Acasă Galerii de artă Galerie de artă online: Lansarea Artmarket Gallery

Galerie de artă online: Lansarea Artmarket Gallery

Azi, 1 iunie 2020, s-a lansat Artmarket Gallery - https://artmarket-gallery.com/, o platformă/galerie cu vânzare creată pentru artiștii plastici profesioniști din România, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România și membri VISARTA: Societate de gestiune colectivă a drepturilor de autor în domeniul artelor vizuale. Un proiect cultural susținut de ziarul Jurnalul Bucureștiului „Le Petit Parisien”, 1 iunie 2020

Sigla Artmarket Gallery

Azi, 1 iunie 2020, se lansează  Artmarket Gallery

o platformă/galerie cu vânzare creată pentru artiștii plastici profesioniști din România. Sunt invitaţi să participe artişti plastici profesionişti, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România și membri VISARTA: Societate de gestiune colectivă a drepturilor de autor în domeniul artelor vizuale.  În cadrul site-ului, fiecare artist va avea o galerie personală cu vânzare. Galeria va fi promovată în special pe piața online din Europa (dar și în România). Având în vedere perioada grea prin care trec artiștii plastici din România, acum când toate expozițiile s-au mutat în spațiul virtual datorită pandemiei, vă invităm să participați la un proiect care pe lângă promovarea artiștilor români, are ca scop și comercializarea lucrărilor de artă.

Artmarket Gallery vă va prezenta de asemenea tendinţele pieţei de artă din România şi din străinătate, reflectate în articole care vor fi preluate din prestigioase publicatii, precum şi din platforme de informare de specialitate. Vom prezenta expozitii şi evenimente aflate sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România, organizate de filialele din București şi de cele teritoriale.

Sperăm ca această convergenţă între artiști și public să se desfășoare sub cele mai bune auspicii. Artmarket Gallery este o galerie de artă online, unde colecționarii de artă vor găsi întotdeauna lucrări realizate de artiști plastici profesioniști din România. O galerie de artă online ce conține lucrări de artă plastică de la pictură, sculptură, artă decorativă, grafică până la icoane sau bijuterie.

Galeria de artă Artmarket Gallery s-a născut din dorința de a aduce împreună publicul pasionat de artă și artiștii, într-un spațiu virtual, în care aceștia să își poată promova și vinde lucrările.

Echipa administrativă a Artmarket Gallery. Idee, concepție grafică și administrare: Cristian Olteanu©. Un proiect susținut de ©

Pentru moment introducerea lucrărilor în galerie este gratuită. Ulterior lucrările deja înscrise în galerie nu vor fi taxate. Fără comision la vânzare – cumpărătorul intră direct în legatură cu artistul pentru a stabili detaliile pentru livrare și plată.

Înscrierea lucrărilor în galerie

Pentru fiecare lucrare sunt necesare:

imagine lucrare (jpg, jpeg, png | max. 2MB | max. 1024px)

preț, dimensiuni, tehnica, stil, materiale folosite, an,

C.V. ( max. 10 rânduri ) și foto artist ( 100x100px )

Pentru a înscrie lucrare în galerie accesați: Artmarket-gallery – autentificare, apoi Crează cont nou“, completați formularul și înscrieți lucrările. Termeni și condiții: Artmarket-gallery – termeni si conditii

Un proiect cultural – artistic susținut de Jurnalul Bucureştiului („Le Petit Parisien”), 1 iunie 2020

 Articol similar

Intell News, Lansarea platformei online Artmarket Gallery, 1 iunie 2020

Lansarea „platformei online Artmarket Gallery