Acasă Carte Eveniment istoric: lansarea volumui nr. 105, „Charta Moralia” (Corespondenţă de la Grid...

Eveniment istoric: lansarea volumui nr. 105, „Charta Moralia” (Corespondenţă de la Grid Modorcea, scriitor, Dr. în Arte, SUA-New York)

234
9

Marele  intelectual român Grid Modorcea, „cel mai important scriitor român în viață” – corespondentul nostru, al  Jurnalul Bucureştiului, la New York, anunță publicarea celei de a 105-a cărți, cu titlul „Charta Moralia”.

Direcția și Redacția Jurnalul Bucureştiului

Grid Modorcea, Dr. în Arte

Dragă Thomas,
Ești un elitist, ca și mine, și cred că și tu, după odiseea ziarului, te consideri că o pasăre rară (rara avis) în stolul indisciplinat al realității și mai al presei care se face în România. Eu mă zbat de ani de zile să ridic cititorul la idee, dar politică îl trage mereu în jos. E un drum lung și greu. dar, după tonul tău, tu ești un entuziast. Adică faci parte din Civitas Innocentiae, o cetate utopică pe care am construit-o, în primul rând cu trăirile mele americane, fiindcă la americani am descoperit acesta nevoie de zbor. Acolo am și creat cu fetele mele Universitatea de Entuziasm, despre care scriu într-o carte recentă.. Merită să ai aceste cărți ale mele, pe care le-am scris pentru cititorul din viitor, fiindcă azi nu mai am cititor, cititorul bun a murit, așa cum a murit și cultură” (Grid Modorcea)
PS. „Ești teribil! (…). Te felicit, Thomas, și te iubesc încă o dată, dublu, pentru că suntem rude spirituale, frați de temelie cosmică, fiindcă nașterea universului este o faptă duală. Cu drag, Grid”

Articolele autorului Grid Modorcea în Jurnalul Bucureștiului

Casa cu mistere! (Corespondenţă de la Grid Modorcea, „prozator de certă vocație”, „poet al intelectului”, „scriitor și cineast, înzestrat cu fervoare și talent, „un critic de temut”, „cel mai important scriitor român în viață”, SUA-New York)

 

Notă. Videoclip realizat de fetele mele, chiar de ziua lor de naștere, în miraculoasa „Shakespeare’s Garden” din Central Park, care mie mi-a inspirat Civitas Innocentiae…..

Gabriela & Mihaela Modocea gemenele de la Indiggo (Corespondenţă de la Grid Modorcea, „prozator de certă vocație”, „poet al intelectului”, „scriitor și cineast, înzestrat cu fervoare și talent, „un critic de temut”, cel mai, prolific scriitor român în viață, SUA-New York)

 

Lucrări publicate sub egida Jurnalul Bucureştiului

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.