Acasă Eveniment istoric comememorativ Uniți în onoare și recunoștință în amintirea eroilor de Ziua Internațională a...

Uniți în onoare și recunoștință în amintirea eroilor de Ziua Internațională a Drepturilor Omului, la sediul OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului – Ecosoc – Națiunile Unite)

Simpozionul cu tema „Sistemele juridic, economic și administrativ componente fundamentale ale unor societăți bazate pe respectarea Drepturilor Omului (Ediția a III-a – Craiova). Ziua Internațională a Drepturilor Omului (International Human Rights Day)

Astăzi, 10 decembrie 2023, când se împlinesc 75 de ani de la Declarația Universală a Omului, am avut onoarea de a organiza o solemnă ceremonie cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Omului. Evenimentul a fost marcant, adunând membri ai Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului (OADO) din diverse sedii din țară, precum și reprezentanți de la filiala Turcia și membri din străinătate; Franța, Ucraina și Bulgaria. Chiar dacă vremea rece și problemele tehnice au fost provocări, Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” a intonat cu mândrie imnul de stat, iar onorul a fost prezentat într-un mod solemn.

Participanții au fost diverși, inclusiv reprezentanți ai guvernului și ai parlamentului României, poliției de frontieră, tribunalului permanent de arbitrajului instituționalizat, profesori universitari si juristi, care pe rand au luat cuvantul si au abordat teme cruciale legate de drepturile omului. Un moment emoționant a fost depunerea de coroane de flori la monumentul eroilor căzuți în lupta pentru apărarea drepturilor omului, subliniind importanța și sacrificiile făcute în acest sens. Cu coroanele de flori depuse de către reprezentanții OADO, sediile locale, filiale internationale: Turcia, Ucraina, Bulgaria, IPA, Alianța Unirea Romanilor, Administrația Naționala a Penitenciarelor, PPU, la monumentul eroilor (și aici imi cer iertare dacă am omis pe cineva) s-a adus un omagiu special celor căzuți în luptă pentru ca drepturile omului să fie păstrate și respectate în întreaga lume. Fiecare floare a reprezentat o amintire vie a curajului și a devotamentului acestor oameni, iar gestul nostru a fost o expresie vizuală a recunoștinței noastre durabile față de contribuția lor remarcabilă. În cadrul ceremoniei noastre, am inclus și o slujbă religioasă solemnă, aducând o dimensiune spirituală și reflectivă evenimentului, marcând nu doar angajamentul nostru pentru drepturile omului, ci și omagierea celor care și-au sacrificat viețile în lupta pentru libertate și apărarea acestor drepturi fundamentale. Într-un moment de reculegere solemnă, ne-am îndreptat gândurile către eroii căzuți, rememorându-le curajul și devotamentul lor în fața injustiției și opresiunii.

Slujba religioasă a fost un prilej de comemorare și aducere aminte a jertfei acestor oameni de onoare, care au luptat pentru ca noi să avem o lume în care drepturile omului să fie respectate și protejate. Prin rugăciune, pomenire și momente de reculegere, am exprimat recunoștința noastră profundă față de acești eroi, amintindu-ne că libertatea pe care o avem astăzi este rezultatul sacrificiilor lor. Slujba religioasă a adăugat o dimensiune sacrală evenimentului nostru, evidențiind faptul că lupta pentru drepturile omului este înrădăcinată în valorile spirituale și umane fundamentale. Ne-am reamintit că apărarea acestor drepturi este o datorie sacrosanctă și că am fost și suntem datori celor care au dat totul pentru a le proteja. Ceremonia a reprezentat o solidaritate impresionantă între membrii OADO din diferite regiuni, Sibiu, Dâmbovița, Caraș Severin, Constanța, Vâlcea, iar diversitatea participanților a adus un plus de relevanță discuțiilor susținute. Evenimentul a subliniat importanța continuării luptei pentru drepturile omului și colaborarea între instituții și organizații dedicate cauzei noastre.

Le mulțumim cu recunoștință tuturor participanților pentru implicarea lor profundă și pentru contribuția valoroasă adusă ceremoniei de ieri. Prin prezența lor, acești oameni remarcabili au subliniat importanța unității în lupta comună pentru drepturile omului. Mulțumim membrilor OADO pentru eforturile lor susținute și pentru solidaritatea manifestată în cadrul evenimentului. Fiecare cuvânt rostit, fiecare coroană de flori depusă și fiecare rugăciune au adăugat însemnătate evenimentului nostru, transformându-l într-o manifestare autentică a respectului pentru drepturile omului. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi memorabilă.

Lord Sir Prof. univ. dr. Av. Florentin Scaleţchi, Preşedinte-fondator al Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului–Naţiunile Unite

Astăzi 10 decembrie 2023, de Ziua Internațională a Drepturilor Omului, când sărbătorim 75 de ani de la Declarația Universală, mulțumim pentru invitația Lordului Florentin Scalețchi, președinte-fondator al OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului–Națiunile Unite).

Mă numesc Cătălin Asavinei, sunt jurist și președinte-fondator al Organization for the Defense of Prisoners from the Romanian Diaspora, și purtător de cuvânt al grupului de presă format din „Jurnalul Bucureștiului” (Director prof. univ. dr. Thomas Csinta) și Patria Română” (director G-ral Bartolomeu Constantin Săvoiu).

Cu această ocazie aș vrea să anunț candidatura noastră la Marele Premiu ONU pentru contribuția adusă într-o serie de dosare criminale de mare anvergură în Franța și în spațiul francofon pentru restabilrea adevărului istoric, care au la bază investigații jurnalistice desfășuarte de dl. prof. univ. dr. Thomas Csinta (jurnalist de investigații criminale, atașat de presă al OADO și detașat la Curțile cu Jurați ale Tribunalelor franceze) prezent aici și dl. G-ral Bartolomeu-Constantin Săvcoiu (Prea puternic Suveran, Mare Comandor si Mare Maestru al Marii Loje Naționale Române 1880), cetățeni franco-români recunoscuți la nivel mondial.

Profit  de ocazie și menționez că noi oferim sprijin moral și socio-judiar deținuților din diaspra română și suntem abilitați să-i asistăm în fața Curților cu Jurați ale tribunalelor franceze și francofone. Intervenim doar în dosare criminale de mare anvergură sau corecționale (foarte) grave plasate din punct de vedere juridic la frontiera dintre infracțiunile criminale și corecționale. Intervenim și în transferul deținuților români încarcerați în străinătate conform acordului internaționale ale statelor semnatare.

Cătălin Asavinei (Purtător de cuvânt al Jurnalului Bucureștiului) președinte-fondator al OADDR (Organizația pentru Apărarea Deținuților din Diaspora Română) partener de anchetă (investigații) al Jurnalului Bucureștiului)

Probabil, majoritatea dintre voi mă cunoaște. Numele meu este Thomas CSINTA, sunt profesor de MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale) și jurnalist de investigații criminale (director de cercetare în științe socio–judiciare) la Paris. În paralel sunt directorul și redactorul șef al publicației franco-române (cultural– educațională și de cercetare în științe socio–judiciare) „Jurnalul Bucureștiului” partener al OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului–Ecosoc–Națiunile  Unite), al cărei atașat de presă sunt de 20 de ani și detașat la Curțile cu Jurați ale tribunalelor judiciare franceze.

În cele două decenii de activitate, am intervenit prin intermediul organizației în 371 de dosare criminale de mare anvergură, dintre care în cca 2/3 din cazuri am contribuit la restabilirea  adevărului istoric. Ca urmare, la propunerea unor organizații internaționale pentru apărarea drepturilor omului, am decis, împreună cu consiliul director al OADO, depunerea candidaturii mele la Premiul Organizației Națiunilor Unite (acordat de Națiunile Unite persoanelor sau asociațiilor care au realizat o muncă remarcabilă pentru protejarea sau promovarea drepturilor omului), inițiat la 19 decembrie 1966 prin rezoluția Adunării Generale 22171 și  acordat pentru prima dată la 10 decembrie 1968, cu ocazia celei de-a douăzecea aniversări a Declarației Universale a Drepturilor Omului, fiind comparabil cu Premiul Nobel).

Dintre anchetele criminale de mare anvergură în care am intervenit cu succes menționez în ultimul timp și care au fost prezentate și la conferințe și congrese internaționale, menționez (lista lor completă și detaliată fiind disponibilă în publicațiile Jurnalul Bucureștiului la rubrica investigații criminale și anchete și în Ziarul național independent Patria Românădirector G-ral de Bg. Bartolomeu–Constantin Săvoiu):    

Dosarul criminal Seznec. Una dintre cele mai grave erori judiciare oficiose ale lumii contemporane. În căutarea adevărului istoric. (Le dossier criminel séculaire Seznec. L’une des plus graves erreurs judiciaires officieuses du monde contemporain. En quête de vérité). Corespondență din Franța (Prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

Subiect de teză de doctorat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale – Socio – judiciare). Brabantul în haos și sub teroare (integral). „Letopisețul” marii ciminalități belgiene postbelice (inclusiv, a „anilor de plumb”). În căutarea adevărului istoric în cel mai important dosar criminal, nesoluționat timp de 4 decenii, „Asasinatele din Brabant” (1982 – 1985). Exclusive private investigation with a probable solution in the „Brabant killers” criminal case.

„Războiul cazinourilor” de pe Coasta de Azur în „anii de plumb”. Dosarul criminal Agnès – Gloria Le Roux/Jean – Maurice Agnelet. Sfârșitul unui calvar legendar după (aproape) 44 de ani într-un dosar în care adevărul istoric rămâne, mai mult decât, incert („La guerre des casinos des années de plomb”. Le dossier criminel Agnès–Gloria Le Roux/Jean–Maurice Agnelet. La fin d’un calvaire légendaire après, presque, 44 ans dans un dossier dans lequel la vérité reste est plus qu’incertaine). Corespondență din Franța (Prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al OADO – Națiunile Unite)

Subiect de teză de doctorat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale – Socio – judiciare). „Corsica nu crede în lacrimi. In memoriam Yvan Colonna (1960 – 2022). „Letopisețul” marii criminalități corsicane (politice si de drept comun) în istoria (ultra)nationalismului corsican. În căutarea adevărului istoric în celebrul dosar al asasinatului Prefectului Calude Erignac cu două decenii și jumătate în urmă (pe 6 februarie 1998). Assassinat du préfet de la Corse (du-Sud) Claude Érignnac. Incursion dans l’histoire de la grande crimialité politique et de droit commun corse. Le crime organisé de Corse „Corsica Connexion” (En quête de vérité)

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 1)

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 2)

O nouă pistă după 12 ani. Belgische tak. Vastul trafic belgian de carne bovină contaminată cu ESB (Encefalopatia Spongioformă Bovină). Legătura cu jaful de diamante de la ABN Amro din AWDC (Antwerp World Diamond Centre). Corespondență din Belgia (Prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

O nouă pistă după 12 ani. „Jaful secolului” (Partea VI). Regula lui Spaggiari. Jafuri de diamante remarcabile comise în Europa, în acest secol, „cu sau fără armă de foc, fără violență și fără ură”. O posibilă legătură dintre jaful de diamante de la ABN Amro din Anvers și vastul trafic belgian de carne de vită contaminată cu Encefalopatia Spongioformă Bovină (Une nouvelle piste après 12 ans. „Les casses du siècle” européens, „avec ou sans arme à feu, mais, ni violence, ni haine” dans ce siècle. La règle de Spaggiari)

Erori judiciare oficioase. Dosarul criminal Dany Leprince. Masacrul de la Thorigné sur Dué, după un sfert de secol. Drama unui nevinovat condamnat la închisoare pe viață. În căutarea adevărului istoric (Erreurs judiciaires officieuses. Le massacre de Thorigné-sur-Dué, un quart de siècle après. Le drame d’un innocent condamné à perpétuité. En quête de vérité). Corespondență din Franța (Prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

Subiect de teză de doctorat. Dosarul criminal de kidnapping și asasinat Grégory – Gilbert Villemin. Un cold – case „resuscitat” după 33 de ani. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (în colaborare cu PST – Police Scientifique & Technique și OADO – Organization for Human Rights Defence – United Nations – Ecosoc)

Grégory-Gilbert Villemin, un cold-case „resuscitat” (după 33 de ani) și sinuciderea „așteptată” a lui Jean-Michel Lambert, primul magistrat (judecătorul de instrucție) care l-a instrumentat (Prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

Subiect de teză de doctorat inter – pluri și transdisciplanar. Crime sexuale. Dispariții misterioase. Nebuloasa (pedo)criminalității în regiunea frontalieră franco – belgiană şi studiul ei cu ajutorul sistemelor (formale) complexe. Cei 3 „monştri sacri” ai violului, pedofiliei şi asasinatului în serie: „Măcelarul din Yonne” (Emil Louis), „Demonul belgian” (Marc Dutroux) și „Pădurarul din Ardennes” (Michel Fourniret). În căutarea și restabilirea adevărului istoric. (Prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

Ce s-a întâmplat cu Estelle Mouzin? Dezvăluirile pedofilului – violator și serial – killer, Michel Fourniret, în dosarul „disparițiilor misterioase”. Restabilirea adevărului istoric (prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite – Corespondență din Franța)

L’étude des délits et crimes sexuels chez les mineurs à l’aide des systèmes complexes (théorie du chaos – fractales) et les méthodes et techniques d’évaluation efficace de la (psycho)sociologie mathématique. Sujets de Thèses de Doctorat en MASS (Mathématiques Appliquées aux Sciences Sociales). [Studiul crimelor sexuale la minori cu ajutorul sistemelor complexe (teoria haosului- fractali) și combaterea lor prin metode și tehnici de evaluare eficace ale (psiho)sociologiei matematice. Analiza (psiho)sociologică a Dramei SF2M-A3M. Subiect de teză de doctorat în Mass (Matematici aplicate în științe sociale)].

Congresele internaționale (mondiale și regionale) contra pedepsei cu moartea organizate de ECPM (Ensemble Contre la Peine de Mort– Together Against the Death Penalty–Împreună Contra Pedepsei cu Moartea) de la Strasbourg, Montreal, Paris, Geneva, Madrid, Oslo și Bruxelles, Rabat și Kuala Lumpur. Al 8-lea Congres mondial contra pedepsei cu moartea de la Berlin cu Jurnalul Bucureștiului. Marii aboliționiști francezi.

Subiect de teză de doctorat inter – pluri și transdisciplanar. Graful (socio – matematic) al Metagalaxiei eurojihadiste. Mujahedinii – muhajiruni francofoni ai Daesh, implicați în atacurile teroriste contemporane din spațiul francofon european! (Le graphe socio – mathématique de la métagalaxie eurodjihadiste. Les moudjahidine – muhâjirûn francophones de Daesh, impliqués dans les attentats terroristes contemporains perpétrés dans l’espace francophone européen!)

In Memoriam Adrian Iovan (1958 – 2014). Accidentul aviatic din Munții Apuseni. Cauze posibile. În căutarea adevărului istoric! (Corespondență de la prof. univ. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă la Paris al Poliției Capitalei și al Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului – Națiunile Unite – Ecosoc)

In memoriam AF 4590 Concorde F-BTSC. The last flight. Destinul funest al unei legende. Adio Sierra Charlie! (Corespondență din Franța – prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite)

Un dosar penal (corecțional) de „Loverboy” confundat cu unul de „crimă organizată internațională de proxenetism și prostituție”. Adevărul în dosarul (criminal al) proxeneților români din Țara Loarei. Dreptul la Libertatea condiționată. Investigații criminale în sprijinul românilor (implicați în dosar) pe teritoriul francez. Importanța restabilirii adevărului istoric (Corespondenă din Franța – prof. univ. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al Poliției Capitalei)

Remember & In memoriam „Gemenii” (AZF) de la Toulouse. Cea mai mare catostrofă industrială postbelică franceză. Investigații jurnalistice și științifice aprofundate. Cauze posibile. În căutarea adevărului istoric. („Les jumeaux tours” de Toulouse. La plus grande catastrophe industrielle française de l’après-guerre. Les causes possibles. En quête de vérité). Corespondență din Franța (Toulouse și Paris – prof. dr. Thomas CSINTA, jurnalist de investigații criminale, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite, detașat la Curțile cu Jurați ale Tribunalelor Judiciare, atașat de presă al Poliției Capitalei și OADO – Națiunile Unite)

Toulouse („focar” al islamismului radical), „plânge cu lacrimi de sânge”! Procesele și Verdictele în dosarele AZF Toulouse si Asasinatele lui Mohammed Merah (corelate datorită unei suspiciuni conform căreia catastrofa industrială de la AZF Toulouse s-ar fi datorat unui atac terorist islamist). Corespondență din Franța (Toulouse și Paris – prof. dr. Thomas CSINTA, jurnalist de investigații criminale, atașat de presă al Poliției Capitalei și al OADO – Națiunile Unite, detașat la Curțile cu Jurați ale Tribunalelor Judiciare, atașat de presă al Poliției Capitalei și OADO – Națiunile Unite)

Moham(m)ed Merah: Adevărul despre drama teroristă islamistă de la Toulouse. De ce Moham(m)ed Merah trebuia „executat”? Șirurile lui Merah! (Corespondență de la Toulouse – Franța, prof. dr. Thomas CSINTA, atașat de presă al OADO – Națiunile Unite)

  • Etc.  

Cătălin Asavinei (Purtător de cuvânt al Jurnalului Bucureștiului președinte-fondator al OADDR (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Deținuților din Diaspra) partener de anchetă (investigații) al Jurnalului Bucureștiului)

Articole asociate

Comunicat al Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului (OADO – Ecosoc – Națiunile Unite). Ziua Internațională împotriva testelor nucleare – Promovând Pacea și Securitatea globală

Activitatea internațională a OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului – Ecosoc – Națiunile Unite) în Franța Metropolitană (inclusiv în Corsica) și în țările francofone (Belgia și Elveția) în parteneriat cu Jurnalul Bucureștiului (specializat în investigații jurnalistice criminale în domeniul socio – judiciar, inclusiv, în apărarea victimelor erorilor judiciare)

Invitație la sediul social (general) al OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului – Națiunile Unite – Ecosoc) de Ziua (Internațională a) Drepturilor Omului, din partea H. E. HRH Lord Sir Prof. dr. avocat Florentin Scaleţchi, preşedinte-fondator al Organizaţiei

Nota redacției

In memoriam Acad. Prof. Paul Popescu – Neveanu. Psiho(socilogia) matematică – aplicații la studiul comportamentului infracțional criminal (Mathematical psycho(sociology) – applications to the study of criminal behavior/Psycho(sociologie) mathématique – applications à l’étude du comportement criminel)

„Ortopedia Pediatrică este Știință, Artă și Predicție” (Corespondență de la Dr. Gheorghe Burnei, Professor of pediatric orthopedics, Macta Clinic – Constanța)

Francezul „supradotat” (gifted, tânăr cu abilități intelectuale înalte, tânăr intelectualmente precoce, tânăr capabil de performanță). Învățământul alternativ elitist (de excelență) în Franța

Enseignant dans les CPGE (Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles) & les Grandes Ecoles. Les concours externe et interne de l’agrégation. Les professeur agrégés de l’enseignement supérieur. Enseignant – Chercheur. Concours de l’agrégation de Mathématiques externe – 2023 (Les sujets)

„Grandes écoles scientifiques – un modèle à réinventer” (Pierre Veltz, professeur émérite à l’Ecole des Ponts ParisTech – École nationale des ponts et chaussées)

„Scriitorul” multirecidivst Rédoine Faïd („Le Roi de Belle”) specializat în jafuri armate și evadări – Spectaculoasa sa evadare din CPSF (Centrul Penitenciar de la Réau) cu un elicopter Alouette. Procesul și Verdictul. Corespondență de la Curtea cu Jurați a TJP (Tribunalul Judiciar Paris)

Zilele academice ieșene. Sesiunea știinţifică anuală a institutului de cercetări „Acad. Ioan Hăulică” al Universității „Apollonia” din Iaşi [(Lucrarea „Rolul parametrilor comunicării prin social – media în promovarea sistemului (ultra)elitist francez napoleonian de înalte studii PGE – Prépa–Grandes Ecoles) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învăţământul universitar francez LMD – Licență, Masterat, Doctorat – de sute de ani”)]

Centrul Gifted Education: Conferința „Alternative în Educație” sau „Învățământ neînregimentat”. Mai sunt copiii fericiți să învețe?

Traducerea (Corespondență de la Dr. Dr. Christian W. Schenk – poet și traducător trilingv brașovean, membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities, corespondent permanent și membru al Staff al Jurnalului Bucureștiului din Boppard – Renania-Palatinat, Germania). Traducerea textelor cu caracter juridic (Thomas Csinta, criminal investigation journalist, research professor in MM – mathematical modeling & in MASS – Applied Mathematics in Social Sciences)

Sesiunea științifică a Academiei Germano – Române din Baden – Baden (Deutsch – Rumänische Akademie Baden-Baden e.V. – Rumänisches Institut – Rumänische Bibliothek Freiburg e.V., Landul Baden – Würtenberg, Germania) la Casa de Cultură „Friedrich Schiller” din București

Le vernissage de l’exposition „Icônes et poteries de Roumanie” (Corespondență de la eruditul promotor franco – român al artei vizuale est – europene Michel Gavaza, președintele prestigioasei asociații franceze de artă contemporană Soleil de l’Est, promotorul înfrățirii orașelor Brașov – ZMBv și Tours-Métropole Val de Loire)

Le 10 octobre – „Journée européenne & mondiale contre la peine de mort” avec Amnesty International, ECPM (Ensemble Contre la Peine de Mort) et le Journal de Bucarest („Le petit Parisien”)

Centrul Gifted Education. În căutare de noi colegi pentru anul academic 2023 – 2024

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 2)

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 1)

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra

88 COMENTARII

  1. […] Twitter Pinterest WhatsApp Articolul precedentUniți în onoare și recunoștință în amintirea eroilor de Ziua Internațională a Drepturilor O… Thomas Csinta, Research professor of Mathematical modeling and Applied mathematics in Social […]