris)

Zilele academice ieșene. Sesiunea știinţifică anuală a institutului de cercetări „Acad. Ioan Hăulică” al Universității „Apollonia” din Iaşi [(Lucrarea „Rolul parametrilor comunicării prin social – media în promovarea sistemului (ultra)elitist francez napoleonian de înalte studii PGE – Prépa–Grandes Ecoles) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învăţământul universitar francez LMD – Licență, Masterat, Doctorat – de sute de ani”)]

Centrul Gifted Education: Conferința „Alternative în Educație” sau „Învățământ neînregimentat”. Mai sunt copiii fericiți să învețe?

Traducerea (Corespondență de la Dr. Dr. Christian W. Schenk – poet și traducător trilingv brașovean, membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities, corespondent permanent și membru al Staff al Jurnalului Bucureștiului din Boppard – Renania-Palatinat, Germania). Traducerea textelor cu caracter juridic (Thomas Csinta, criminal investigation journalist, research professor in MM – mathematical modeling & in MASS – Applied Mathematics in Social Sciences)

Sesiunea științifică a Academiei Germano – Române din Baden – Baden (Deutsch – Rumänische Akademie Baden-Baden e.V. – Rumänisches Institut – Rumänische Bibliothek Freiburg e.V., Landul Baden – Würtenberg, Germania) la Casa de Cultură „Friedrich Schiller” din București (Lucrarea „Sistemului (ultra)elitist francez napoleonian de înalte studii PGE – Prépa–Grandes Ecoles – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învăţământul universitar francez LMD – Licență, Masterat, Doctorat – de sute de ani”)

Le vernissage de l’exposition „Icônes et poteries de Roumanie” (Corespondență de la eruditul promotor franco – român al artei vizuale est – europene Michel Gavaza, președintele prestigioasei asociații franceze de artă contemporană Soleil de l’Est, promotorul înfrățirii orașelor Brașov – ZMBv și Tours-Métropole Val de Loire)

Le 10 octobre – „Journée européenne & mondiale contre la peine de mort” avec Amnesty International, ECPM (Ensemble Contre la Peine de Mort) et le Journal de Bucarest („Le petit Parisien”)

Centrul Gifted Education. În căutare de noi colegi pentru anul academic 2023 – 2024

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 2)

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 1)

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra